counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

6 дірок, через які витікають ваші життєві сили та енергія


Переглядів: 18


6 дірок, через які витікають ваші життєві сили та енергія

Є дії та події, які роблять нас слабкими. Вони стають своєрідними дірками, через які витікає наша енергія, щоби безслідно розчинитися. Експерти розкажуть, що це за дії та вчинки, а також чому вони небезпечні.

Будь-якій людині важливо вміти керувати своєю енергією. П'ять корисних порад допоможуть вам навчитися цьому. Пам'ятайте, що не можна втрачати контроль над своєю душею та своїм тілом, інакше прогалини заповняться негативом.

Брехня і вдавання

Брехня вимагає величезних вкладень енергії та сил. Також брехуну необхідно в ідеалі бути байдужим і не мати високого рівня емоційності. А якщо ні, то переживання про те, що хтось може його викрити, поглинають енергію і позбавляють людини сил.

Дуже важливо не брехати також самим собі. Багато людей намагаються здаватися тими, ким не є, і жити не так, як їм хочеться, а так, як вважають за правильне їхні батьки, друзі і навіть сторонні люди. Від цього страждають чакри, ламається енергетичний захист.

Незавершені справи

Бує так: людина починає чимось займатися, але потім у неї зникає інтерес до цього, і вона переключається на щось нове. Незакінчені справи — це енергія, витрачена даремно. Особливо важливо завершувати все те, що все одно доведеться зробити. Якщо відкладати обов'язки день за днем, то рано чи пізно їх накопичиться настільки багато, що це призведе до проблем у всіх сферах.

Багато хто виконує щось наполовину, тому що їм не цікаво, але це теж марна трата часу. Сюди можна зарахувати і невиконані обіцянки. Вони призводять до недовіри людей, до їхнього негативного ставлення.

Образа та самотність

Самотність буває вимушеною, але найчастіше в ній винна сама людина. Найчастіше можна знайти друга, познайомитися з кимось, хто буде поруч і підтримає у скрутну хвилину. Навмисна самотність позбавляє людину енергетичного підживлення, адже всім нам потрібні чужі емоції та розмови, думки та суперечки.

Уразливість часто стає головною причиною свідомої самотності. Образа на світ і на людей не приводить ні до чого доброго. Це негативні думки, які приваблюють тільки все найгірше, створюючи дірки, через які витікають наші сили. Позбутися образ допоможуть спеціальні практики та талісмани.

Страхи, сумніви

Наприклад, людина боїться вступати до занять спортом, тому що думає, що фізичні навантаження не допоможуть їй скинути вагу або привести себе у форму. Хтось може сумніватися в тому, що його робота принесе користь компанії, йому самому чи його родині.

Коли людина думає в такому ключі, то ці думки руйнують її енергетику. Свідомість перетворюється на потік жалю, але це деструктивно впливає біополі. Згодом це призводить до появи бар'єрів у свідомості, які видалити все складніше та складніше.

Втома та нестача руху

Людина має рухатися, дихати свіжим повітрям, займатися спортом та працювати. Якщо нічого не робити, то дуже швидко почнуть з'являтися хвороби та недуги, які, у свою чергу, ще більше підривають енергетичний баланс.

Якщо занадто багато працювати і надмірно захоплюватися спортом, згодом може накопичитися втома, яка також дуже небезпечна. Людина може дуже втоми просто неспроможна ефективно відновлювати сили. У результаті не заповнює енергію, а продовжує її втрачати. Тому так часто наслідки сильної втоми відчуваються тижнями.

Шкідливі звички

Сюди можна віднести все, що заважає нам жити, а не лише алкоголь та цигарки. Все, що руйнує організм людини і підсаджує його на дофамін, тобто на швидкоплинне відчуття щастя, має бути викорінено.

Сюди можна віднести, наприклад, шопоголізм, прокрастинацію, грубі слова. Ми залежимо від цього, тому нам не хочеться з цим розлучатися. Хтось слабкий, а хтось просто надто сильно загруз у цьому. Проблема в тому, що погані звички часто маскуються під добрі. Наприклад, трудоголізм. Здається, що людина все правильно робить: вона все встигає, має гроші. Але насправді в нього через це можуть бути проблеми зі сном, негаразди у відносинах тощо.

У всього є зворотний бік, тому експерти рекомендують частіше ставити собі питання про те, наскільки шкідливими виявляться наслідки дій.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,37005710601807-/ /-pc-/
Top