counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Змови на успіх перед важливою подією


Переглядів: 7


Змови на успіх перед важливою подією

Не завжди Фортуна знаходиться поруч із нами в той момент, коли її допомога необхідна. Щоб під час важливої події успіх був на вашому боці, скористайтеся ефективними змовами.

У житті кожної людини трапляються важливі події, які вимагають серйозної підготовки та змушують нас хвилюватися. Заздрість та тиск з боку оточуючих — не єдині перешкоди, з якими ви можете зіткнутися. У такі моменти ми стаємо менш впевненими, і здається, що у найвідповідальнішу годину удача просто відвернеться від нас. Щоб примхлива Фортуна завжди була поруч і надавала вам підтримку під час важливих подій, скористайтеся сильними змовами.

Залучаємо успіх перед важливою подією на роботі

Кожна цілеспрямована людина мріє просунутися кар'єрними сходами і підвищити свій дохід. На жаль, навіть заздрість колег може завадити досягненню ваших цілей. Перш ніж укласти важливий договір або вирушити на серйозні переговори, проведіть ефектний ритуал на успіх.

Для ритуалу вам знадобиться:

  • два яблука;
  • червона свічка;
  • біла ганчірочка.

Червоний — колір удачі, тому для ритуалу вам знадобиться червона свічка. Перш ніж вирушити на роботу, запаліть свічку і покладіть перед собою два яблука. Капніть трохи воску на кожне яблуко, а потім промовте:

«Як яблуня плоди дає, так і труд мій мені успіх принесе. Нехай полум'я свічки спалить усі перешкоди на моєму шляху. Страх не зможе мене зупинити, а заздрісники не зможуть нашкодити мені. Вищі сили, встаньте на мій захист горою, і нехай удача завжди буде зі мною. Слова мої сильні. Хай буде так, як я скажу.

Промовивши змову, потріть кожне яблуко, а потім загорніть їх у білу чисту ганчірочку і візьміть із собою. За кілька хвилин до важливої події знову дістаньте яблука і повторно промовте слова змови. З його допомогою ви зможете відчути себе впевненіше, а значить, у найвідповідальніший момент ніщо не зможе завадити вам.

Сильна змова на удачу перед відповідальною справою

Іноді успіх важливого заходу залежить від колективної роботи. Ця змова допоможе успішно виконати справу не тільки вам, а й вашим колегам. Однак спочатку вам доведеться проявити свої кулінарні здібності.

За кілька годин до важливого заходу випікайте ваш улюблений пиріг. Замішуючи тісто, вимовляйте:

«Пиріг росте і випікається, удачею життя моє наповнюється. Тісто замішую, везіння залучаю. Пиріг смачний і рум'яний жару, а справи успішно завершу. Пікись на удачу! Пікись на успіх!».

Вимовляйте змову, поки замішуєте тісто. У цей момент ви повинні перебувати у позитивному настрої та сподіватися на успіх. Начинку можна вибрати на власний смак. Якщо ви маєте працювати в колективі, то пригостите пирогом колег. Якщо ви хочете залучити удачу тільки для себе, то ділитися випічкою не потрібно.

Змова на удачу на воду

Вода потрібна для існування людини. Про її енергетичні та цілющі властивості було відомо ще нашим предкам. Проводити з нею обряди та ритуали слід вкрай акуратно, оскільки вона має унікальну здатність поглинати та передавати будь-яку отриману інформацію. За допомогою води можна залучити у своє життя бажане, але для цього потрібно правильно зарядити її. Ефективна змова на воду допоможе вам залучити успіх і досягти успіху у справах.

Вам знадобиться:

  • чиста вода;
  • три церковні свічки;
  • жменя землі.

За день до події пересипте землю в чисту глибоку ємність і залийте водою. Потім запаліть три церковні свічки, закрийте очі, сконцентруйтеся на подіях наступного дня і промовте:

«Полум'я вогняне, наділи мене силою своєю і удачею. Спали труднощі, які можуть виникнути на моєму шляху. Гори яскраво і не згасай ніколи.

Повторіть змову тричі, а потім вилийте воду. Коли свічка догорить, зберіть віск, що залишився, і під час важливого заходу зберігайте його при собі. Виконавши ритуал за всіма правилами, ви зможете досягти навіть більшого, ніж очікуєте.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
8 основних правил наведення порядку
8 основних правил наведення порядку
Дуже важливо наводити порядок вдома та підтримувати в ньому чистоту Це правило знайоме багатьом, але далеко не....
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
більше матеріалів
/-0,30710792541504-/ /-pc-/
Top