counter
Стрічка новин
Вибрати все
21 Травня
20 Травня
Всі новини...

Секрети фен-шуй: який гаманець приваблює гроші


Переглядів: 7


Секрети фен-шуй: який гаманець приваблює гроші

Знаєте і ви, що гроші можна залучити за допомогою правильно підібраного гаманця? Фахівці в області фен-шуй стверджують, що грошова енергія тягнеться до певних кольорів, матеріалів і форм та розмірів. Давайте дізнаємося, який гаманець допоможе вам залучити гроші.

Перше, на що слід звернути увагу, це колір гаманця. Відповідно до фен-шуй, квітами, що активізують грошову енергію є червоний, жовтий, зелений, коричневий і золотий. Вибір кольору також залежить від ваших фінансових цілей:

  • Якщо ви хочете отримувати великі гроші, при цьому маєте лідерські якості і не боїтеся ризикувати і брати відповідальність, то вам підійде червоний гаманець.
  • Якщо ви прагнете стабільності та накопичення, то вам допоможе гаманець коричневого кольору.
  • Якщо ви хочете постійного грошового зростання, то вам варто вибрати гаманець зеленого кольору.
  • Золотистий та жовтий гаманці найкраще підійдуть тим, хто розраховує на легкі гроші та разові заробітки.

Розібравшись із кольором гаманця, переходимо до матеріалу. У фен-шуй вважається, що гроші тягнуться до гаманців із натурального матеріалу: замші чи шкіри. Ці матерії добре пропускають крізь себе грошові потоки. Вони не дадуть вашим фінансам без потреби покинути гаманець і залучать ще більше грошей. Гаманці зі штучних матеріалів можуть негативно вплинути на ваш добробут. Вони перекриють грошові канали і не дадуть вашим заощадженням ніякого розвитку та активності.

Особливу увагу варто звернути на розміри гаманця. Не варто купувати гаманець, у якому мало місця. Купюри в гаманці повинні вміщатись повністю. У складеному вигляді зберігати їх категорично не можна. Фахівці в області фен-шуй радять вибрати просторий гаманець, в якому гроші не м'ялися б і їх завжди було б зручно діставати.

Форма гаманця теж відіграє велике значення. Щоб залучити гроші, потрібно вибрати гаманець прямокутної форми. Ця форма активно притягує фінанси та сприяє подальшому матеріальному зростанню. Кругла форма гаманця не дасть вам стабільності. Гроші стануть вашою головною проблемою.

Окрім самого гаманця, важливе значення має і зберігання в ньому грошей. У гаманці обов'язково має бути кілька відділів. Намагайтеся класти гроші за номіналом та валютою, наприклад, сотня з сотнями, тисячі з тисячами, долари з доларами, рублі з рублями. Дрібниця не повинна зберігатися разом у купюрами, її необхідно складати в окрему кишеньку гаманця.

Останнє, що необхідно зробити для залучення грошей у гаманець — покласти в нього талісмани. Притягнути гроші може шматочок кориці, м'яти, рунічні символи багатства та успіху, корінь хрону. В окрему кишеньку можна покласти щасливу монетку, яку було отримано з рук багатої людини.

Іноді дотримання всіх цих порад фен-шуй буває недостатньо. Багато хто, хто використав цей спосіб залучення грошей, був розчарований відсутністю результату. А все тому, що потрібно знати ще про кілька маленьких хитрощів:

  • Категорично не можна зберігати у гаманці фотографії своїх родичів та близьких людей. Енергія фотографії може перекривати грошові потоки.
  • Якщо гаманець продирявився або порвався, навіть трохи, його вже не можна використовувати для зберігання грошей. Діри, потертості, злами негативно впливають на приплив грошей.
  • Не варто класти в гаманець знайдені гроші чи виграні. Вони принесуть вам лише клопіт. Їх краще відразу витратити чи віддати нужденним.
  • Постійно стежте за порядком у вашому гаманці. Викидайте з нього всі непотрібні чеки, квитки, візитки та інші речі, які не стосуються грошей. У вас не вдасться збагатитися, якщо у вашому гаманці буде бардак.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Для всіх знаків зодіаку Ранок постарайтеся провести спокійно та не реагуйте на подразники
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Астролог Тамара Глоба прогнозує, що 21 травня буде найпродуктивнішим днем ​​для всіх знаків зодіаку Це сприятл....
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть зіткнутися з новими можливостями у професійній сфері Бу....
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути сплеск романтичної енергії Використовуйте цей мом....
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
більше матеріалів
/-0,37372207641602-/ /-pc-/
Top