counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Медитація «Сонячний день» для залучення успіху


Переглядів: 10


Медитація «Сонячний день» для залучення успіху

Йоги вже давно розкрили секрет, як збільшити шанси на успіх. Розгадка прихована в медитаціях, які впливають на нашу карму і, подібно до маяка, притягують вихідну від Всесвіту інформацію.

Практика показує, що налаштувати зв'язок із Всесвітом і залучити до свого життя примхливу фортуну досить легко. Для початку слід очистити свій розум — в цьому чудово допомагає прослуховування мантр. Музика та священний текст заряджають думки позитивом та віддаляють усі мирські проблеми. А занурюючи тіло в нерухомий стан, ми з'єднуємось із Всесвітом на енергетичному рівні. За допомогою медитації можна налагодити контакт із Вищими силами та надіслати їм сигнал про конкретне бажання.

Найголовніше — це те, як ви надсилаєте свій запит, чекаючи допомоги Всесвіту. Правильне виконання медитації «Сонячний день» допоможе мати успіх у всіх сферах життя. Енергія, яку ви отримаєте при дотриманні всіх правил, надасть вам благополуччям, яке можна накопичувати, зберігати або примножувати.

Медитація «Сонячний день»

Багато людей намагаються сконцентруватися практично на бігу — поки їдуть в автобусі або чекають на черги, поки стоять у пробці або відпочивають вдома. Вчення йогів не забороняє подібне проведення медитації. Однак вважається, що такі способи доступні людям, які вже піднялися на кілька щаблів у духовному плані. Для новачків необхідна повна концентрація, тиша та спокій.

На виконання медитації потрібно від 20 до 40 хвилин. У назві вже є натяк на конкретний час: це має бути сонячний день, до шостої години вечора. Енергія Сонця та «купання» під його променями допоможе змінити неприємності на удачу. Організм переналаштує свій енергетичний потік, що допоможе вам збільшити шанси на успіх. Як правило, тільки з третього разу проведення подібної практики ваш організм повністю перезапуститься і почне приймати інформацію від Всесвіту.

Сонячне світло. Знайдіть у квартирі добре освітлюване місце, щоб сонячні промені потрапляли на вас. Бажано сісти в позу лотоса навпроти світла, але якщо вам важко перебувати нерухомо в такому стані, ви можете лягти на спину. Закрийте очі і насолоджуйтесь теплом, що походить від Сонця. Дозвольте йому проникнути у кожну клітинку вашого організму. Для найбільшої концентрації можна поставити розслаблюючу музику або мантру — це допоможе позбутися напруги та зайвих думок.

Візуалізація. Уявіть собі дві смуги: чорну та білу. Тепер силою думки ви повинні зробити їх паралельними і перейти на білий шлях, де вас очікує успіх. Навколо чорної смуги поставте величезний паркан, щоб за жодних обставин ви не змогли звернути на цю стежку, де відбуваються одні нещастя. Перевірте, наскільки міцний захист ви поставили: доторкніться до цієї перешкоди, постарайтеся відчути через дотик структуру блоку (огорожі). А тепер подивіться вперед: ви стоїте на чистій білій смузі — тепер це ваш життєвий шлях.

Біла смуга. Ця дорога не має кінця, а ви знаходитесь тільки на початку шляху. Відчуйте, яке щастя на вас чекає попереду, дозвольте успіху залишитися з вами назавжди. Відчуйте, як від Всесвіту вам надходять знаки та енергетичні потоки добра та радості. Проведіть їх по всьому тілу, аж до серця, і залиште там. Ваша дорога тягнеться так далеко, що людського погляду не вистачає, щоб розглянути її повністю, але ви точно знаєте, що тепер успіх чекає на вас на кожному кроці. Енергія захоплення та тріумфу охоплює ваше тіло та думки, ви вже не здатні думати про нещастя та проблеми. Всі ваші негаразди змінюються сильним потоком від Вищих сил, а проблеми вирішуються самі собою. Все тіло заряджене любов'ю до Всесвіту, орієнтири успіху більше не розмиті для вашого погляду. Очі світяться, і усмішка застигає на вашому обличчі. Тепер ви здатні на все — ви точно це впевнені. Провалів більше немає, є шлях до вершин, на яких вас зачекалося щастя. Біжіть йому назустріч.

Ваші бажання. Тепер уявіть, що біла смуга стала величезним полем, яке оточує вас. Її межі неосяжні, вона збільшилася до величезних розмірів: куди не подивіться, довкола тільки радісні моменти. Ваш щасливий життєвий шлях має тисячу варіантів, і всі вони благополучні, на який не вступи. З білої смуги просто неможливо згорнути, вона заповнила весь простір і всю Землю. Уявіть собі ваші особисті якості та свої бажання. Подивіться, наскільки ви щасливі в найближчому майбутньому, все ваші мрії здійснилися. Ви перебуваєте в захваті, Всесвіт відповідає на кожне ваше прохання і посилає блага. Негативу немає, він залишився поза межами білої смуги, поза зоною вашої досяжності. Думайте про те, як ви змініть своє життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
більше матеріалів
/-0,36783981323242-/ /-pc-/
Top