counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Енергетичне прибирання будинку: як позбутися негативу та залучити щастя


Переглядів: 14


Енергетичне прибирання будинку: як позбутися негативу та залучити щастя

Енергетика будинку впливає на всі сфери нашого життя. Гроші, щастя та процвітання приходять до тих людей, чий будинок наповнений позитивною енергією. Енергетичне прибирання допоможе створити добру атмосферу та залучити щастя.

Ми прив'язуємося до будинку та речей не менше, ніж до людей. І це не дивно. Кожен предмет у нашому будинку має свою історію і тісно пов'язаний із нашим життям. Деколи багато людей скаржаться на низку невдач, на дискомфорт і слабкість, які зазнають у себе вдома, не підозрюючи про те, що причиною такого стану може бути негатив.

Ми звикли забиратися вдома, намагаючись зробити приємним лише зовнішній вигляд житла. А про те, що потрібне й енергетичне чищення, багато хто з нас навіть не підозрює. Однак саме енергетика будинку має сильний вплив на наше життя. Щоб позбутися негативного впливу, потрібно провести енергетичне прибирання вдома якнайшвидше.

Чому в будинку накопичується негатив

Перебування в будинку людей з негативним мисленням, важким характером. Проживання або постійні візити заздрісних, озлоблених людей призводять до забруднення енергетичного простору.

Шкідливі звички. Якщо квартира чи будинок належить господарям із важкою залежністю, це дуже ускладнює ситуацію, наповнюючи будинок руйнівною енергетикою. Якщо не проводити чистку, то є ризик, що й інші члени сім'ї заразяться подібною недугою.

Ругань, скандали, суперечки, рукоприкладство. Будь-які усобиці в сім'ї накладають негативний відбиток на енергетику будинку.

Антикваріат. Старі речі, залишені колишніми господарями, привносять негативні енергетичні потоки, які можна нейтралізувати лише шляхом енергетичного збирання.

Картини з негативним сюжетом. Серед речей-вампірів експерти виділяють картини зі сценами насильства, незрозумілими сутностями. Подібні пейзажі несуть некротичну енергетику, яка загрожує хворобами та проблемами.

Постійно увімкнений телевізор або комп'ютер. Інформаційний шум засмічує енергетику будинку. Вдвічі гірше, якщо по телевізору чи комп'ютеру транслюється негативна інформація.

Пожежа та інші лиха. Будинок запам'ятовує інформацію та накопичує її. Тому, якщо у вас трапилося щось жахливе, обов'язково проведіть роботу над аурою будинку, звільнивши простір від згустків негативу.

Енергетика господаря. Взаємодіючи з навколишнім світом, ми стаємо схильні до різноманітної енергетики, яку отримуємо від перехожих, колег на роботі, знайомих. Все це приноситься до будинку щодня. І в більшості випадків ця енергетика є негативною.

Як очистити енергетику вдома та залучити щастя

Перед тим як чистити будинок, необхідно очистити себе. Для цього потрібно просто прийняти ванну з морською сіллю або аромамаслами. Це нейтралізує весь негатив та зробить енергетику позитивною. Після цього важливо провести звичне прибирання в будинку, що включає миття підлог, дзеркал та вікон.

Також важливо простежити, щоб у квартирі не залишилися зламаних речей. Сколотий посуд, дзеркала, що тріснули, порвані рушники тощо — все це джерела негативу, які руйнують енергетику вдома та змушують вас відчувати дискомфорт у рідних стінах. Позбавтеся всього, що не використовується в побуті, звільнивши тим самим місце для нового. Тепер перейдемо до найголовнішого — до енергетичного прибирання будинку.

Існують 3 найдієвіші способи очистити будинок від негативу, що скупчився.

Перший спосіб — обкурювання свічками. Спробуйте зняти негатив свічками, можна навіть декоративними. Візьміть 3 свічки, поставте їх у чашу і пройдіться з ними по всіх кутках. Обкуривши всі кути, особливо темніші в будинку, прочитайте вголос:

«Очищаю на вогні трьох свічок свій будинок від...» і далі перерахуйте все, від чого хочете очистити свій будинок. Наприклад, від пристріту, псування, злиднів, хвороб, страхів, крадіжки. Таке чищення можна проводити хоч щовечора.

Другий спосіб — очищення сіллю. Під час збирання використовується вода з додаванням четвергової, великої або морської солі. Розведіть сіль у відрі та вимийте солоною водою підлогу, особливу увагу приділяючи кутам. Брудна вода виливається в санвузол зі словами: «Куди вода, туди і біда».

Третій спосіб — очищення квартири звуком. Для цього способу вам знадобиться дзвіночок. Для видалення негативу слід продзвонити дзвіночком вздовж кожної стіни та кожен кут. Завдяки дзвінким вібраціям відбувається розбивання негативних блоків. Крім того, за звучанням ви зможете визначити слабкі місця в будинку. Там, де звук дзвіночка буде зриватися, слід дзвонити доти, доки звучання стане рівним. Також очистити простір можна мантрами та молитвами в аудіозаписі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
більше матеріалів
/-0,35096311569214-/ /-pc-/
Top