counter

Сила усвідомленості: як вона може змінити ваше життя на краще


Переглядів: 10


Сила усвідомленості: як вона може змінити ваше життя на краще

Свідомість — це важливий елемент успіху та щастя. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чим корисна усвідомленість, як її досягти і як вона змінює наше життя.

Раніше ми розповідали про трьох ефективних практиках, які здатні змінити ваше життя. Разом з тим, про що йтиметься у цій статті, такі практики будуть ще кориснішими. Працювати над собою необхідно по всіх напрямках одразу.

Що таке свідомість

Свідомість — це коли людина розуміє своє призначення, свої цілі, можливості і загалом усвідомлює, що з нею відбувається. Це вміння керувати своїм життям та бачити себе збоку. Це об'єктивне сприйняття дійсності.

Протилежний стан душі та розуму — це абсолютний хаос думок, відсутність чітких цілей, нерозуміння своїх бажань.

Як усвідомленість допомагає змінювати життя на краще

Ви стаєте продуктивнішим. Ви знаєте, чого бажаєте. Коли у вас є чіткі цілі та прагнення, ви чудово розумієте, на що варто витрачати свої сили та час. Ви починаєте більш розмірено витрачати свою енергію. Ваше життя втрачає хаос і непередбачуваність.

Ви стаєте щасливішим. Людина, яка знає, чого хоче, ніколи не втратить успіх, тому що вона рухається до своєї мети. Він сповнений мотивації, любові до своєї справи та захоплень. Він усвідомлений, тому чудово розуміє, що для нього добре, а що погано.

Ви щасливі. Усвідомлена людина вміє контролювати свої думки. Це означає, що у житті таких людей менше стресу. Відсутність стресу знімає блоки із позитивної енергії. Хочеться жити, кохати, творити. Той, хто усвідомлює своє місце у житті, менш агресивний до оточуючих. У нього не страждають здоров'я та сон, тому жити стає приємніше.

Вчитеся любити. Усвідомленість у відносинах — це коли людина вміє ставити себе місце іншого. Він перестає оцінювати все лише з погляду «добре» або «погано», перестає діяти на автоматі. Через війну підвищується рівень взаємної довіри. Сварки та скандали практично повністю зникають. Ті складні ситуації, які все ж таки з'являються, швидко сходять нанівець.

Ви не шукаєте винних. Усвідомлені люди ніколи не перебувають у позиції жертви, тому що вони чудово розуміють, що те становище, в якому вони зараз перебувають, це результат їхніх дій та їхніх рішень. Вони долають перешкоди, а не шукають винних.

Як навчитися усвідомленості

Почніть жити за певними правилами. Наприклад, корисно почати правильно харчуватися. Постарайтеся побудувати свій раціон відповідно до свого розкладу та ритму життя. Позбудьтеся шкідливих звичок. Жити за правилами — не означає обмежувати себе в чомусь. Навпаки, коли ви ставите собі умови, ви ламаєте усталені негативні стереотипи.

Намагайтеся складати план дій на день, тиждень, місяць. Розбивайте свої завдання на дрібніші. Наголошуйте на успіхах після досягнення якихось цілей. Не відхиляйтеся від розкладу. Це допоможе вам звикнути до порядку.

Використовуйте афірмації. Відсутність усвідомленості найчастіше походить з негативних вірусних програм у свідомості. Наприклад, багато хто думає: «Я нічого не вирішую», «Я ніколи не стану щасливим», «Все буде так, як вирішить доля». Це неправильний підхід. Намагайтеся якнайчастіше говорити собі вголос і про себе: «Я можу змінити все», «Моє життя — це тільки мій вибір», «Я — господар свого життя Це лише невелика частина тих афірмацій, які вже існують і які ви можете придумати самі. Говоріть собі це якнайчастіше — і згодом ваше життя зміниться на краще завдяки усвідомленості.

Спілкуйтеся з мудрими людьми. Тепер ви знаєте, що усвідомлені люди — це господарі свого життя. Знаходьте таких людей та спілкуйтеся з ними. Ви обов'язково навчитеся у них чогось нового та корисного. Ваше життя зміниться на краще дуже швидко.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,51884484291077-/ /-pc-/
Top