counter
Стрічка новин
Вибрати все
15 Травня
14 Травня
13 Травня
Всі новини...

Как изменить жизнь к лучшему почти моментально: 8 советов


Переглядів: 11


Как изменить жизнь к лучшему почти моментально: 8 советов

Більшість усіх ваших проблем йде від... нашого розуму! Так, тільки подумайте: всі ваші неприємності та проблеми відбуваються не через якісь події чи обставини, і навіть не через людей, що оточують вас. Все негативне у вашому житті відбувається через деякі звички, які виробилися на ментальному рівні. Ці звички ми не розглядаємо як якусь ваду чи недолік. А треба було б розглянути їх саме так. Що ж це за звички, і чи так уже потрібно їх позбуватися? Ви це зрозумієте, коли дізнаєтесь про них, знайдете їх у собі та уявіть, як ви виглядаєте збоку.

  1. Не робіть поспішних висновків. Це ускладнює вам життя! Коли ви кажете, що знаєте, що буде наперед чи заздалегідь впевнені, наприклад, що будь-яка людина вас обдурить, то, швидше за все, і станеться! І не тому, що ви великий віщун, а тому, що момент, коли ви зробили висновки (ґрунтуючись лише на своїх переконаннях), ви відключаєте свою увагу і починаєте діяти на основі своїх особистих припущень.
  2. Не робіть із мухи слона. Це породжує почуття постійної тривоги. Переживаєте через дрібні невдачі? Думаєте, що все, ось вона — катастрофа всього вашого життя? Та нічого подібного! Ви самі більше напускаєте на себе страхів та сумнівів, надумуєте собі проблеми. У будь-якому випадку, якою б проблемою не була, її краще вирішити, ніж грати в жертву обставин.
  3. Не вигадуйте собі правил. Більшість того, що ви «повинні» чи «вам треба» абсолютно марна. Від внутрішніх обмежень ви отримуєте лише занепокоєння та почуття провини. Більше запитуйте про те, чого ви хочете і як досягти того, чого ви хочете.
  4. Не використовуйте стереотипи та не вішайте ярлики. Коли ви щось втискаєте під певні рамки, то обмежуєте своє мислення і не бачите нічого далі за свій нос. Найпоширеніші переконання: якщо багатий, отже нечесний; якщо бідний, значить невдаха; всі чоловіки однакові, всі жінки корисливі і т. п. Позбавтеся ярликів у своєму житті, і ви здивуєтеся, як зміниться все навколо вас.
  5. Не шукайте ідеалів і не діліть світ на чорне та біле. Гонячись за досконалістю, ви втратите радість життя. Ви пропустите все найважливіше, ви станете рабом своїх ідеалів.
  6. Не приймайте все близько до серця і не замислюйтеся над тим, що скажуть інші люди. Ваше життя, вам його створювати таким, яким ви хочете його бачити.
  7. Не піддавайтеся негативним емоціям та поганому настрою. Вчіться бути оптимістом. Думаючи про погане, ви притягуєте погане. Та й потім, чи варто витрачати своє життя на депресії та апатію?
  8. Забудьте про минуле. Найбільше бід і неприємностей у житті відбувається лише від того, що ви постійно тримаєте в собі минулі образи, згадуєте про свої промахи та невдачі, пам'ятайте зраду та брехню. Все це заважає вам рухатися далі та любити своє життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати потребу в пригодах та нових враженнях Будьте ....
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
15 травня 2024 року обіцяє бути днем, коли можуть виникнути різні труднощі, тому важливо зосередитися на справ....
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія може бути спрямована на вирішення спільних завдань із ....
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Кухня вважається сакральним місцем, в якому важливо підтримувати порядок та затишок За старих часів до цієї ча....
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Астрологи нерідко порівнюють Знаки Зодіаку чи то з побутовою технікою, чи то з літературними персонажами, чи т....
більше матеріалів
/-0,40164017677307-/ /-pc-/
Top