counter
Стрічка новин
Вибрати все
13 Травня
Всі новини...

Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися


Переглядів: 19


Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися

Ранок — це найважливіша частина дня. Від того, як ви проведете ранок, залежатиме те, як ви проведете весь день. Саме тому важливо уникати негативних звичок, які знижують енергетику чи псують настрій. Про такі звички йтиметься далі.

Є безліч різних ранкових ритуалів на щастя, удачу та процвітання. На жаль, від них не буде так багато користі, якщо ви не боротиметеся зі шкідливими звичками, описаними в цій статті. Якщо ви хочете досягти щастя, доведеться попрацювати над собою.

Рання кава

Кофеманів у нашому світі величезна кількість. Багато хто не може включитися в роботу, не випивши чашечку смачного шкідливого напою. Найменша шкода кави завдає тоді, коли ми її п'ємо пізно вранці — вже на роботі. Найкращий час для цього напою — приблизно з десятої ранку до години дня.

Коли людина п'є каву занадто рано або зовсім біжить варити її насамперед після пробудження, це вкрай негативно позначається на роботі організму. Вранці треба пити воду, адже саме вона запускає правильні фізіологічні механізми. Якщо ж ви вип'єте міцну каву, то підбадьоритеся, але потім ваш організм втратить енергію, через що буде потрібна нова підзарядка.

Переїдання

Не їжте на сніданок занадто багато, тому що це сповільнить вас і може зробити дратівливим. Те саме стосується вживання в їжу солодощів. Натомість спробуйте з'їсти щось на зразок горіхів, фруктів, каші. Не наповнюйте шлунок сильно, адже так весь день може піти нанівець, особливо якщо ви жайворонок та вранці у вас час найбільшої продуктивності. Їжте щось із вітамінами, уникаючи важкої чи дуже солодкої їжі, випічки. Так ваш день завжди починатиметься правильно.

Знайомство з новинами

Не варто поспішати із читанням стрічки новин у соціальних мережах або з переглядом телевізора. Початок дня — священний час, в який у вашому житті не повинно бути нічого, крім позитиву. Порушення цього правила призводить до того. Що людина заряджається негативною енергією, тому показує незадовільні результати у роботі.

Якщо ви любите дивитися новини, спробуйте поставити фільтр у стрічці новин на джерела, з яких ви можете дізнатися щось тривожне. Ознайомитись з їхніми новинами ви зможете вже на роботі — скажімо, на обідній перерві.

Пізній підйом

Якщо вам потрібно для комфортного та неквапливого збору на роботу стати в 7 ранку, вставайте саме в цей час. Не потрібно постійно перекладати будильник і підніматися пізніше, щоб потім збиратися поспіхом і нервами. Краще лягайте трохи раніше, щоб виспатися. Якщо ви вставатимете впритул, то ваш день буде починатися з позитиву, а з нервів, а до добра це точно не доводить. Ваша продуктивність моментально падає, як настрій з енергетикою. Люди, яким вдається подолати цю шкідливу звичку спати до останнього, успішніші, щасливіші.

Залишатися в темряві

Експерти наполегливо рекомендують запалювати яскраве світло та розсувати штори на вікнах. Впускайте світло в кімнату, щоб прокинутися якнайшвидше. Це також допоможе запустити всі життєві процеси у вашому організмі на повну потужність. Не живіть у темряві вранці, особливо якщо вам важко прокидатися вранці.

Приймати гарячий душ

Це погана звичка, тому що гаряча вода при вмиванні або в душі призводить до того, що вам знову хочеться спати. Робіть воду максимально холодною, але зручною для вас. Чим холодніше буде вода, тим бадьоріше ви будете вранці, а значить, і протягом усього дня загалом. Головне, щоб вода хоча б трохи була для вас прохолодною. Це дуже важливо, адже в іншому випадку нервова система не «прокинеться» від сну.

Не робити зарядку

Це дуже велика помилка, особливо для тих, хто весь день проводить перед комп'ютером. Вранці нам треба підбадьоритися, тому зробіть хоч би розтяжку, а краще заведіть за правило робити якісь вправи. По-перше, ви так швидше прокинетеся. По-друге, вам буде простіше включитися в інтелектуальну роботу, адже при фізичних навантаженнях мозок збагачується киснем.

Особливо важливо займатися спортом вранці тим, хто працює вдома і не має нікуди йти. Якщо ж ви ходите на роботу пішки, це буде чудова природна зарядка.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як не зациклюватися на невдачах і продовжувати йти вперед: найкращі техніки, практики та поради
Як не зациклюватися на невдачах і продовжувати йти вперед: найкращі техніки, практики та поради
Невдачі та проблеми бувають у всіх Найголовніше — не зациклюватись на них, щоб не ускладнювати собі життя
5 сигналів Всесвіту, що передвіщають приємні зміни незабаром
5 сигналів Всесвіту, що передвіщають приємні зміни незабаром
Наше життя — це постійна зміна чорних та білих смуг Якщо зараз ви не задоволені своїм становищем, настроєм та ....
Гороскоп на тиждень з 13 по 19 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 13 по 19 травня 2024 року
Людина так влаштована, що їй хочеться знати все наперед Гороскоп на період з 13 по 19 число не передбачає майб....
7 найнебезпечніших днів у травні 2024 року
7 найнебезпечніших днів у травні 2024 року
Далеко не всегда звезды и планеты приносят нам радость и удачу Узнав о том, какие пять дней в мае будут самыми....
Місячний день сьогодні 13 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 13 травня 2024 року
Щодня Місяць змінює своє становище, тому деякі заплановані справи можуть обернутися неприємностями Уникнути ць....
більше матеріалів
/-0,39631414413452-/ /-pc-/
Top