counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики


Переглядів: 13


Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики

Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим. Експерти в галузі біоенергетики поділилися порадами на тему того, як можна подолати страх.

Багато наших страхів мають енергетичну основу. Страхам переважно схильні ті з нас, чиї чакри закриті. Саме тому намагайтеся користуватися спеціальними вправами та практиками, які їх відкриють і допоможуть вам звільнити від ментального сміття.

Прийміть страх

Якщо ви ще не прийняли сам факт того, що ви чогось боїтеся, необхідно зробити це швидше, адже неможливо позбутися чогось неіснуючого. Визнайте факт того, що вам потрібна допомога, тому що без цього вам не зможе допомогти жодна описана далі порада чи обряд.

Варто відразу відзначити, що багато людей вже на цьому етапі демонструють відмінні результати. Експерти проводили безліч експериментів, під час яких люди докладно розповідали, що відчувають під час страху. Багато хто переставав боятися майже відразу.

Це стосується не тільки таких фобій, як страх висоти чи павуків, а й, наприклад, страху перед змінами, перед невідомістю, перед початком нової справи.

Дослідіть те, чого боїтеся

Наприклад, якщо ви боїтеся павуків, просто почитайте, які з них можуть бути небезпечними. Якщо ви боїтеся літати літаком, почитайте про статистику катастроф, адже вони у відсотковому співвідношенні трапляються рідше, ніж аварії за участю автомобілів. Можливо, ваш страх — це просто нестача корисної інформації.

Змістіть фокус своїх думок

Це дуже корисна порада, яка підійде тим людям, які відчувають страх прямо зараз. Наприклад, якщо ви знаходитесь у кріслі зубного лікаря, не потрібно думати про те, що відбувається у вас усередині рота. Спробуйте думати про щось приємніше. Згадайте щось, що вас тішить, або просто скажіть собі, що все гаразд. У сукупності з попередньою порадою ефект буде неймовірно позитивним. Згадайте, що ви маєте професіонала. Він знає, що робить.

Дихальні практики

Це чудовий спосіб подолати страх прямо тут і зараз. Якщо ви опинилися в ситуації, коли вами опановують емоції і вам страшно, намагайтеся зробити таке. Вдихніть якнайглибше. Робіть це повільно та розмірено. Потім видихайте так само повільно. Повторіть процедуру близько 10 разів. Ваш пульс стабілізується, а енергія перестане витікати геть. Ви зможете увійти до стану спокою.

Медитації

Медитація може стати наступним кроком після стабілізації пульсу та енергетики за допомогою дихальних практик. Якщо вам страшно зараз — наприклад, у літаку або перед іспитом, спробуйте заплющити очі і уявити себе посеред океану, в холодному космосі, серед безкрайньої снігової пустелі. Це справді дуже добре допомагає заспокоїтися. Головне, щоб вам ніхто не заважав у цей момент. Практикуйтеся в цьому якнайчастіше. Незабаром ви помітите, що боротися зі страхом стало легше.

Спілкуйтеся з тими, хто має схожі проблеми

Загальна проблема зближує людей і робить їх впевненішими в собі. Так навіть найсильніші страхи можуть піти геть. Просто розкажіть про них тому, хто вас чудово розуміє, разом ви будете сильнішими.

Простий обряд проти страху

Якщо ви знаєте, що в найближчому майбутньому вам доведеться зустрітися зі своїми страхами віч-на-віч, проведіть цей найпростіший обряд із сіллю. Вам знадобиться для нього трохи солі, свічка та дзеркало.

Проводити ритуал краще опівночі чи під час, близький до 12 години ночі. Вам потрібно бути на самоті, в спокійній обстановці. Поставте перед собою дзеркало, а перед ним свічку, після чого запаліть її. Далі прочитайте просту змову:  «У нове життя вступаю — сіллю страхи засинаю. Сіль мене очищає, від страхів боронить. Проганяю страхи в дзеркало. Нехай моє відображення їх забере, та назад не поверне. Після цього візьміть сіль і засипте свічку, що горить. Як тільки вона згасне, скажіть:  «Хай буде так».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
більше матеріалів
/-0,34665393829346-/ /-pc-/
Top