counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Вересня
15 Вересня
Всі новини...

Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку


Переглядів: 29


Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку

Астрологи нерідко порівнюють Знаки Зодіаку чи то з побутовою технікою, чи то з літературними персонажами, чи то з героями фільмів. Характер кожного Знака Зодіаку індивідуальний, як і риси особистості зіставлюваних героїв, і це аналогія у жартівливому контексті виглядає дуже кумедно. Але не забувайте, що у кожному жарті є частка правди.

Цього разу в нашому жартівливому гороскопі астрологи провели аналогію між Знаками Зодіаку та героями мультфільмів. Кожне сузір'я порівняли зі схожим на нього характером мультяшному персонажу. Можливо, герой мультфільму, з яким вас зіставили в цьому гороскопі, є вашим улюбленим персонажем, і це порівняння вдарить точно в ціль! Дізнайтеся про прототип з мультиків!

Овен

pic bgwugz.jpeg

Овен — це невгамовна Машенька з популярного мультика «Маша та Ведмідь». Характер у неї точно як у Овна — така ж непосидюча, вперта і трохи шкідлива. Завдяки своїй веселій вдачі і завзятості вона досягає всього — навіть ведмедеві завадила залягти в зимову сплячку. І якщо вона щось захоче, її вже не зупинити.

Телець

pic jrqqvv.jpg

Телець — це Шрек. Як і цей улюблений герой мультика, він любить свій будинок, комфорт, затишок і звичний спосіб життя. Його не так просто виманити з його «болота»! Незважаючи на грубість, Телець, як і цей персонаж, у глибині душі дуже добрий і чуйний.

Близнюки

pic tswrov.jpg

Близнюки — це мишеня Джеррі з мультика «Том і Джеррі». Це невгамовний, допитливий, активний і позитивний персонаж, як ніхто інший, розкриває характер представників цього Знаку Зодіаку.

Рак

pic ojkqjo.jpg

Рак — це будинки Кузя. Він такий самий господарський, добродушний, вірний та емоційний. Так само любить свій дім, домашні справи та своїх близьких. Він зробить все, щоб захистити благополуччя своєї сім'ї.

Лев

pic ttoavu.jpg

Лев — це Нюша з мультика «Смішарики». Вона така ж чарівна, незалежна та позитивна. Дякую своєму вмінню маніпулювати, вона здатна винести вигоду з будь-якої справи та підкорити собі інших. Незважаючи на це, поряд із нею завжди відчувається свято!

Діва

pic fabzzq.jpg

Діва — це Кролик з мультфільму «Вінні-Пух». У цього персонажа, згідно з жартівливим гороскопом, як і у представника цього сузір'я, все розплановано на роки вперед. Він завжди про все знає, і любить дати пораду іншому. А у господарюванні йому немає рівних!

Терези

pic ozwrki.jpg

Ваги — це прекрасна Білосніжка. Вона, як і цей Знак Зодіаку, завжди оточена вірними друзями. Вона готова прийти на допомогу на шкоду своїм інтересам. Щира, добра і відкрита, як Терези!

Скорпіон

pic alsvyo.jpg

Скорпіон — це Скрудж МакДак. У мультфільмі «Качині історії» цей персонаж діловий, щасливий, розважливий та практичний. Таке відчуття, що він знає, що буде. Завдяки своєму чуття та діловому підходу до всього цей герой завжди тримається на плаву!

Стрілець

pic xdvcpa.jpg

Стрілець у жартівливому гороскопі — Кулька з «Простоквашино». Він такий самий вірний, надійний, простий, відкритий і позитивний, як представник цього Знаку Зодіаку. Щоб не відбувалося у житті, Стрілець, як і Шарик, завжди намагається все вирішити мирним шляхом і ніколи не ображається.

Козеріг

pic uratxn.jpg

Козеріг — це капітан Врунгель. Як і цей мультяшний персонаж, Козеріг у будь-яких складних ситуаціях виявляє витримку та силу духу. Це сильна, витривала і практична людина, здатна вийти сухою з води навіть із найвихіднішої ситуації.

Водолій

pic cgaffi.png

Водолій — це крокодил Гена. Він такий самий відкритий і добрий. Водолій, як і Гена, не уявляє своє життя без друзів. Заради них він готовий на вчинки та подвиги. А завдяки своєму оптимізму він іде вперед, попри все. Але часом він перебуває в ілюзіях і чекає чарівника в блакитному гелікоптері з безкоштовним ескімо.

Риби

pic wbdxnb.jpg

Риби — це віслюк Іа з «Вінні-Пуха»: меланхолійний, мрійливий і трохи розсіяний. У гості ходити не любить, його улюблене місце — озеро, де він може поміркувати про життя та пофілософствовать.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вдалий день для завершення розпочатих справ Ваша енергія буде спрямована на роботу та фінанси, що....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам варто сповільнитися та озирнутися Не поспішайте з вирішенням важливих питань — особливо тих, ....
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день обіцяє бути активним та насиченим Ваша енергія буде на висоті, і ви зможете досягти успі....
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
більше матеріалів
/-0,28139901161194-/ /-pc-/
Top