counter

5 кращих каменів від пристріту та псування


Переглядів: 28


5 кращих каменів від пристріту та псування

Негативна енергетика оточує людину всюди. Щоб не викликати псування і пристріту, можна використовувати каміння-обереги, які мають захисні властивості.

Здавна камені служать для людини як потужний оберег, поглинаючи в собі всю негативну енергетику і негативний вплив, що виходять ззовні. Кожен камінь необхідно наділити захисними властивостями, щоб він міг увібрати весь негатив у себе. Зробити це можна за допомогою енергетичного чищення, після якого камінь необхідно дати спокій на 5 днів.

Очищення енергетики каміння

Існує кілька способів почистити камінь, перетворивши його в оберіг від пристріту та псування:

1. Морська сіль. Щоб зробити це з її допомогою, налийте в ємність води та насипте туди достатню кількість морської солі, а потім покладіть у неї камінь, залишивши на добу. Цього часу буде достатньо, щоб камінь набув захисних властивостей.

2. Вода та сонце. Це ще один ефективний спосіб очистити енергетику каменю, опустивши його у воду. Найкраще підійде природне джерело, в яке слід опустити камінь на 15-20 хвилин. Після цього покладіть його на сушу під сонцем, щоб камінь висох під його променями. Потім можете забирати його додому .

3. Полум'я свічки. Даний метод очищення підійде для тих, у кого в будинку є свічка, найкраще церковна. Необхідно її запалити і над полум'ям потримати камінь, який очиститься за кілька хвилин і набуде захисних функцій. Важливо не підносити камінь надто близько, щоб не обпектися.

4. Холод. Це один із найлегших способів очищення каменю-оберега. Просто покладіть його на кілька хвилин у морозильну камеру, після чого з нього вийде весь негатив, що накопичився за довгий час, змінивши захисні властивості, здатні вберегти від бід.

Найкращі камені від пристріту та псування

Ознайомившись із методами очищення, необхідно з'ясувати, який камінь з їхньої множини найкраще підійде для оберегу. Експерти зробили це за вас. На основі досліджень фахівців у галузі біоенергетики виділяються 5 каменів, що мають сильні захисні властивості.

1. Бірюза. Цей камінь має захист, а також наділяє свого господаря удачею та везінням. Він убереже власника від будь-якого пристріту та псування.

2. Малахіт. Цей камінь здатний захистити як дорослу, так і дитину. Відмінно підійде в якості оберегу від негативного впливу. ззовні, а також допоможе захистити себе від псування та пристріту.

3. Діамант. Камінь здатний уберегти від будь-яких магічних впливів. Псування і пристріт ніколи не пройдуть через захисні властивості цього оберегу. Один із найкращих помічників, здатних захистити від нещасть.

4. Агат та гагат. Цим каменям немає рівних у боротьбі зі злом та поганим впливом. Темні сили не здатні пробити захист цього каміння, яке, у свою чергу, оберігає свого носія довгі роки, не дозволяючи жодному пристріту і псуванню нашкодити йому.

5. Тигрове око. Камінь подає сигнали про небезпеку навіть зовні, стаючи важчими і змінюючи колір на темніший. Відмінно справляється з функціями захисту, оберігаючи від темних сил, пристріту та псування свого господаря.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день сприятливий для просування у професійній сфері Можливі нові пропозиції та шанси, які пок....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваша енергія на висоті, і це ідеальний день для роботи над важливими проектами Зірки підтримують ....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні зірки пропонують вам виявити обережність у фінансових справах Не варто ризикувати та вкладатися у....
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе нові перспективи, особливо у кар'єрних питаннях Можливо вам запропонують щось не....
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви відчуєте приплив енергії та впевненості у собі Зірки радять використовувати цей день для важли....
більше матеріалів
/-1,3522980213165-/ /-pc-/
Top