counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Енергетика фотографії: містика чи реальність?


Переглядів: 27


Енергетика фотографії: містика чи реальність?

Сьогодні практично кожна людина є власником фотокамери, на яку вона знімає важливі моменти свого життя. Фотографії розміщуються в альбомах, роздаровуються друзям або викладаються у соціальні мережі. А чи замислювалися ви над тим, як фотографії можуть впливати на життя та долю людини?

Фотографія – це момент із минулого. Це джерело інформації, яке зберігає в собі пам'ять з минулого життя людини. Ми сприймаємо фотографію як просте зображення одного моменту з нашого життя і рідко замислюємося про шкоду, яку може завдати фотографія.

Фотографія є не лише картинкою, а сховищем енергетики того, що на ній зображено. Це як портал, що відкриває шлях у минуле. Якщо людина на фотографії вже мертва, то енергетичний портал відкривається у потойбічний світ. Багато екстрасенсів і парапсихологів впевнені, що коли люди звертаються до фотознімку померлої людини, як до живої, то душа мерця буде маятись у цій самій фотографії.

Чи помічали ви, що деякі фотографії викликають у вас неприємне відчуття та дискомфорт? Чи погіршувався у вас настрій, дивлячись на цілком звичайну та невинну фотографію? Якщо це траплялося, то це були знімки з темною енергетикою, яка могла виходити звідки завгодно: від місця, де відбувалася фотозйомка, від фотографа та від самого героя фотографії. Якщо фотографії з поганим енергетичним зарядом присутні у вашому будинку, їх необхідно позбутися. Також не слід тримати фотографії цвинтарів, руїн, похорону і всього того, що відображає руйнування та агресію.

Багато воліють ставити знімки в рамки і вішати їх на чільне місце. До вибору фотографій, які будуть на увазі, варто поставитися дуже серйозно. Не рекомендується вішати фотографії людей, які погано ставляться до вас або тих, з ким вам незатишно знаходитися поруч. Такі знімки можуть позначитися на енергетичному полі людини.

Напевно, багато людей зберігають знімки своїх померлих родичів. Це цілком зрозуміло, адже люди хочуть зберегти пам'ять про близьких людей. Однак збереження таких фотографій може спричинити страшні наслідки. Із цього приводу існує кілька думок. Одні стверджують, що знімки тих, з ким за життя вам було добре, можна зберігати, оскільки після смерті вони не зможуть завдати жодної шкоди. Інші кажуть, що фотографії вже мертвих людей у жодному разі не варто зберігати у своєму будинку, бо їхня енергетика була зіпсована смертю. Треті вірять, що такі фотографії можна зберігати, якщо очистити їхню енергетику. За допомогою церковної свічки можна розірвати зв'язок з потойбічним світом.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
більше матеріалів
/-0,3425760269165-/ /-pc-/
Top