counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Як захиститися від псування та пристріту самостійно


Переглядів: 7


Як захиститися від псування та пристріту самостійно

У коментарях до статті, в якій ми пояснювали, як самостійно визначити ознаки псування та пристріту читачі просили нас розповісти про те, як захиститися від поганого ока та спробах заздрісників навести псування. Отже, давайте спочатку розберемося в ритуалах і змовах, здатних захистити вас і ваших близьких.

Мій будинок – моя фортеця. Але не завжди наше житло здатне нас захистити. Існують сили, які здатні проходити навіть крізь найміцніші та найнадійніші стіни. Це темна магія. Якщо у вас вдома відбуваються дивні і незрозумілі речі, це може бути наслідком зіпсованої енергетики, псування або присутності злих сил. Під дією темної магії в будинку можуть часто траплятися пожежі, пограбування та інші напасті. Як же вберегти та захистити свій будинок від зла?

Існує безліч ритуалів та змов, за допомогою яких можна позбутися негативного впливу на ваше житло. Якщо ви повністю впевнені, що вашому будинку загрожує небезпека, слід використовувати змову від чаклунства. Читати його необхідно в п'яту місячну добу після заходу Сонця. Вмийтеся чистою теплою водою, одягніть чистий одяг, зніміть всі прикраси і металеві предмети. Після цієї підготовки візьміть церковну свічку і промовте змову, повернувшись обличчям до східної сторони: «Позбавляю дім свій від сил лукавих, позбавляю дім свій від промислів темних, позбавляю дім свій від напасті чорної. Допоможи мені, Господи, нехай усіли в мій дім дух твій божественний. Амінь». Цю молитву слід вимовити чотири рази, звертаючись обличчям спочатку на схід, закликаючи до Божої допомоги, потім на захід, закликаючи на допомогу Богородицю, далі на південь, звертаючись з проханням до ангелу-охоронцю, і завершити молитву, дивлячись північ, закликаючи до допомоги всіх святих. Цей ритуал слід проводити в той момент, коли нікого не буде вдома або коли всі домочадці спатимуть.

Існує один простий і дієвий спосіб позбавити свій будинок від прокльонів і злих чарів. Для цього потрібно взяти чистий віник та церковну свічку. Віник візьміть у праву руку, а свічку, що горить, тримайте в лівій руці. Почніть помсти віником сміття від центру до порога, промовляючи слова: Як цей віник все сміття вимете, так він і від чаклунських чар та нечистої сили мій будинок позбавить. Амінь». Після цього чисто-начисто помітите підлогу у всьому будинку. Сміття відразу необхідно винести з дому. Залишіть свічку догорати, потім потрібно викинути і її.

Закріпити захист свого будинку можна за допомогою наступної змови. Візьміть сіль, церковну свічку та цвяхи невеликого розміру. Ритуал проводиться після заходу Сонця. Спочатку слід підготуватися до читання змови. Для цього заберіться у будинку. У процесі збирання можна читати «Отче наш». Коли закінчите збирання, візьміть сіль і змішайте її з цвяхами. Цією сумішшю посипте всі дверні та віконні отвори. Потім прочитайте в кожній кімнаті змову: Немає дороги в мій будинок ні чаклунові, ні магу, ні відьмі, ні бісові, ні чорту, ні силам злим. Амінь». Після читання змови треба лягти спати. На ранок необхідно зібрати цвяхи з солю і винести подальше від свого будинку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,42650580406189-/ /-pc-/
Top