counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Секрети управління людьми: техніки впливу на співрозмовника


Переглядів: 10


Секрети управління людьми: техніки впливу на співрозмовника

Маніпулювання чужою свідомістю та думками — це те, чим користуються багато токсичних людей. Методиками, які описані в цій статті, допоможуть вам домагатися свого частіше, але не потрібно використовувати їх заради наживи та поганих цілей.

Перед тим, як вчитися керувати людьми, важливо навчитися керувати собою та своїм емоційним станом. Раніше ми розповідали про . Тільки після цього варто переходити на наступний рівень.

Промовляйте вголос позитивні якості людини

У кожного з нас є захисне біополе, яке вибудовується на основі обережності у процесі спілкування. Це нормально, адже це дозволяє нам обходити стороною токсичних людей та захищатися від енергетичних вампірів.

Ви можете змусити людину послабити свій захист та почати вам довіряти. Для цього потрібно як би ненароком озвучувати його сильні сторони. Не можна допустити, щоб людина подумала, що їй лестять. Наприклад, якщо ви намагаєтеся розділити робочі завдання, то можете сказати: Ти добре справляєшся з цією темою, а мені вона дається важко. Якщо ти не проти, давай нею ти займешся? ».

Прояв інтересу

Навіть якщо ви вже знайомі з тією темою, яку торкається ваш співрозмовник, вам варто виявити до неї інтерес. Зробіть вигляд, що вона для вас дуже цікава. Це також допоможе втертися у довіру та показати людині, що ви з ним на одній хвилі. Так він швидше впустить вас в особистий простір, де ви зможете спілкуватися ефективніше.

Правило обміну

Це правило базується на принципі обміну енергією, наданою якимись діями, послугами. Наприклад, якщо людина просить допомоги, вам варто їй допомогу. У такому разі в майбутньому ймовірність того, що він зробить так, як вам потрібно, підвищується в рази.

Робіть так не лише з тими, кого поважаєте та тими, хто вам подобається. Прагніть робити так і з тими, з ким у вас погані стосунки. Доброта топить лід і руйнує будь-які стіни. Ваше добро матиме величезну енергетичну цінність.

Будьте тим, ким ви хочете бачити іншу людину

Наприклад, якщо вам потрібно підвищити мотивацію та продуктивність колеги, намагайтеся бути самі сильними та зібраними, відповідальними та пунктуальними. У такому разі людина заразиться від вас цим станом. Якщо ви неробите, то змусити щось робити іншу людину буде дуже складно.

Впевнений голос

Якщо вам потрібно навіяти щось іншій людині, пробити бар'єр її недовіри допоможе впевненість. Навіть якщо ви не впевнені на сто відсотків у тому, що кажете, краще не показувати цього через голос. Набагато більш ефективно вибачитиметься, якщо ви не мали рації. Впевнений голос — головний показник сильної енергетики та наявності лідерських здібностей.

Правильний погляд

Коли ви просите людину про щось, ніколи не дивіться вниз чи убік. Обов'язково дивіться йому у вічі. Не потрібно дивитися в них протягом усієї розмови, але дуже важливо дивитися в них саме в той момент, коли ви вимовляєте ключову фразу розмови. Навіювання відбувається набагато ефективніше, якщо ви тримаєте візуальний контакт. Через погляд відбувається обмін енергією між співрозмовниками.

Внесення елемента неформальності

Це ще один спосіб послабити енергетичний захист співрозмовника. У деяких випадках варто говорити не згори, а спуститися на рівень нижче, щоб співрозмовник відчув вашу емоційну близькість і відчув комфорт у спілкуванні. Неформальний тип спілкування іноді добрий навіть у робочому процесі. Використовуйте його обережно, щоб не втратити повагу.

Наслідування

Наслідування є одним із найбільш енергетично потужних типів впливу на людину. Якщо ви хочете навіяти комусь якусь ідею або просто зблизитися з людиною, вам потрібно стати схожими на неї. Зрозуміло, не в усьому. Йдеться про манеру розмови та про невербальні жести. Дуже очевидно копіювати манеру розмови не варто, бо людина одразу зрозуміє, що тут щось не так. Будьте обережнішими. Якщо навчитеся користуватися цією методикою, станете більш впливовими у колективі та продуктивними у спілкуванні загалом.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
/-0,3975088596344-/ /-pc-/
Top