counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Повітряні замки: коли бажання виконуються


Переглядів: 10


Повітряні замки: коли бажання виконуються

Кожен з нас хоча б раз чув про якийсь чарівний ритуал для виконання бажань, тільки чомусь збуваються вони не завжди. Але якщо знати певні правила та вміти використовувати їх собі на благо, можна втілити у життя будь-яке прагнення.

Чого тільки не вигадувалося для того, щоб здійснити свою мрію. Хтось пише їх на папірці, а потім спалює його. Інші застосовують симононські методики або практики візуалізації, а деякі вдаються до чорної магії. Але навіть у таких випадках в одних все збувається, а в решті все так і залишається на рівні мрій.

І начебто ні для кого не є секретом ні позитивне мислення, ні застосування афірмацій. І правильно складати фрази і уявляти, що все нарешті збулося, не так вже й важко. Але Всесвіт мудрий і не кожне бажання він робить дійсністю. То що ж відокремлює нас від заповітної мети?

Причини, з яких бажання не здійснюються

Багато часто скаржаться, що намагаються навіть не для себе, а лише хочуть, щоб близькі були живі і здорові. У разі відсутність результату стає закономірним, оскільки головним правилом є таке: загадувати ми можемо лише собі. Пов'язано це з нашим мисленням та енергетикою. Не можна вплинути на волю іншої людини, навіть якщо у вас є лише добрі наміри. Поки ви бажаєте комусь здоров'я, можливо, йому навіть подобається хворіти; таким чином він привертає до себе увагу і нарешті відчуває турботу близьких. Це найчастіше відбувається на рівні підсвідомості. Тому навчіться слухати тільки себе, і нехай це будуть саме ваші мрії, а не чиїсь інші.

Також при формулюванні пропозиції не можна бажати зла іншим людям. Якщо ви хочете просунутися вгору кар'єрними сходами і вам зрозуміло, що для такого підвищення доведеться когось звільнити, то бажання швидше за все не здійсниться. А якщо ви все-таки досягнете мети, негативні наслідки не забаряться. Щоразу, озвучуючи чергову мрію, промовляйте, що вона принесе користь усім, кого торкнеться її дія.

І, звичайно, бажання потрібно відпускати. Дуже часто, загадавши його, ми ночами не спимо і рахуємо дні: уже тиждень як минув, а нічого не відбувається! Не можна зациклюватись на своїй мрії. Побажали та забули — ось чарівна формула виконання. Якщо ви будете безперервно думати і ворожити, чи збудеться ні, тим самим заблокуєте ваші енергетичні канали. Адже саме з них здійснюється обмін інформації з Вищими Силами.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
більше матеріалів
/-0,42711997032166-/ /-pc-/
Top