counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Три ритуали на прощання з минулим


Переглядів: 52


Три ритуали на прощання з минулим

Кожен із нас рано чи пізно стикається з необхідністю закрити двері минулого та розпочати новий життєвий етап. Написати черговий розділ свого життя красиво та без проблем допоможуть прості ритуали. Їхньою допомогою вдасться попрощатися з минулим та залучити позитивні зміни.

Прощання з минулим — стандартний вираз, який насправді приховує безліч підводних каменів. Відпустити проблеми, залишити неприємні стосунки, винести корисні уроки насправді — не просте завдання. Експерти рекомендують вдатися до ритуалів, щоб легше і швидше звільнитися від усього, що гнітить і не дає розвитку.

1. Попрощатися з минулим буде простіше, якщо не поспішати і не спалювати мости. Спочатку потрібно винести цінні уроки, щоб у майбутньому не повторювати таких помилок. Для цього варто створити табличку із двома графами. В одній з них потрібно записати негативні моменти, а в іншій — шляхи вирішення. Після того, як робота зроблена, аркуш паперу складають у конверт, запечатують воском і засуджують:

«Минуле за спиною залишаю, цінні уроки виношу, бід у майбутнє не переношу. З будь-якими проблемами справляюся, на ті ж граблі не наступаю, для ворогів своїх шляхи-дороги закриваю.

Конверт кладуть в затишне місце і спалюють, коли минуле остаточно перестане бути причиною негативних спогадів, жалю та тривог.

2. Ще один ритуал прощання з минулим проводять у період, коли Місяць зменшується. Фахівці в галузі біоенергетики рекомендують приурочити його ближче до Молодика. Проводять ритуал у сутінках та при світлі білої воскової свічки. Її запалюють, вимикаючи інші джерела освітлення, вдивляються в полум'я та промовляють:

«З минулим прощаюся, образ не тану, уроки цінні виношу. Що було поганого — Місяцю віддам, що сталося поганого — із собою у майбутнє не візьму. Вогнем неприємності випалюю, з Молодика нове життя починаю.

У день Молодика свічку знову запалюють і медитують на її полум'я для створення успішного майбутнього.

3. Відпустити образи та почати життя з чистого аркуша допоможе і лист самому собі. Писати його не потрібно у певний час. Вилити душу на папір можна у будь-який час, не обмежуючи себе годинами, хвилинами та днями. Щире послання допоможе оцінити все те, що сталося, подивитися на справи та людей з нового боку та отримати цінні уроки.

Готовий лист не перечитують одразу. Його поміщають у конверт та прибирають у затишне місце. Прочитати його важливо у слушний момент, коли буде внутрішня готовність відпустити все те, що завдавало проблеми. Лист читають, а потім зігають над полум'ям свічки. Попіл можна розвіяти за вітром або змити проточною водою.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,37750506401062-/ /-pc-/
Top