counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

7 кращих талісманів на удачу та гроші


Переглядів: 8


7 кращих талісманів на удачу та гроші

Якщо ви хочете залучити удачу та гроші, то в першу чергу потрібно обзавестися надійними талісманами, які посилять вашу енергетику.

Поліпшити своє життя і стати успішною людиною можна за допомогою сильних амулетів. Вже неодноразово підтверджено, що енергія речей сильно впливає на наше життя. Щоб залучати гроші та удачу, слід просто вибрати талісман, який буде відповідати вашим цілям та намірам. Правильно підібраний талісман — запорука успіху, удачі та благополуччя.

1. Кільце нескінченного успіху

Якщо ваша заповітна мрія не справджується, як би ви не намагалися, можна зробити кільце-талісман. Зарядіть прикрасу на удачу простим обрядом: на Місяці, що росте, очистіть кільце від сторонньої енергетики і негативу. Наберіть каструлю холодної води, додайте столову ложку солі та 3 щіпки соди. Дочекайтеся, поки сіль розчиниться, а потім покладіть у каструлю кільце, заклинаючи:

«Солена вода, змий з кільця негатив назавжди!»

Залишіть кільце у спокої на деякий час (10-20 хвилин), дозволивши солоній воді очистити прикрасу від чужорідної енергетики. Після обручки потрібно покласти під місячне світло і заговорити на удачу:

«Рістаючий Місяць, наділи силою, наділи багатством, дозволь до успіху дістатися».

Кільце залишають заряджатися до ранку. Не забуваймо, що золото найкраще приваблює гроші, срібло — успіх, а дерево — удачу.

2. Грошова жаба

Найвідомішим талісманом прийнято вважати грошову жабу. Амулет легко приваблює грошову енергію до будинку. Підходить тим, хто потребує грошей, хоче зберегти свої заощадження та позбутися кредитів. Справжня грошова жаба має відповідати наступним критеріям:

  • бути золотого або зеленого кольору;
  • стояти на трьох ногах;
  • тримати в роті монетку, яку можна легко вийняти. Якщо монета буде приклеєна або її важко дістати — так і вам буде важко заробити гроші.

Грошову жабу зазвичай ставлять вдома, у зоні багатства. Головне — не потрібно ставити її на високі полиці, тому що амулет боїться висоти.

3. Кулон-сонце, що приносить удачу та гроші

Сонце — символ світла, щастя, благополуччя та удачі, адже воно перемагає пітьму. Кулон із символікою Сонця стане чудовим талісманом. Купувати кулон потрібно у гарному настрої. Добре, якщо це золото. Ритуал зарядки прикраси на успіх та гроші проводиться вдень, при сонячному світлі. Кулон кладуть на сонячне місце та залишають на 40 хвилин. Потім вимовляють:

«Сонце-сонце, глянь у віконце. Заряджаю амулет десять років. Протягом п'ятдесяти днів принеси мені мільйон рублів.

Після поділіться з талісманом своїми бажаннями, розкажіть, для чого вам потрібні гроші та які мрії ви хочете здійснити за їх допомогою. Амулет носять на чільному місці, а на ніч знімають і кладуть під подушку. Чим більше з ним контактувати, тим краще.

4. Талісман із натурального дерева

Простенький талісман приносить великі гроші. Деякі практики рекомендують придбати талісман із зображенням грошової руни (Уруз, Соулу, Феу), але й звичайна штучка з дерева здатна збільшити грошові надходження. Талісман підходить і молодим і літнім, і бідним, і багатим. Носіння такого амулету сприятливо позначається на енергетиці. Він відновлює баланс, відкриває грошові потоки, уберігає від втрат і перемагає втому та апатію.

Дерев'яні талісман тримають або при собі (в портмоне, сумці чи кишені), або зберігають удома, в офісі чи машині. Слідкуйте, щоб він не загубився. Якщо амулет зненацька кудись зник, значить, настав час очиститися від негативу, заздрощів та псування.

5. Зелені шкарпетки

Цей милий домашній талісман швидко залучає до свого власника бажане. Тут не треба чекати Місяць, що росте, яскраве Сонце або вдалий день для покупки. Відмінно, якщо це будуть зелені шкарпетки, які вам зв'язала близька людина. В ідеалі можна пов'язати їх власноруч. Всередину кожної шкарпетки кладеться по одній купюрі зі словами: «Зарядись удачею, залучи гроші».

Шкарпетки потрібно зберігати на видному, але недоступному місці. Після місяця шкарпетки потрібно одягати на кілька хвилин перед сном і загадувати бажання: по одному на кожен. Коли бажання здійсняться, обряд варто повторити.

6. Грошове дерево

Деревце несе енергію процвітання, зростання та нескінченного розвитку. Талісман для дому, але може допомагати і в офісі. Створює у просторі атмосферу удачі, зміцнює енергетику. Підходить кар'єристам і тим, хто готовий брати на себе відповідальність.

За традицією гілочку грошового дерева треба взяти в багатому будинку. Під горщик кладуть сім золотих (позолочених або жовтих) монеток. Поливаючи своє деревце, потрібно думати про багатство, розкіш, славу і процвітання. Якщо дерево не росте, а монетки швидко чорніють, перевірте енергетику будинку: швидше за все, енергія грошей та процвітання витікає.

7. Сувеніри, що викликають приємні емоції

Інтуїція часто вказує на предмети, які мають позитивний заряд. На очі може потрапити цікава монетка, яскравий камінчик, незвичайна статуетка, прикраса, кулон. Начебто нічого особливого, а приваблює, заворожує. Обов'язково купуйте — такий талісман приверне багато грошей та удачі.

Перш ніж використовувати талісман за призначенням, його необхідно очистити від сторонньої енергії. Для цього фахівці веб-сайту dailyhoro.ru рекомендують потримати його під струменем води кілька секунд. Вода змиє негатив. Після цього слід вимовити афірмацію та зарядити предмет на удачу та гроші.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Тамари Глоби на 25 квітня 2024 року попереджає про можливі значні зміни у житті цього дня Рекомен....
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невиг....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
більше матеріалів
/-0,40845608711243-/ /-pc-/
Top