counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Як навчитися керувати своєю енергією: 5 корисних порад


Переглядів: 57


Як навчитися керувати своєю енергією: 5 корисних порад

Кожен день ми змушені робити будь-які дії, і для цього нам потрібно чимало сил. Якщо втома стала для вас звичним станом, то ви не вмієте керувати своєю енергією. Існує п'ять простих правил, за допомогою яких ви зможете підтримувати свій енергетичний баланс протягом дня.

Уранці для нас немає нічого неможливого. Ми відчуваємо себе бадьоро, готові до роботи, і, начебто, ніщо не може перешкодити нашим планам. Однак ми не завжди можемо розподілити свої сили правильно, тому вже надвечір відчуваємо втому, а бажання займатися справами зникає. Проблема в тому, що ми не маємо безмежного енергетичного запасу, а будь-яке наше заняття протягом дня потребує певної витрати енергії. Навчіться керувати своїми силами, і незабаром ваше життя зміниться на краще.

Як визначити своє основне джерело енергії

Щоб навчитися керувати своєю енергією, спочатку необхідно дізнатися, звідки ми її отримуємо. Існує чотири основні енергетичні джерела, за допомогою яких ми можемо заповнити нестачу сил.

Тіло. Підвищуючи тонус організму, ви зможете заповнити свій енергетичний запас. Насамперед, зверніть увагу на ваш раціон харчування. Намагайтеся харчуватися правильно і обов'язково вживайте продукти, які надають вам сили та підвищують настрій. Не забувайте про фізичні вправи. Не варто перевантажувати своє тіло важкими фізичними навантаженнями: ранкова зарядка або легка пробіжка додадуть вам сили та впевненості. Гарний сон — найкращий спосіб набратися сил. Недосипання є головною причиною втоми, а отже, енергії у вас не вистачатиме навіть на здійснення найпростіших дій.

Розум. Можна сказати, що розум керує нашим життям. Він є своєрідним двигуном, який допомагає нам досягати своїх цілей і спрямовує нас на правильний шлях. Крім того, вона є важливим енергетичним джерелом. Читання книг та отримання нових знань здатні підвищити вашу енергетику. Вибирайте літературу, яку ви читатимете із задоволенням, щоб зарядитися позитивною енергією.

Емоції. Виявляється, наші емоції не лише насичують наше життя, а й наділяють нас життєвою енергією. Звісно, ​​якщо вони позитивні. Приділяйте більше часу спілкуванню з близькими людьми, відвідуйте цікаві заходи або просто здійснюйте щоденні прогулянки місцями, які волають у вас приємні спогади. Наповнюйте своє життя яскравими моментами, щоб ви могли відчувати позитивні емоції якнайчастіше.

Душа. Людська душа сповнена таємниць. Деколи ми не можемо зрозуміти, що у ній відбувається. Вже відомо, що душевні переживання, розлади та прикрості позбавляють нас життєвої енергії. То як же заповнити нестачу сил? Насамперед потрібно позбутися негативних почуттів та емоцій. Вони не лише виснажують наш енергетичний запас, а й руйнують біополе. Через це нас починають переслідувати невдачі, а проблем стає більше. Дуже часто саме з цієї причини ми не можемо рухатися далі і досягати своєї мети.

Як керувати своєю життєвою енергією

Як з'ясувалося, керувати своєю енергією не так просто. Але якщо ви навчитеся це робити, то зможете змінити своє життя на краще. Для цього необхідно дотримуватись п'яти основних правил.

Займайтеся корисними справами. Життя занадто коротке, щоб витрачати його даремно, а марні заняття не тільки забирають наш час, а й позбавляють нас сил. Щоб правильно витрачати енергію, потрібно навчитися планувати свій порядок дня і чітко дотримуватися плану, не порушуючи його. Якщо у вас з'явиться спокуса відкласти важливу справу на інший день, пригадайте золоте правило: ніколи не відкладай на завтра те, що можеш зробити сьогодні. Визначтеся, чого вам не вистачає для досягнення своєї мети, і почніть працювати над собою.

Позбавтеся негативних думок. Позитивні емоції здатні посилювати наше енергетичне тло, а будь-який негатив, навпаки, позбавляє нас життєвих сил. Щоб керувати своєю енергією, навчитеся позбавлятися негативних думок. Проблеми на роботі чи в особистому житті, фінансові труднощі та безліч інших неприємностей заповнюють наше життя і не дозволяють нам думати про важливіші речі. Коли ми надто загострюємо увагу на своїх проблемах, то марно витрачаємо свої сили. Намагайтеся мислити більш позитивно і пам'ятайте, що будь-які труднощі — лише тимчасове явище.

Абстрагуйтеся від неприємного спілкування. Енергетичні вампіри оточують нас усюди. Якщо вони знаходяться поряд з вами, ви відчуєте, як сили залишають вас. Спілкування з такими людьми вимагає величезних витрат енергії, а його результат буде для вас дуже плачевним. Багато людей не можуть відразу ж розпізнати, що поруч із ними знаходиться вампір, тому покладіться на свої відчуття. По-перше, навіть коротка розмова з людиною-вампіром залишає неприємний осад. По-друге, під час спілкування ви можете відчути слабкість, головний біль та різке погіршення стану. Витрачайте свою енергію тільки на спілкування з позитивними людьми.

Приділяйте час відпочинку. Щоб робота була продуктивною і не вимагала від вас величезної витрати сил, відпочивайте. Краще працювати короткими періодами і приділяти хоча б трохи часу перерв, ніж працювати не покладаючи рук і наприкінці робочого дня відчувати втому. Насамперед виконуйте найважливіші справи, які вимагають більше сил та зосередженості. Насамкінець залиште найпростіші і незначні завдання. Таким чином ви навчитеся правильно розподіляти свої сили і навіть увечері відчуватимете себе бадьоро.

Контролюйте емоції. Щоб досягти успіху в житті, потрібно вчитися самоконтролю. Постарайтеся не реагувати на дрібниці та сприймайте труднощі як належне. Щоб найчастіше бути на позитивній хвилі, читайте книги, малюйте, слухайте музику або спілкуйтеся з друзями. Існує величезна кількість енергетичних ресурсів, які допомагають людині набиратися сил і досягати своєї мети. Не забувайте, що кожен день повинен приносити вам якнайбільше позитивних емоцій — це важливе правило збереження внутрішньої енергії.

Щоб рухатися до своїх цілей, незважаючи на труднощі та проблеми, потрібно мати необхідну кількість енергії. Проте не лише люди, а й деякі предмети здатні позбавити нас сили. Дізнайтеся, чи є у вашому будинку речі-вампіри, і негайно позбавтеся їх. Нехай ваше життя буде наповнене лише приємними моментами,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,26069116592407-/ /-pc-/
Top