counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу


Переглядів: 15


Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу

Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями. У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній потенціал, на які чекає свого розкриття. Експерти розповіли, як ви можете це зробити.

Найголовніше питання — як зрозуміти, що ви ще не зрозуміли, яке ваше призначення. Раніше ми розповідали про сім ознаках того, що ви йдете проти течії і не можете розкрити внутрішній потенціал. Якщо цих ознак немає, то ви зараз на правильному шляху.

Намагайтеся зрозуміти свої кармічні завдання

Кармічні завдання — це ті завдання, які ставить перед нами сам Всесвіт. Просто перед нашою появою на це світло вищі сили вирішують, що вам потрібно зробити і що потрібно усвідомити, перебуваючи у цьому тілі. Це дуже важливі цілі, які дозволять вирішити внутрішні проблеми, стати щасливішими та очистити карму, виправивши помилки минулих життів.

Тут можна звернутися за допомогою до інтуїції, або просто спостерігати за своїм життям і тим, як воно розвивається у певні важливі моменти. Якщо є повторювані сценарії, то це привід задумати про те, що ви робите щоразу неправильно. Також у цьому плані корисно буде звернутися за допомогою до нумерології, яка може натякнути на деякі серйозні кармічні завдання. Як тільки ви усвідомлюєте, якою є ваша мета або одна з цілей, це дозволить вам дізнатися про своє призначення.

Досягнення усвідомленості на різних рівнях

Фізично усвідомленість є не найскладнішою, але вкрай важливою. Вам потрібно зрозуміти яка зачіска вам подобається, який стиль вам підходить. Дуже часто люди виглядають так, як їм нав'язує суспільство чи певна група людей. Потрібно виглядати так, як ви хочете. Почніть подобатися собі.

Далі йде усвідомленість емоційна. Вона має на увазі вміння визначати заздалегідь. З якими людьми вам хочеться спілкуватись. Ті з нас, хто замкне або будує коло спілкування не так, як хочеться, не може досягти емоційної усвідомленості.

Інтелектуальна усвідомленість — це третій крок. Почніть поглинати інформацію, яка вам дійсно потрібна. Діти, яких батьки змушують вчитися там, де їм не хочеться, в результаті не можуть цілком стати інтелектуально свідомими. Якщо хтось збив вас зі шляху, поверніться на нього та почніть варитися у тому інформаційному полі. Яке вам до вподоби.

Вища усвідомленість — це останній крок. Її ще називають інтуїтивною. Досягти її не так просто, але можливо. Дуже часто така усвідомленість з'являється, коли ви проходите всі інші стадії. Щоб досягти її, вам потрібно навчитися довіряти внутрішньому голосу.

Практика «ранковий потік думок»

Як відомо, ранковий стан розуму найчистіший. Саме вранці нас найчастіше відвідують приємні та дуже важливі думки. Нерідко вони допомагають нам розкрити внутрішній потенціал або навіть дізнатися про своє призначення. Саме тому всі ранкові думки слід записувати.

Заведіть блокнот або зошит, у якому ви писатимете все те, що приходить до вас у голову відразу після пробудження. Записуйте все — навіть ті думки, які, на вашу думку, абсолютно марні. Потім ви перечитуватимете те, що написали. Почати варто за два тижні після першого запису. Практика буде виглядати так — спочатку ви записуєте щось нове. А потім прочитуєте те, що записали рівно два тижні тому. Виконуючи цю практику, ви зможете налагодити контакт зі своєю креативною частиною свідомості.

Позбавтеся перешкод

Розчистіть свій шлях. Позбавтеся всього, що заважає розвиватися і шукати нові цілі. Перше, про що варто згадати — страх. Потрібно перестати боятися змін. Інакше пошуки призначення просто не просунуться вперед. Сміливі люди, які пробують щось нове, завжди на гребені хвилі і попереду тих, хто не має сумнівів.

Припиніть слухати чужу думку. Навіть якщо вам здається, що чужа думка правильна, немає нічого поганого в тому, що ви помилитеся. Негативний досвід кращий, ніж відсутність досвіду загалом. Важливим є лише те, наскільки рішення вам подобалося в момент його прийняття. Якщо ви діяли з власного розуму, помилки будуть для вас ідеальним джерелом мудрості.

Досить засмучуватися через дрібниці. Так, невдачі трапляються, але це не означає, що ваші розчарування повинні приносити лише зневіру та жалю. Якнайшвидше забувайте поганий досвід, щоб не фокусуватися на неприємностях.

Не перекладайте відповідальність на інших людей. Навіть якщо хтось заважає вам шукати істину, це не означає, що треба звинувачувати у своїх нещастях цю людину. Навпаки, краще навчитися прощати тих, хто діє проти вас, намагаючись шукати вади насамперед у собі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
більше матеріалів
/-0,42088413238525-/ /-pc-/
Top