counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Грошові зони у вашому будинку: як залучити багатство з фен-шуй


Переглядів: 14


Грошові зони у вашому будинку: як залучити багатство з фен-шуй

Згідно з фен-шуй, у кожному будинку існують сектори, які відповідають за певні сфери нашого життя. Активізувавши їх, ви зможете налагодити своє життя та знайти бажане.

Експерти фен-шуй стверджують, що будинок — це не просто місце, в якому ми живемо: він, як і людина, є живим організмом. Він може налагоджувати контакт з домочадцями, а якщо це не виходить, здатний навіть «позбутися» від неприємних йому людей. У нашій оселі є певні зони, які відповідають за кожну сферу нашого життя. Якщо будь-яка ділянка будинку оформлена неправильно, це може стати причиною багатьох неприємностей та фінансових труднощів.

Грошова зона є у кожному житлі. Якщо матеріальні труднощі є вашою основною проблемою, то зона дезактивована. Експерти розкажуть вам, як правильно активувати сектор багатства, щоб налагодити своє матеріальне становище.

Як знайти грошову зону у своєму будинку

Кожен будинок ділиться на кілька енергетично сильних ділянок, але працюватимуть вони лише в тому випадку, якщо ви правильно активуєте їх. Спочатку потрібно знайти потрібний вам сектор.

Грошова зона по фен-шуй розташована на південному сході будинку. Знайти її можна за допомогою компаса, але якщо цього приладу у вас під рукою немає, спробуйте виявити її за допомогою іншого способу. Просто поверніть спиною до вхідних дверей — саме далекий лівий кут є зоною багатства у вашій оселі. Пройдіться по цій ділянці житла і подивіться, чи немає там зайвих речей і старих меблів. Якщо, перебуваючи в даному секторі, ви зазнаєте неприємних відчуттів, значить, необхідно очистити його від негативу.

Як очистити грошову зону

Грошова зона по фен-шуй вимагає порядку, тому, перш ніж активувати її, необхідно очистити ділянку від непотрібних речей та бруду. Насамперед це стосується пилу та сміття, оскільки вони блокують грошовий потік. Після цього необхідно позбутися зламаних та старих речей, які можуть загальмувати грошову активність сектора.

Старі та антикварні предмети. Багато здається, що старовинні предмети мають величезну цінність через свою історію та термін існування. Насправді це просто старі речі, яких потрібно позбавлятися, особливо якщо вони розташовані в грошовій зоні. Вони перешкоджають енергії грошей, що позначається на енергетичному полі зони багатства. Якщо антикварні речі здаються вам красивими і надають вашому будинку вишуканості, переставте їх в інше місце.

Відро зі сміттям. Якщо цей предмет тривалий час перебував у зоні багатства, саме через це у вас могли виникати фінансові труднощі. Відро для сміття створює сильну енергетичну перешкоду в біополі грошової ділянки, куди повинна надходити тільки позитивна енергетика. Щоб виправити це, заберіть кошик в інше місце.

Зламані речі. Якщо в зоні багатства будуть зламані предмети, вони будуть перегороджувати грошовий потік, а значить, активувати сектор вам не вдасться. Таких речей слід негайно позбавлятися, інакше вони позначаться не тільки на вашому фінансовому становищі, але й на житті в цілому.

Засохлі рослини. Безтурботні господарі часто не помічають, що їхні кімнатні рослини вже давно зав'яли. З моменту загибелі вони мають «мертву» енергетикою, що руйнує енергетичне поле грошової зони.

Холодильник. Незважаючи на те, що сучасна побутова техніка з'явилася пізніше, ніж навчання фен-шуй, деякі прилади здатні перекривати грошовий потік. До них належить холодильник. Так як цей пристрій працює цілодобово, його вібрації негативно впливають на біополі зони багатства. Якщо у вас немає можливості переставити його в інше місце, намагаєтеся утримувати його в чистоті і не зберігайте в ньому шкідливі продукти.

Камін або свічники. У цілому вони створюють додатковий затишок і зігрівають домочадців, але на грошовий сектор вони згубно впливають. Ці речі безпосередньо пов'язані з вогнем, а значить, грошовий потік може згоріти. У цьому випадку фінансові труднощі будуть переслідувати вас дуже довго.

Як активувати фінансовий сектор

Ритуалів на залучення багатства існує величезна кількість, але щоб активувати грошову зону, вам доведеться докласти своїх зусиль. Це допоможе вам кольори, певні предмети або символи.

Правильна гамма кольорів. За фен-шуй грошовими кольорами є чорний, зелений, фіолетовий і синій. Ви можете проявити фантазію та прикрасити грошову зону на свій смак. Намагайтеся використовувати всі наведені вище кольори, щоб посилити грошовий потік.

Дерева. Звичайно, посадити ліс у секторі багатства ви не зможете, зате ви можете придбати кілька кімнатних дерев, які активізують грошову зону. Для цієї мети особливо підійде Товстун. Не забувайте ухоживати за рослинами: як ви пам'ятаєте, мертві квіти випромінюють негативну енергію та перешкоджають грошовому потоку.

Акваріум. Акваріумні рибки самі по собі волають у нас позитивні емоції, не дивно, що з їхньою допомогою можна активізувати грошовий сектор. Догляд за ними принесе вам масу задоволення, а наявність акваріума створить у будинку гармонійну атмосферу і допоможе вам налагодити матеріальне становище.

Вода. Посудина з водою у грошовому секторі не просто збільшить грошовий потік, а навіть захистить його від впливу негативної енергетики. Пам'ятайте, що воду потрібно міняти щодня, тому що за день вона вбирає весь негатив, який є у вашому будинку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
/-0,42281293869019-/ /-pc-/
Top