counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Агресія та нападки: як захистити себе від негативу та токсичних особистостей


Переглядів: 15


Агресія та нападки: як захистити себе від негативу та токсичних особистостей

У нашому світі дуже багато токсичних людей. Та що там говорити — навіть ми самі деколи виявляємо негатив там, де можна було б обійтися поблажливістю та добротою. Експерти з біоенергетики розповіли, як ви можете захиститися від нападок негативних людей.

Енерговампіри та токсичні люди небезпечні через те, що вони провокують відтік енергії. У свою чергу це формує втома та вигоряння. Якщо ви хочете залишатися продуктивними та бадьорими, користуйтеся порадами цієї статті.

Енергетичний блок

Просто уявіть собі, що довкола вас є непробивна стіна, крізь яку не може просочитися ніщо крім добра та оптимізму. Уявляйте цю стіну в ті моменти, коли хтось намагається вивести вас з рівноваги. Тут працює два ефекти. Насамперед — енергетична, коли ви уявляєте собі стіну, вона справді з'являється, адже ви фокусуєтеся на захисті. Людина, яка нападає на вас, відчує її наявність, через що швидко відступить.

Другий ефект – психологічний. Коли ви фокусуєтеся на думках про непереборний невидимий бар'єр, ви стаєте менш сприйнятливими до того, що вам говорять, оскільки ваші ресурси мозку зайняті створенням цієї стіни навколо себе.

Здавайтеся байдужими

Багато психологів з гумором кажуть: «Прикиньтеся мертвими». Це дійсно працює, оскільки токсичні люди часом від нас чекають на якусь реакцію, щоб спровокувати ще більший шквал негативних емоцій. Це формує замкнене коло, яке так необхідне цим людям.

Якщо вас хтось намагається зачепити або вже зачепив, намагайтеся знайти в собі сили, щоб просто припинити все це. У жодному разі не відповідайте негативом на негатив. У багатьох випадках навіть позитивна реакція може бути зайвою. Будьте нейтральними та спокійними. Це допоможе вам залишитися в безпеці.

Навчіться відстоювати свої межі

Якщо неприємна людина вже пробила пролом у вашій енергетичній обороні, почавши впливати на вас негативно, почніть відстоювати свої межі. Погана людина може просити вас про щось, що ви робити зовсім не хочете, або провокувати у вас певні емоції. Відстоювання кордонів — це коли ви кажете лише те, що стосується проблеми, без зайвих емоційних випадів.

Збереження кордонів — це також коли ви закінчуєте розмову, яка не має жодної мети та призначення. Можна ще заздалегідь говорити, що на діалог є часу до неприємної людини. Говоріть, що ви зайняті, тому йому варто поквапитися.

Якщо вас образили, скажіть про це та попросіть більше так не робити. Якщо ситуація повториться, то вам доведеться просто припинити спілкуватися з цією людиною. Це і є відстоювання кордонів. Не можна дозволяти неприємній людині робити те, що їй заманеться.

Залишайтеся об'єктивними

Якщо хтось говорить вам, що ви наробили помилок, тому заслуговуєте на покарання та проблеми, то не поспішайте приймати це за правду. Вище ми вже розповіли про те, чому варто здаватися байдужими. Дуже важливо не лише здаватися, а й бути такими.

Перш ніж приймати критику негативної людини за чисту монету, спробуйте спочатку об'єктивно оцінити те, що ви зробили. Можливо, ви витратили багато часу і сил на вирішення якоїсь проблеми, бути гранично зібраними та відповідальними. Якщо цього недостатньо, то попросіть перевірених приємних людей висловити свою думку щодо ситуації, що склалася. Деколи ми не помічаємо, наскільки правильними були ті чи інші наші дії. Погляд збоку — це те, що вам потрібно.

Талісмани та обереги

Токсичні люди часто потребують енергетичного підживлення, тому й нападають на нас із критикою, провокаціями. Щоб відлякати їх і змусити зрозуміти, що в даному випадку вони не зможуть наповнитись енергією, забравши її в когось іншого, можна скористатися спеціальними оберегами.

Наприклад, можна скористатися срібними прикрасами. Срібло — це метал, який ставить на нас дуже сильний захист від токсичних людей. Вони просто на глибокому ментальному рівні починають розуміти, що їм нічого не світить у спілкуванні з таким, як ви. Разом із сріблом або окремо від нього можна використовувати силу захисних мінералів: обсидіана, аксініту, агату, чорного кварцу, берилу та оніксу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,39024710655212-/ /-pc-/
Top