counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Які емоції здатні вбити наше щастя та удачу найшвидше


Переглядів: 16


Які емоції здатні вбити наше щастя та удачу найшвидше

Багато хто помилково думає, що нас удачі позбавляють інші люди та події, але це не так. Насправді, ми самі в цьому винні, адже найчастіше не вміємо правильно реагувати на проблеми, а наш успіх убивають саме наші емоції.

Почуття провини
Всім нам властиво робити помилки, але ми повинні навчитися прощати себе. Це не означає, що можна робити погано навмисно, а потім говорити собі, що все гаразд. Це означає, що якщо ми зробили щось погане, але покаялися і абсолютно ясно побачили свою провину, визнавши помилку, можна перестати займатися самокопанням.

Почуття провини майже буквально пожирає нас зсередини, тому що людина, яка знає, що вчинила погано до когось іншого, хоче все виправити, але не може допомогти нам повернутися в минуле і зробити все інакше. Якщо вас мучить відчуття провини, знайте, що ви можете зробити все вірно в майбутньому. Якщо не вдалося зробити щось хороше у минулому, можна сфокусуватись на своїх поточних вчинках.

Заздрість
У жодному разі не бажайте того, що є в інших людей. Бажайте досягти таких же хороших результатів у тій чи іншій сфері, але в жодному разі не порівнюйте себе з іншими. Це породжує дуже сильну заздрість, яка позбавляє нас упевненості.

Низька самооцінка, у свою чергу, збільшує ймовірність появи заздрощів, що породжує замкнене порочне коло, вийти з якого часом буває майже неможливо. Також намагайтеся пам'ятати, що ті, кому ви заздрите, можуть не мати того, що є у вас.

Страх
Страхи приносять користь, але тільки в тому випадку, якщо нас раптово наздоганяє якась проблема. Багато людей відчувають це почуття постійно, піддаючи своє тіло і душу сильному стресу. Хтось боїться втратити кохання, а комусь дуже страшно втратити роботу, але це не означає, що потрібно цілими днями перейматися думками про те, що це може ось-ось статися.

Ненависть та гнів
Ці два почуття ми об'єднали в одному пункті, тому що в більшості випадків вони не можуть існувати окремо один від одного. Майже завжди гнів і ненависть йдуть пліч-о-пліч.

Щоб ненависть пішла, слід визнати той факт, що ви когось ненавидите. В іншому випадку позбутися її не вийде. Що ж до гніву, його можна виплеснути не злістю, поганими словами, криками і бійкою, а з допомогою фізичних вправ. Хтось іде до спортзалу, щоб подолати гнів, а комусь достатньо побити руками подушку та покричати. Головне – не тримати це в собі.

Образа
Образа на себе - це почуття провини, про яке було розказано вище. Образа на інших людей – це щось інше. Вона з'являється переважно в ті моменти, коли наші очікування не виправдовуються. Виходячи з цього, все, що вам потрібно, - це просто не чекати від людей допомоги, добра і справедливості. Претензії до людей небезпечні, але бувають і образи життя, що гірше в рази. Ображаючись на Всесвіт, долю чи Бога, ми втрачаємо удачу, щастя і світлого майбутнього.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,3608341217041-/ /-pc-/
Top