counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Як знайти своє покликання: розповідають тарологи


Переглядів: 20


Як знайти своє покликання: розповідають тарологи

Кожній людині відведено роль вище, яку необхідно пройти за одне життя. Наосліп слідувати в потрібному напрямку досить складно, тому пропонуємо звернутися до карт Таро, які розкажуть все про ваше життя.

Знайти справжнє покликання — велике щастя. Іноді люди довгими роками шукають себе і ніяк не можуть знайти, займаються нелюбою роботою, яка перетворює їхнє життя на рутину. Але кожен приходить у світ із певною місією. За допомогою карт Таро можна дізнатися про своє призначення в житті та знайти для себе шлях, який принесе процвітання, успіх та благополуччя.

Візьміть карти старшого аркана (їх 22), розкладіть їх перед собою сорочкою вгору, влаштуйтеся зручніше, розслабтеся, постарайтеся зупинити внутрішній діалог, запитайте тему ворожіння і уважно подивіться на карти. Відчуйте їх, можна навіть провести за ними рукою. Якщо ваша інтуїція добре розвинена, ви легко знайдете свою карту.

Блазень. Ваша доля цікава і непередбачувана, а ви — першовідкривач та авантюрист. Найголовніше — не впадати у зневіру, тугу та сумніви. Тільки позитивний настрій допоможе вам реалізуватися в житті та знайти своє покликання.

Маг. Мапа вказує на сильне інтуїтивне чуття, дар передбачення та вміння керувати людьми (навіть у корисливих цілях). Любов до влади тече за вашими венами. Вам варто шукати роботу, пов'язану з управлінням персоналом.

Жриця. Ваші сильні сторони — аналітичний склад розуму, вміння втиратись у довіру, феноменальні розумові здібності. Ви можете передчувати небезпеку, запам'ятовувати все до дрібних подробиць, прораховувати все наперед. Вам підійде робота, де знадобиться вивчення та аналіз.

Імператриця. Об'єктивний погляд на речі дозволяє вам бачити реальний стан справ, не прикрашаючи дійсність. Ваше покликання — у створенні сім'ї, вихованні дітей. Ви створені зберігати осередок, оберігати близьких від бід. Теплота вашого серця знімає біль та заспокоює.

Імператор. Ви живете за своїми правилами, волієте, щоб оточуючі прислухалися до вас. Лідерські якості та високі амбіції відмінно виявлять себе в дипломатії та керівних посадах.

Ієрофант. Всередині вас — мислитель, якому легко вдається спілкуватися з людьми, пояснювати суть речей та ділитися досвідом. Ви знайдете своє місце там, де потрібно постійно отримувати нові знання.

Закохані. Ви дуже сприйнятливі та чутливі до світу та оточуючих, ви живете емоціями, які живлять вас і дають стимул йти вперед. Покликання ви зможете знайти у сфері послуг, продажу чи творчості.

Колісниця. Ви розваги долі, перед яким можуть відкритися практично всі двері. Вам протипоказані нудьга та рутина — це може занапастити всі ваші таланти. Роботу слід обирати, керуючись інтуїцією.

Сила. Ви мислите ясно і чітко, вмієте контролювати емоції та зберігати холоднокровність, легко знаходите вихід із найскладніших і заплутаних ситуацій. Є сенс спробувати себе в адвокатській справі чи юриспруденції.

Самітник. Ви надаєте перевагу самотності великому скупченню людей. Ви знаєте, як наситити свій внутрішній світ, чому ваші поради завжди точні та зрозумілі. Вам варто подумати над тим, як принести користь оточуючим. Можливо, ви захочете присвятити життя написанню книги або веденню популярного блогу.

Колесо Фортуни. Удача — ваша вірна супутниця. І немає роботи, з якою б ви не впоралися. Але іноді дрібні негаразди можуть надовго позбавити вас впевненості у собі. Не варто думати про неприємності: вам важливо навчитися відпускати погане та досягати своїх цілей. Будь-яка проблема — це урок, підказка, якою потрібно вміло користуватися.

Справедливість. Боротьба за справедливість і допомогу тим, хто потрапив у біду, дарують вам внутрішні сили. Ви не боїтеся труднощів і ніколи не кидаєте почате на півдорозі. Ваша місія — вести за собою людей.

Повішений. Доля часто вставляє вам палиці в колеса, змушує жертвувати собою заради благополуччя оточуючих. Але ви в силах стримати будь-який удар переписати своє життя. Головне — встановити правильні орієнтири.

Смерть. Ваше життя проходить у пошуках нових відчуттів, і часом цей азарт руйнує все добре, що у вас є. Важливо навчитися контролювати себе. У цьому допоможе робота, пов'язана з дисципліною, наприклад, у правоохоронних органах.

Помірність. Внутрішня гармонія та потяг до прекрасного відрізняють вас від інших людей. Ви прагнете нести у світ світло, любов та щастя. Своє покликання ви зможете знайти у творчості чи благодійності.

Диявол. Ви притягуєте небезпечних людей. Не варто сліпо довіряти їм долю. Ви маєте сильний дух і можете самостійно знайти своє покликання. Головне — пробудити внутрішню силу та не йти дорогою руйнування.

Вежа. Ви дуже мінлива натура. Звикли довіряти та вірити людям, які протягом життя сильно ранять вас. Не варто орієнтуватися на інших, важливо пробудити свої сили та самостійно прокласти дорогу на щастя. Успіх чекає на вас у медицині та соціальній роботі.

Зірка. Ви дуже талановита людина. Найголовніше на шляху — залізобетонна віра в себе, тоді будь-які вершини будуть по плечу. Ваша місія — допомогти собі та своїм близьким реалізувати мрії.

Місяць. Ви маєте тонку інтуїцію, яка допомагає уникати неприємностей. Довіряйте собі завжди та у всьому. Ви краще за інших відчуваєте тонкий світ, а значить, у вас є всі шанси стати чудовим актором чи психологом.

Сонце. Ви яскрава особа, яка живе за рахунок захоплення, компліментів та визнання. Вам потрібно знайти роботу відповідно до своїх амбіцій і бажань. Важливо прислухатися до думки оточуючих, і тоді ваше світло ніколи не згасне.

Суд. Цілеспрямованість, завзятість, сила, націленість на результат — ваші козирі. Ви можете не спати цілодобово, щоб якнайшвидше покінчити зі справами. У вас є велика сила, якої вистачить для досягнення всіх поставлених цілей.

Світ. Ми м'яка, інтелігентна і дуже розумна людина. Для вас відчинені двері в бізнесі. Вам легко почати щось нове з нуля та без зусиль досягти успіху. Головне — не гальмувати себе власною лінню. Як тільки ви з нею впораєтеся, перед вами відразу ж відчиняться всі двері.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,38294100761414-/ /-pc-/
Top