counter

7 простих способів відновлення біополя


Переглядів: 12


7 простих способів відновлення біополя

У нашому житті бувають різні проблеми та перешкоди на шляху. Все це суттєво знижує силу нашої аури та біополя, тому треба завжди пам'ятати про декілька способів відновлення духовних сил та енергії.

Найбільші проблеми з біополем нам приносить стрес, втома та тривога. Саме через ці три біди втрачається більша частина енергії. Користуйтеся потужними талісманами, які допоможуть позбутися негативного впливу цих факторів. У такому випадку описані нижче способи відновлення можуть просто не знадобитися.

Виїзд на природу

Зміна ситуації піде на користь усім, хто живе в мегаполісі. Періодичний виїзд на природу — це ідеальний спосіб відпочинку та відновлення. Спілкуючись із природою, ми немов перетворюємося зсередини. Більше гуляйте та ходіть пішки, катайтеся на велосипеді. Свіже повітря дуже добре впливає на енергетичні центри організму, удачу людини та її енергетику загалом.

Дихальні практики

Це чудовий спосіб відновлення біополя. Він має один величезний плюс і такий же великий мінус. Плюс у тому, що дихальні практики< /strong> мають практично миттєвий ефект, допомагаючи людині відновити працездатність. Їх мінус у тому, що їхня дія ефемерна. Воно лише допомагає пережити важкі моменти. Дихальні практики схожі на друге дихання в затяжному спринті. Це лише тимчасовий захід, хоч і дуже дієвий.

Спорт

Фізичні навантаження суттєво підвищують біополе. Щоб це завжди так, не перевантажуйте себе ними. Займайтеся рівно стільки, скільки потрібно для легкої втоми. Рівень гормонів щастя суттєво підвищиться, а разом із ним злетить до небес і ваша самооцінка, зміцниться аура.

Самотність

Кращий у світі відпочинок для людини, яка дуже втомилася, — це усамітнення. У поодиноких випадках людині потрібне спілкування — тільки якщо він весь час проводить наодинці із собою. У такому разі дійсно потрібно спілкуватися, а не усамітнюватися. Проте майже 100% людей постійно кудись ходить по роботі чи перебуває у транспорті, спілкується з клієнтами та колегами тощо. Саме тому тиша і спокій, в якому ми знаходимося наодинці із собою, дуже благотворно позначається на нашій аурі та чакрах.

Улюблені хобі

Ніщо так не піднімає настрій, як улюблені заняття. Що б вам не подобалося, займайтеся цим у вихідні або ввечері після роботи. Це значно посилить ваше біополе. Коли ми займаємося тим, що любимо всією душею, це допомагає відпочити тілу та відкрити заблоковані чакри.

Медитації

Медитація — це те, чому має навчитися кожен, хто хоче завжди мати потужне та стабільне біополе. Щодня ми переживаємо різні проблеми, але навіть якщо день повністю складався з одних розчарувань, ви все одно можете лягти спати з відновленою енергетикою. Для цього потрібно навчитися медитувати. Раніше ми розповідали, як це зробити, і чому це не складно.

Сутність медитації — у глибокому розслабленні та зануренні у глибини власної свідомості. Медитації не тільки заспокоюють, але можуть також давати відповіді на питання «чому так відбувається?», «як мені стати сильнішим?», «де знайти натхнення?» і так далі. Усередині себе ви зможете знайти відповіді на будь-які духовні питання, хоч би якими складними вони здавалися. Більше того, медитації корисні тим, що за допомогою їх можна швидко відновитися прямо на робочому місці.

Самомасаж

Це дуже дієва методика, причому її можна використовувати не тільки вдома вечорами або вихідними, а прямо на робочому місці.  Подібні техніки допоможуть відновлювати та зміцнювати енергетику, набувати сил і загалом підвищувати продуктивність у будь-яких справах.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,40444803237915-/ /-pc-/
Top