counter
Стрічка новин
Вибрати все
11 Травня
10 Травня
9 Травня
Всі новини...

Як зробити ловець снів своїми руками


Переглядів: 18


Як зробити ловець снів своїми руками

Ловець снів — це один із найдавніших амулетів. Прийнято вважати, що він зародився серед американських індіанців, проте подібні речі вміли робити і народи Камчатки, і шамани багатьох сибірських племен. Створити справжній ловець снів можна й у наші дні — головне, розібратися в тому, як він діє і для чого потрібний.

Історія ловця снів

Назва біля цього оберегу говорить: він допомагає бачити тільки гарні сни, а кошмари виганяє геть. За індіанськими повір'ями, ця річ — своєрідне «решіто» снів — хороші добираються до людини крізь натягнуту на колі сітку, а погані — заплутуються в мережі, наче мухи в павутинні.

У сибірських народів ловець снів застосовувався ширше. Він не ділив сни на погані та добрі, а приманював різних духів, з якими шаман спілкувався потім за допомогою сновидінь. Часто вони ставали пророчими. Тому можна вважати, що ловець снів — це не тільки вартовий, який оберігає спокійний сон, а й сильний амулет, який допомагає розкрити внутрішню енергетику та зв'язатися зі світом духів.

Для того, щоб ваша пастка сновидінь працювала, необхідно дотримуватися ряду правил під час виготовлення. Можна, звичайно, просто купити ловець, що сподобався, але виготовлений своїми руками, він буде мати з власником непорушний зв'язок. Крім того, покупні ловці дуже часто можуть бути лише декоративною прикрасою — але, безумовно, гарним.

Ловець снів своїми руками

Для виготовлення вам знадобляться лише природні матеріали. Можна взяти за основу дерев'яні п'яльці або скрутити гнучкий прут відповідної для таких цілей рослини — наприклад, верби або досить міцної лози.

 

Для декорування майстрами використовуються дерев'яні намистини, а також хутро, пір'я, черепашки, мінерали або шматочки вовни. Щодо пір'я та вовни існують дві думки. З того боку, вважається, що необхідно брати перо тільки живого птаха. З іншого — хутро, як відомо, береться з уже мертвого звіра. Тож у цьому плані ви можете орієнтуватися на власне сприйняття. Це ж стосується і використання при виготовленні пастки ікол або кісток. Якщо ловець робиться енергетично сильним, зарядженим проти кошмарів або з метою спілкування з потойбічним світом — можна брати такі матеріали.

Найскладніше у виготовленні — це створити плетіння. Насправді способів налічується багато, але найпростіше діяти за схемою, запропонованою нижче.

Як зробити ловець снів своїми руками

Пам'ятайте, що в центрі пастки повинен залишатися отвір для того, щоб гарні сни дістатись до вашої свідомості. Можна прикрасити серцевину красивою бусинкою або каменем. І не забудьте, що нитки також потрібні натуральні. Досвідчені творці таких пасток вважають, що нитка потрібна цілісна — тобто, починаючи плести ловець, візьміть відразу довгий моток, щоб не з'єднувати нитку з ниткою вузликами. Така мережа буде менш міцною — на енергетичному рівні теж.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-0,38286805152893-/ /-pc-/
Top