counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Годинник на вашій руці: прикмети, забобони та енергія удачі


Переглядів: 64


Годинник на вашій руці: прикмети, забобони та енергія удачі

Годинник – це не просто модний аксесуар. Наручний годинник може служити як сильний захисний талісман, якщо звичайно, знати, як його правильно вибрати. Екстрасенси стверджують, що за допомогою наручного годинника можна підкоригувати свою долю. Форма, розмір, історія та розташування годинника на руці можуть впливати на карму людини, тому важливо знати правила поводження з ними, а також деякі прикмети, які допоможуть вам залучити удачу.

Форма годинника може впливати на характер і манеру поведінки людини. Годинник квадратної форми слід носити тим, хто страждає від власної неорганізованості та легковажності. Квадратний годинник допоможе стати зібранішим і серйознішим.

Години у вигляді ромба допоможуть прийти до душевної рівноваги і спокою. Але їх не рекомендується одягати у моменти вирішення серйозних робочих питань та активної діяльності.

Годинник круглої форми слід носити тим, хто має консервативне мислення і живе, керуючись своїми забобонами. Такий годинник зробить людину більш терпимою до думок інших людей і позбавить її критичності.

Годинник овальної форми – для тих, кому складно вибудовувати контакти з людьми та добиватися від них свого. Овальний годинник – відмінний талісман удачі для тих, хто хоче підвищення по службі, але начальник ніби не помічає їхнього професіоналізму. Вони позитивно впливатимуть на дипломатичні здібності людини.

Годинник у вигляді трикутника підійде тим, хто хоче розвинути в собі якості лідера. Цей годинник надає впевненості, рішучості і піднімає самооцінку. Але довгий час носити такий аксесуар не рекомендується, оскільки впевненість може перетворитися на зарозумілість та честолюбство.

Години шестикутної форми посилюють проникливість, інтуїцію і дарують нові ідеї. Вони підійдуть тим, хто займається творчістю та мистецтвом. Шестикутна форма годинника також сприяє набуттю гармонії з самим собою та навколишнім світом.

Незвичайна форма годинника підійде тим людям, які не терплять розміреного та стабільного життя. Такий годинник приваблює постійні зміни та несподівані ситуації. Але ці зміни та сюрпризи не завжди можуть бути позитивними, до цього потрібно бути готовим.

З годинником пов'язано безліч різних повір'я і прийме. Наприклад, існує прикмета, що годинник не можна дарувати. Якщо годинник дарує на весілля, то це прикмета швидкого розлучення молодят. Якщо годинник дарує на день народження, то він відраховуватиме час до смерті свого власника. Чи варто тоді приймати як подарунок годинник? Багато екстрасенсів вважають, що якщо дати замість дарувальника монетку, то такий подарунок втрачає негативні сторони.

Годинник, який дістався у спадок – потужний талісман захисту та залучення удачі. Такий годинник зберігає енергію предків і за допомогою цієї енергії оберігає свого власника від псування та пристріту.

А на якій руці ви носите годинник? Виявляється, від того, на якій руці знаходиться ваш годинник, залежить ваше сприйняття часу. Це може здатися неймовірним, то за допомогою звичайного наручного годинника ми можемо керувати нашим часом.

Якщо ви хочете змусити час йти швидше, надягніть годинник на ліву руку. Якщо ж вам дорога кожна хвилина, носите свій годинник на правій руці. Це цілком зрозуміло: підсвідомість людини сприймає час залежно від боку, в яку ми повертаємося, щоб подивитися на годинник. Права сторона відповідає за майбутнє, а ліва – за минуле. Виходить, коли ми дивимося на праву руку, то поспішаємо в майбутнє і чекаємо на нього, а коли дивимося наліво, то знаходимося в минулому.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,32654404640198-/ /-pc-/
Top