counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Вплив Місяця на людину: як використовувати місячні фази собі на благо


Переглядів: 17


Вплив Місяця на людину: як використовувати місячні фази собі на благо

Давно відомо, що зміна місячних фаз впливає на все живе на нашій планеті, у тому числі і на людину. Дуже часто причиною раптового головного болю, дратівливості, чутливості, агресії та інших емоційних сплесків є саме Місяць. Як же убезпечити себе від негативного впливу цієї планети та використати її силу собі на благо?

Для того, щоб підлаштовуватися під місячні фази, астрологи склали місячний календар. З його допомогою можна вибрати сприятливі дні для здійснення покупок, стрижок, починань, поїздок та іншого. Але що робити, коли під рукою немає календаря місячних фаз? Тоді рекомендується керуватися знанням характеристик чотирьох фаз: повний місяць, молодик, спадний Місяць, Місяць, що росте.

Що можна і що не можна робити на зростаючому Місяці

Місяць Місяця — це найсприятливіший час для будь-яких починань та прийняття рішень. Це найпродуктивніший період у роботі. Можна здійснювати поїздки, ділові зустрічі, планувати заходи та серйозні справи. У цей час ми активні, енергійні та бадьорі. Такий підйом енергії краще використовувати для реалізації найважливіших і значних у нашому житті цілей і планів. Успіх у дні зростаючого Місяця супроводжує всіх, хто активний і діяльний.

Не рекомендується на зростаючий Місяць починати дієти і намагатися кидати шкідливі звички. Оскільки Місяць росте, додає енергії, вам буде складно від чогось відмовитись чи щось покинути.

Як повний місяць впливає на людину

У повнолуння< /a> всі накопичені сили та енергія можуть виплеснутися назовні. У цей час люди стають більш емоційними, дратівливими, агресивними та вразливими. У період повного місяця дуже швидко змінюється настрій. У день повні не рекомендується приймати важливі рішення, здійснювати необдумані вчинки та вплутуватися в конфлікти. Поводитись потрібно дуже обережно. Не варто піддаватися своїм емоціям і чинити на основі своїх почуттів.

У повню добре займатися магічними практиками. Також у цей період корисно очищати свій організм, займатися голодуванням та своєю зовнішністю. Ще цей час сприятливо впливає творчих людей. Саме в повний місяць часто народжуються нові витвори мистецтва.

Зменшений Місяць: що можна і не можна робити

Період спадного Місяця за місячним календарем — цей час, коли знижується активність. Усі процеси організму відбуваються повільніше, ніж зазвичай. У цей час не варто навантажувати свій організм жирною та калорійною їжею. Також не рекомендується здійснювати фізичне навантаження на свій організм.

На Місяць Місяць найкраще займатися справами, які не вимагають особливих зусиль. Також цей час підходить для початку дієт. Вдалими будуть шлюборозлучні процеси, медитативні практики, порятунок від шкідливих звичок та для повернення боргів.

Як молодик впливає на людину

У молодик пасивний стан переходить у найвищу точку. Цей час найкраще присвятити своєму здоров'ю та домашнім справам. Не варто починати щось нове.

На користь вам і вашому будинку піде ретельне прибирання будинку та порятунок від старих речей. Енергетика простору навколо вас оновиться, вам стане радіснішим і спокійнішим на душі.

Особливо важливих справ на молодик планувати не слід. Не рекомендується перевантажувати себе фізичною роботою. Найкраще цей день провести у спокої та приємній обстановці.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів
/-0,29580402374268-/ /-pc-/
Top