counter

Що означає червона нитка і як її правильно зав'язати


Переглядів: 15


Що означає червона нитка і як її правильно зав'язати

Червона нитка, пов'язана навколо зап'ястя, забезпечує власнику захист від хвороб, невдач та поганого ока. Нескладний оберіг прийшов у сучасний світ із глибини століть, і на кожному етапі історії люди використовували його для того, щоб захистити себе та своїх близьких від негараздів.

Що означає червона нитка на зап'ясті

Історія оберегу починається в Ізраїлі. У свідомості віруючих людей червона нитка була символом захисту від життєвого зла та ударів долі, бо саме нею була обв'язана могила біблійної праматері Рахіль. втілення материнської любові та жертовності. Люди приходили на місце її упокою з червоними нитками та заряджали їх світлою енергією, щоб потім зав'язати їх на зап'ястя рідних та близьких. Червона нитка ставала оберегом від негативного впливу поганих людей.

Слов'яни теж використовували оберіг із червоної нитки. Вважалося, що захисні функції цієї речі нашим предкам відкрила одна з язичницьких богинь: вона порадила пов'язати червону нитку на паркан перед будинком, щоб у ньому не торкнулися хвороби, бідність і сварки. До будинку, що оберігається за цією порадою, не міг проникнути недоброзичливець. Пізніше червона нитка стала індивідуальним оберегом кожної людини: її зав'язували на зап'ястя, попередньо заплітаючи на ній вузлики, і супроводжували це спеціальними змовами. Червоний колір, який у виставі наших предків був пов'язаний з життєдайною силою сонця, найбільше квітів здатний боротися з темними духами, і, крім того, благотворно впливає на енергетичне поле людини.

Як правильно зав'язати нитку на зап'ясті

Сильний оберіг можна зробити своїми руками. Нитка має бути вовняною: шерсть не тільки відштовхує негативну енергію, але й має цілющий ефект. Вовна сприяє усуненню пошкоджень суглобів та загоєнню шкірних покривів, тому люди здавна пов'язували вовняну нитку з метою поправити своє здоров'я.

Для того, щоб червона нитка перетворилася на оберіг, необхідно зав'язати на ній кілька вузликів, як це робили наші предки. Починати роботу необхідно з «хвилини тиші», під час якої ви сконцентруєтеся на позитивних емоціях і позбавитеся негативу, адже нитка запам'ятовує почуття, які ви відчуваєте в процесі роботи над нею. Кількість вузлів має бути непарною. Пам'ятайте про те, що жоден з них не може бути зав'язаний безцільно: кожен повинен наділятися якоюсь функцією. Не варто робити їх надто багато. Оптимальна кількість — сім.

Заплітаючи вузлик, подумки скажіть, з якою метою ви його зав'язуєте. Продумайте заздалегідь, що ви хочете отримати від оберега. Залишайте між вузлами відстань не менше одного сантиметра, інакше вони почнуть надавати взаємовплив і послаблять загальну силу червоної нитки.

Готова нитка пов'язується на лівому зап'ясті. Зап'ястя — одне з найуразливіших місць для негативного впливу, та й ліва сторона здавна пов'язувалася з негативом та потойбічними силами, а тому завжди захищалася найбільш ретельно. Зав'язувати оберіг має близька людина. Якщо зробити це самостійно, то можна не лише позбавити червону нитку обережної функції, а й залучити до свого життя негаразди.

Нитку традиційно зав'язують на три вузли, промовляючи при цьому: Бог тобі захист, святі сили біду відведуть. Амінь». З цього моменту нитку потрібно носити, не знімаючи.

Якщо ви через певний термін виявили пропажу червоної нитки — отже, вона перенаситилася негативною енергією, не допускаючи її до вас, і виконала свою функцію. Настав час зробити новий оберіг.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,30475902557373-/ /-pc-/
Top