counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Люди, которые лишают удачи: как распознать и как защититься


Переглядів: 7


Люди, которые лишают удачи: как распознать и как защититься

Дуже часто навіть від найближчих людей виходить негатив, з яким не виходить нормально боротися. Просто взяти і перестати спілкуватися з такими людьми не вийде, тому експерти розкажуть, як захищатись від їхнього негативу.

Енергетика людини дуже крихка і вразлива. На наше біополе впливає величезна кількість зовнішніх факторів, тому важливо підтримувати себе у тонусі та уникати негативного впливу. Експерти відповідають, що найнебезпечнішим є вплив токсичних людей. Саме вони позбавляють нас удачі та гарного настрою найчастіше.

Як розпізнати людей, які позбавляють успіху

Вони позбавляють нас позитивного настрою. Наприклад, після спілкування з родичом, який постійно скаржиться, можна відчути себе спустошеним через жалість чи агресію.

Відчуття втоми після розмови. Розмова з людиною тривала кілька хвилин, а відчуття після неї таке, ніби довелося розвантажити вагон поодинці. Такі люди перекладають на нас свою важку енергію.

З такими людьми не хочеться спілкуватися. Якщо це близька людина, то хочеться побачити з нею, але не хочеться йти до неї додому. Це побічна ознака, але вона також дуже важлива, тому що вона вказує на наявність проблеми.

Формування негативних установок. Наприклад, друг дзвонить, коли ви працюєте, і каже: «Ну що, працюєш? Як же ти, напевно, втомився. До цих слів не було ніякої втоми, але після них вона з'явилася, тому що людина силою своїх слів вселяла це, змушуючи ваші думки йти неправильним шляхом.

Чому це формує невдачі та проблеми

Дуже важливо розуміти, чому це негативно відбивається на успіху. Найчастіше негативні люди формують у нас почуття провини, негативу. Вина, наприклад, є дитячим почуттям, яке живе без очікування покарання. Коли хтось змушує нас відчувати провину, ми шукаємо покарання, тому несвідомо притягуємо невдачі.

Також невдачі виникають через ослаблене енергетичне поле. Негативні люди часто говорять чи роблять щось, що нас засмучує, дратує, змушує переживати. Це призводить до ослаблення біополя, закриття чакр. В результаті ми не отримуємо з навколишнього простору позитивну енергію. Через це трапляються біди та неприємності.

Шляхи вирішення проблеми

Необхідно встановити межі дозволеного. Терпіти токсичного родича, начальника, колегу чи кращого друга часом дуже важко, але якщо щось не подобається в їх поведінці, можна завжди поставити видимі чи невидимі кордони.

Наприклад, колега чи начальник постійно дають непрохані поради про те, як правильно працювати. Потрібно спокійно сказати їм, що це навпаки знижує продуктивність, тому що відволікає і дратує. Це може бути родич або найкращий друг, який постійно розповідає про свої проблеми або каже нам, що ми нічого не досягнемо. У такому разі потрібно домовитися про те, щоб такі слова були виключені.

Якщо людина не прислухається, але з нею все одно потрібно спілкуватися, то в такій ситуації потрібно зробити собі установку «ця людина не має рації». Потрібно постійно говорити собі, що він ніяк не впливає на ваше життя. У такому разі з часом поставиться енергетичний блок, який не дозволяє людині негативно впливати на вас.

Медитація. Після неприємної розмови не потрібно ставити людину до чорного списку. Можна просто помедитувати. Медитація на зняття тривоги та негативних думок допоможе вам позбутися всіх вірусних думок, якими вас заражають близькі, колеги та друзі. Це дуже корисна та проста практика.

Робота над своєю гордістю. Експерти зазначають, що проблемно сприймають критику та негатив лише ті, у кого надмірно завищено почуття гордості. Той, хто вважає себе найкращим, завжди буде звертати увагу на думку оточуючих, тому важливо опрацьовувати свої негативні сторони і пам'ятати про те, що далеко не всі люди мають рацію і нам просто не потрібне чуже схвалення для щастя. Як тільки ми визнаємо, що негативна людина сказала правду, ми одразу налаштовуємось на негативну хвилю.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,35906410217285-/ /-pc-/
Top