counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як залучити у своє життя потрібні речі, події та людей: 3 ефективні практики


Переглядів: 18


Як залучити у своє життя потрібні речі, події та людей: 3 ефективні практики

Кожен день у людини з'являються нові потреби та бажання. Існують ефективні практики, які допомагають залучати в життя потрібні речі та події.

Експерти в галузі біоенергетики говорять про те, що нашою удачею керують наші власні слова та думки. Саме сила слів і думок допомагає змінювати майбутнє та правильніше ставитися до сьогодення. Усі три практики спрямовані на те, щоб навчитися виганяти негативні думки, які згодом стають вірусними програмами.

Афірмації

Найкращий, але досить довгий метод залучення в життя позитивних змін — це афірмації. Це яскраві мотивуючі фрази, які необхідно вимовляти вголос чи подумки. Вони допомагають залучати любов, гроші чи щастя, досягати цілей.

Але діють вони не відразу, тому що людині потрібно повірити в те, що вона говорить, а зробити це по клацанню пальців часто неможливо. Потрібно говорити собі щось постійно, жити певною фразою, читаючи її як мантру. Це допомагає у досягненні якихось глобальних цілей. Наприклад, пошук кохання. Якщо ви хочете знайти кохання, другу половинку, близьку людину, то потрібно говорити собі, що ви гідні любові, що ви даруєте любов навколишньому світу і готові прийняти її назад.

Більшість езотериків стверджує, що для залучення щастя в якійсь галузі потрібно користуватися афірмаціями, оскільки це основний інструмент досягнення важливих цілей та завдань. Вони можуть бути як стандартними, так і «власного виготовлення». Для того, щоб придумати свою афірмацію, необхідно пам'ятати про декілька основних правил:

  • фраза стосується лише вас;
  • вона не містить слова «хочу», «потребую»;
  • вона не повинна містити слова «ні» або частинку «не». Будь-яке заперечення — помилка;
  • будь-які афірмації складаються в ствердній формі, без використання минулого часу;
  • мають бути використані слова, що описують емоції (радість, задоволення).

Ось приклади дієвих і правильно складених афірмацій:

  • я люблю цей світ, тому він любить мене;
  • я — грошовий магніт, я залучаю гроші;
  • у мене багато талантів, тому я потрібний усім;
  • з кожним днем моє становище покращується;
  • Мені подобається жити, подобається отримувати задоволення від кожної прожитої секунди;
  • я — магніт для креативних, добрих та веселих людей.

Пам'ятайте, що афірмації абсолютно точно залучать у ваше життя необхідні емоції. Однак їм потрібно дати час і потрібно дати час собі — налаштуватись на потрібну хвилю. Не поспішайте події, якщо ви хочете отримати справжнє щастя, адже для цього потрібно змінити себе і посприяти появі позитивних установок.

Медитації

Медитація — це швидший спосіб отримати бажане, але медитаціями варто користуватися тільки в тому випадку, якщо ваше бажання або мета максимально конкретні і прості. Наприклад, ви хочете, щоб ваше побачення пройшло максимально ефективно. Вам потрібно буде уявляти себе в тому місці, куди ви хочете піти, уявивши себе впевненими, гарними, привабливими. Медитації можуть бути використані і для досягнення глобальних цілей, але, як і у випадку з афірмаціями, ними краще користуватися частіше.

Найефективніші медитації — ранкові. Увечері перед сном теж можна медитувати, але такі духовні практики допомагають, швидше, у плані відпочинку, релаксу та відновлення, тоді як вранці ми сповнені сил і бадьорі. Експерти радять вставати ранком трохи раніше, щоб займатися медитаціями. Ось як це робиться.

Для початку вам необхідно досягти повної тиші. Потрібно викинути з голови всі зайві думки, що вранці зробити не так вже й складно. Закрийте очі та почніть дихати правильно — повільний глибокий вдих і такий самий повільний видих. Повторіть це близько 10-15 разів. Під час спокійного дихання важливо уявляти себе в порожній кімнаті або в космосі, в пустелі, в лісі. Словом, там, де немає нікого.

Завданням медитації є занурення у прикордонний стан свідомості. Воно допомагає поглянути на себе ніби збоку. Як тільки ви повністю заспокоїлися і можете очистити свідомість, почніть заповнювати її тим, що вам потрібно найбільше. Можна представляти людину, яка вам подобається, багатство, досягнення визнання. Все обмежується лише вашою фантазією. Головне — не брехати самим собі. Всередині своїх думок вам потрібна максимальна чесність.

Ритуал на виконання бажань

Як відомо, світом керує сила чотирьох стихій: Вогонь, Вода, Земля, Повітря. Для виконання ритуалу чотирьох стихій вам знадобиться лише аркуш паперу, щіпка землі та вода. Починається все ввечері перед Місяцем. Візьміть листок і запишіть на ньому своє бажання. Можна розписати його докладно — так буде навіть краще.

За зародження бажання відповідають Вода та Земля. Наберіть у склянку води та посипте у воду землі, а потім вмочіть у цій воді листок з написаним на ньому бажанням. Поставте склянку цього листка. На ніч залиште склянку поряд зі своїм ліжком. Перед сном вам знадобиться прочитати спеціальну змову: Матушка природа, допоможи мені виконати мої бажання і досягти того, чого я хочу, щоб стати щасливішим, нести світло в цей світ і ділитися щастям з іншими. Дозволь мені побачити своє світле майбутнє і розділити його з тими, хто мені дорогий. Хай буде так».

Після прочитання змови лягайте спати, а на ранок ще раз повторіть її. Воду зі склянки можна вилити, а ось листку треба дати висохнути. Увечері перед сном спаліть його, а попіл розвійте за вітром. Таким чином, завершальною стадією ритуалу керує симбіоз двох стихій. Вогню та Повітря. Вимовте при цьому: Вогнем, водою, повітрям і землею заклинаю, в думках і наяву прошу тебе, матінко природо. Дай мені те, про що мрію. Ритуал можна повторювати в кожний Повний місяць.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-0,35005593299866-/ /-pc-/
Top