counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

У полоні зіпсованих речей: три головні причини викинути мотлох прямо зараз


Переглядів: 11


У полоні зіпсованих речей: три головні причини викинути мотлох прямо зараз

Як говорили в одному відомому фільмі: «Ми раби власних речей». Це дійсно так. Усім нам часом дуже складно позбавитися чогось зайвого, старого та абсолютно марного. Але є як мінімум три вагомі причини зробити це скоріше.

Неприємності часто трапляються через те, що старі непотрібні речі, що скупчилися в будинку, зосереджують навколо себе негативну енергію. В інших випадках вони поглинають позитивні енергетичні потоки, через що люди почуваються гірше. Якщо у вас є багато старого непотребу, потрібно частіше робити прибирання за правилами фен. -шуй. Так енергія в будинку буде принаймні частіше оновлюватися. Але набагато ефективніше буде позбутися зайвого мотлоху, адже його зберігання загрожує серйозними неприємностями.

Проблеми зі здоров'ям та настроєм

Перше, що приносять старі непотрібні речі, — це проблеми із здоров'ям. Якщо в будинку багато старого одягу, це дуже небезпечно. Крім того, що на старому одязі осідає багато пилу, він ще й ставить дуже потужні енергетичні блоки.

Зі зростанням числа старих речей зростає і кількість проблем. Спочатку це може бути просте нездужання, розсіяність і втома, а потім хвороби ставатимуть все серйознішими, тому що в несприятливому енергетичному середовищі імунітет людини знижується. Це перша і найважливіша причина, через яку потрібно позбавлятися застарілих речей, якими ніхто не користується.

Проблеми у фінансовій та любовній сферах

Негативна атмосфера в будинку не дозволяє затримуватись у ньому грошам. Експерти зазначають, що безлад та наявність великої кількості старих непотрібних меблів та речей позбавляє людей нових ідей. У такому будинку ніколи не буде багато грошей. Люди через накопичений мотлох часто роблять необдумані покупки, витрачаючи гроші на щось абсолютно марне.

Через розбиту, зламану чи непрацюючу старість сваряться люди. Починаються конфлікти, сімейні негаразди. Самотній людині в такому будинку дуже складно знайти другу половинку. Підвищується кількість негативних програм, які можуть призвести до шість ознак самоуроку: як зрозуміти, що ви собі шкодите". chto-vyi-sebe-vredite/">самозурочення, появі страхів, невпевненості.

Втрата успіху в цілому

Третя причина прямо зараз зробити ревізію — це невдачі у житті. Спочатку вони з'являтимуться рідко, але потім — все частіше і частіше. У результаті, якщо в будинку бардак і скупчилося багато старих людей, людину почнуть переслідувати великі проблеми — його можуть вигнати з роботи, він може втратити все. Словом, почнеться чорна смуга, а невдачі будуть у будь-яких сферах.

Змінити це можна тільки генеральним прибиранням і енергетичним чищенням будинку на спадне Місяць. У такому разі можна повернути все на круги свої, але доведеться почекати, поки енергетичні потоки вирівняються, а позитивна енергія заповнить собою кожен куточок будинку.

Як викинути стару річ, якщо шкода

Далеко не для всіх людей все старе — апріорі погане. Серед мотлоху може бути багато речей, які дуже дорогі нашому серцю. Це може бути телефон, що належав дідусеві, або старий татовий кашкет, який він носив скрізь і завжди. Викидати все це просто рука не підніметься. Від таких речей можна не позбавлятися, тому що їхня негативна енергія нейтралізується приємними спогадами.

Такі речі потрібно просто прибирати подалі з очей. Також їх можна відреставрувати, дати їм друге життя. Решту потрібно нещадно викидати. Все, що вам не потрібно, що не працює або розбито, краще відправити на смітник, щоб не захаращувати енергетику будинку. Якщо річ не хочеться викидати, хоч вона і не важлива, потрібно просто уявити, що ви викидаєте проблеми. По суті, так і є, оскільки в результаті негараздів справді буде менше.

«Відпустити» важливу, але абсолютно непотрібну стару річ можна, якщо уявити, що її життєвий шлях закінчився, і її потрібно звільнити з кайданів часу. Якщо це, наприклад, щось дерев'яне, це можна спалити. Щось можна віддати.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
більше матеріалів
/-0,24391603469849-/ /-pc-/
Top