counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Енергетика людини: відмінності та особливості кожного типу


Переглядів: 40


Енергетика людини: відмінності та особливості кожного типу

Кожна людина має певну енергетику. Зрозумівши, до якого типу належить ваше енергетичне поле, ви зможете використати свій потенціал, залучаючи до свого життя добробут, здоров'я та удачу.

Чи помічали ви, що з одними людьми ви знаходите спільну мову буквально з першої хвилини знайомства, а до когось виникає одномоментне почуття ворожості та чітке розуміння, що спілкуватися з цією людиною ви не бажаєте за жодних обставин?

>

На тонкому плані це пояснюється чутливістю до властивостей енергетичного поля вашого співрозмовника: люди, від яких виходить внутрішня сила та впевненість, найчастіше є провідниками потужної позитивної енергетики і здатні неусвідомлено піднімати її рівень. Власники ж слабкого та наповненого негативом енергетичного поля, навпаки, викликають роздратування та бажання припинити спілкування, скоріше віддалитися.

Типи енергетичних полів людини

Багато парапсихологів, які займаються вивченням енергетики, прийшли до думки, що енергетичні поля людини можна поділити на кілька типів.

Енергетичний тип «Дзеркало»

На людей такого типу дуже мало впливають негативні емоції. Вони не піддаються маніпуляціям та провокаціям, їх досить складно вивести із себе. Будь-яке енергетичне чи емоційне посилання люди-дзеркала повертають назад відправнику в незмінному вигляді, а також інтуїтивно відчувають, яке поле у його співрозмовника: позитивне чи негативне.

Свої негативні емоції такі люди вважають за краще не проявляти відкрито, поводяться вкрай стримано, дуже рідко дозволяють собі плакати і відкрито злитися перед кимось, воліючи залишитися наодинці в момент сильного сплеску негативних емоцій.

«П'явка», або енергетичний вампір

З представниками цього енергетичного типу кожен із нас стикався бодай раз у житті. Така людина легко визначаємо: вона завжди перебуває на межі скандалу з усіма оточуючими її людьми, витончено натискає на психологічні хворі мозолі будь-якої людини, викликаючи бурхливу сварку, після чого миттєво заспокоюється і приходить до доброзичливого настрою.

Енергетичне поле «п'явки» вкрай слабке, і тому таким людям необхідно постійно підживлюватись емоціями та енергією інших людей. Оскільки викликати негативні емоції набагато простіше, ніж позитивні, п'явки згодом стають справжньою слабкою подобою енергетичних вампірів, виводячи і третюючи всіх оточуючих, аби отримати таку бажану енергію.

Тип енергії: «риба-прилипала»

На відміну від п'явок, люди-прилипали не провокують конфліктів. Вони прагнуть причепитися до обраної людини щосили і постійно скаржаться життя, просять співчуття, участі і порад. Таким чином люди-приліпали підвищують свій енергетичний потенціал за допомогою співчуття та участі інших людей.

Взаємодія з людьми-прилипалами енергетично безпечна, якщо ви маєте високий рівень позитивної енергії. Але за перших ознак спустошеності та апатії після спілкування з такою людиною найкраще скоротити або повністю припинити контакти з нею.

Перетворювачі енергії

Люди такого типу найчастіше обирають для себе професії психологів, психотерапевтів, медичних працівників та громадських діячів.

Перетворення енергії з негативної на позитивну зустрічається набагато частіше, ніж зворотне. Ці люди на тонкому плані є своєрідними енергофільтрами: поспілкуєшся з таким, і стає легше. Зворотна ситуація може бути, якщо Перетворювач отримав сильний енергетичний удар або переробив величезну кількість негативу за раз і ще не встиг відновитись.

Енергетичні донори

Такі люди мають великий і стабільний запас власної позитивної енергії, вміють знаходити хороше у всьому навколишньому, частіше є побожними або дотримуються певної життєвої філософії, яка дає їм постійний внутрішній стрижень.

Проблема людей-донорів у тому, що вони не вміють утримувати та використовувати свою енергію на благо собі чи оточуючим. Їх досить легко вивести на емоції, вони поступливі у дрібницях, навіть якщо ці дрібниці можуть принести їм досить великий дискомфорт.

Підняти опірність і посилити захист донорам можуть допомогти медитації та заняття медитативним спортом, таким як йога. При належній роботі над собою донор згодом може стати перетворювачем.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те,....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,34998106956482-/ /-pc-/
Top