counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

5 кращих грошових талісманів у гаманець: позбавляємося фінансових проблем


Переглядів: 19


5 кращих грошових талісманів у гаманець: позбавляємося фінансових проблем

Всі ми хочемо жити в достатку. Можна довго та напружено працювати, але все одно не мати фінансової стабільності. У цьому випадку на допомогу прийдуть грошові талісмани, і найефективніші з них – — ті, які ви зберігаєте у гаманці.

Для деяких людей будь-які бажання, пов'язані з грошима та матеріальними цінностями, вважаються неприйнятними та уособлюють негативні якості людини. Але варто визнати, що багатьом хотілося б знайти той самий магніт для грошей, який забезпечить життя в достатку та дозволить придбати будь-яку бажану річ.

Ні для кого не секрет, що існують грошові талісмани, які допоможуть вам залучити гроші та відведуть від небажаних пустот у гаманці. Варто зауважити, що навіть запеклі скептики схильні вірити в силу таких талісманів. Ось список із 5 талісманів, які допоможуть покращити ваше фінансове становище.

Гроші — найкращий талісман

Китайська монета. Про силу китайських талісманів відомо у всьому світі. З їхньою допомогою люди залучають удачу, кохання і, звичайно ж, гроші. Китайські монети є гарним та дієвим талісманом для залучення грошей. Вони символізують достаток та фінансове благополуччя. Дія китайських монет заснована на їхній сильній грошовій енергетиці, яка не просто збереже грошовий достаток у вашому гаманці, а й допоможе примножити багатство. Монети прийнято пов'язувати один з одним червоною стрічкою, оскільки червоний колір символізує успіх.

Ви можете купити вже перев'язані монети або окремо купити їх та самостійно зв'язати за допомогою стрічки. Візьміть кілька монет і зв'яжіть їх тонкою червоною стрічкою. Покладіть їх у гаманець так, щоб випадково не випустити. Бажано, щоб талісман не впадав у вічі іншим людям.

Американський долар. Багато людей, подорожуючи різними країнами світу, не знають, що гроші, якими вони розплачуються за кордоном, є не просто платіжними коштами, а й сильним талісманом. Одним із таких талісманів є однодоларова купюра. Секрет настільки сильної фінансової енергетики — зображення великої єгипетської піраміди, де розташоване всевидюче око. Однак, якщо у випадку з китайськими монетами ви можете просто зв'язати їх і покласти в гаманець, то щоб активізувати дію талісмана-долара, ви повинні скласти його в трикутник так, щоб надати йому форми піраміди.

Купюру ніколи не слід виймати з гаманця або розгортати її, щоб талісман не втратив своєї сили. Після проведених маніпуляцій ваш долар набуде особливої сили і стане справжнім магнітом для грошей.

Гаманцеві амулети

Кориця. Ця пряність вже давно використовується не тільки в кулінарії, а й для проведення різних ритуалів. Зробити із неї грошовий талісман дуже просто. Вам потрібно покласти в гаманець паличку кориці. І цього достатньо. Енергетичні властивості цієї прянощі та її запах вже скоро приваблять гроші у ваш гаманець. Щоб посилити властивості кориці, можете покласти разом із нею листя м'яти. Таке поєднання прискорить ефект та посилить результат. Кориця є як талісманом для залучення грошей, так і талісманом для залучення удачі. Про інші магічні властивості цієї спеції ви можете дізнатися за посиланням.

Ложка-загребушка. Срібна ложка-загребушка, яка на даний момент продається майже в кожному фен-шуй магазині, є одним із найдієвіших талісманів, що символізують гроші та багатство. Вона маленька, тому ви легко зможете розмістити її у гаманці. Ложка має бути виконана строго зі срібла. Слід тримати ложку окремо від купюр і не класти її разом із дрібницями, бажано покласти її в окрему кишеню.

Щоб активувати дію ложки, потрібно покласти її на ніч у миску з водою, в якій попередньо слід розчинити щіпку солі. Вранці треба дістати її з води та витерти, а витираючи, вимовити слова:

«Ложку насухо витираю, гроші залучаю. Будеш у моєму гаманці лежати, гроші загребати».

Після цього покладіть ложку в гаманець і не діставайте її звідти. Якщо з часом ви придбаєте новий гаманець, проведіть ритуал заново.

Гаманська мишка. Багато хто з ворожістю ставиться до цих гризунів і намагається якнайшвидше позбутися небажаних гостей, щойно вони з'являються в будинку. Але за старих часів поява мишей у будинку була звісткою про появу багатства. І якщо людині пощастило побачити, як миша забігає у свою нору, це означало, що життя в злиднях незабаром закінчиться. З того часу мишка стала гарним грошовим талісманом.

Гаманець, як і ложка-загребушка, має невеликі розміри, тому їх зручно зберігати в гаманці. Її роблять строго з натуральних металів чи каміння. Купуючи цей талісман, варто знати, що хвіст у фігури має бути загнутий. Існує думка, що прямим хвостом миша може «зробити дірку» у гаманці, і через це гроші з гаманця випливуть.

У магазині ви можете побачити таку мишку з ложкою в руках: як ви зрозуміли, це поєднання двох талісманів — описаної вище загребушки та гаманцевої миші. Такий талісман не тільки допоможе збільшити ваші доходи, а й сприятиме меншій кількості порожніх витрат.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-0,42806887626648-/ /-pc-/
Top