counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

4 способи очистити речі від негативної енергетики


Переглядів: 21


4 способи очистити речі від негативної енергетики

Багато людей відчувають сумніви та незручності щодо використаних кимось речей. Окультисти та астрологи стверджують, що тому є причина: енергетика речей, яку за необхідності можна очистити.

Енергетика речей: чим можуть бути небезпечні речі

Найчастіше в цьому контексті говорять про чужі речі, які перейшли до вас у користування: все, що куплено в секонд-хенді, дісталося у спадок або було знайдено. Приймаючи в користування чужу річ, можна несподівано почати буквально притягувати невдачі. У зв'язку із чим це відбувається? Очевидно, ця річ була заряджена негативною енергетикою, яка тепер вам передається. Досить часто вона скупчується і просто в старих речах, тому від деяких з них краще позбуватися.

Просочення негативною енергією може статися не спеціально. Наприклад, людина побувала на похороні в одній зі своїх курток, а потім ця куртка перейшла в користування комусь. І людина починає частіше хворіти, у неї з'являється депресія та подібні до того речі. А справа лише в тому, що куртка ввібрала в себе біль втрати, яку відчував її попередній власник. Буває й так, що перед тим, як віддати подарунок чи інший предмет, на нього спеціально завдають псування, щоб нашкодити: тобто ви просто зіткнулися з недоброзичливцем, який може зіпсувати і нову річ.

Як позбутися негативної енергетики речі: поради

Якщо це річ, яку можна промити водою або випрати — не зволікайте і скоріше зробіть це! Вода добре допомагає позбутися негативної енергетики. Щоб процес очищення водою мав максимальну силу, необхідно зарядити воду сріблом (опустіть срібну річ у воду і дайте їй ніч настоятися; бажано зробити це в повний місяць). Дайте речі полежати в такій воді, а потім випрайте або промийте її, щоб остаточно змити негативну енергетику з речі.

Другий спосіб — це насипати у воду сіль і покласти річ у таку воду. Сіль має властивість вбирати в себе абсолютно все, тому вона послужить чудовим очисником. Для вірності можете потерти річ сіллю. Головне, зверніть увагу на матеріал: не кожну річ можна потерти сіллю, не зіпсувавши при цьому.

Після проведення такого ритуалу в жодному разі не зливайте воду і не викидайте сіль без обережності: адже ви можете передати негативну енергетику комусь іншому. Поставте цю воду так, щоб на неї падало сонячне світло. Найкраще залишити її так на день. Тоді все негативне, що накопичилося в ній після очищення вашої речі, піде. Ці два способи підходять, наприклад, для очищення прикрас, що дісталися вам від покійних родичів, якщо ви не впевнені, як вчинити з такою спадщиною.

Третій спосіб — це просочити річ пахощами і прогнати негативну енергетику, брязкаючи над річчю дзвіночком. Замість дзвіночка може бути також використана «музика вітру». За повір'ями багатьох народів злі сили не люблять галасу, тому, наприклад, у Китаї на новий рік запускають якнайбільше петард: відганяють злих духів радісними криками та гучними вибухами.

Обкурювання пахощами також допомагають очистити предмет від негативної сили, оскільки спочатку націлені на очищення простору від інших субстанцій. Не обов'язково для цього йти до магазину за ароматичними паличками. Можна набрати полину та палити її: вважається, що ця трава – mdash; рекордсмен із вигнання нечистої сили.

Прекрасно допомагає впоратися з негативною енергетикою речей вогонь. Засвітіть свічку і керуйте нею проти годинникової стрілки над предметом, який несе в собі негатив. Якщо це прикраса, його можна переплавити і отримати чистий новий предмет, який не буде пов'язаний навіть із найсильнішим псуванням, яке на нього до того завдали.

Проте не завжди предмети і речі несуть негативну енергетику. Вони можуть бути заряджені у тому числі позитивно та нести удачу. У такому разі можна говорити про талісман.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цьог....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його ....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
/-0,43652486801147-/ /-pc-/
Top