counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Медитація на порятунок від страху, тривоги та негативних думок


Переглядів: 61


Медитація на порятунок від страху, тривоги та негативних думок

Медитація — відмінний помічник за наявності духовних проблем, негативних думок, тривоги, негативних програм. Це занурення в себе, яке може стати порятунком для будь-якої людини та найкращим очищенням думок від непотрібного сміття.

Експерти відзначають, що страх, туга і зневіра найчастіше приходять у наше життя в найневідповідніший час. Спеціальні змови допоможуть мінімізувати негативний вплив переживань, якщо немає часу на медитацію та відпочинок.

Підготовка до медитації

Для цього вам знадобиться тихе та відокремлене місце, але можна медитувати і в офісі, в людних місцях, якщо зробити так, щоб ви не чули галасу. Заглушити його допоможе, наприклад, приємна музика чи композиції із звуків природи.

Головне — досягти спокою і зробити так, щоб ніхто і ніщо вас не турбувало в момент медитації. Вона вимагає небагато часу — від 10 до 15 хвилин. Знайти 10 хвилин у перервах між роботою можна без особливих зусиль. Найкращий ефект буде вранці після пробудження або пізно увечері перед сном. Потрібно закрити вікна, вимкнути світло і зайняти зручне положення сидячи або напівлежачи у кріслі.

Медитація

Заплющте очі, сидячи в зручній позі. Повністю розслабтеся та абстрагуйтеся від усього, що знаходиться навколо вас. Ви більше не матеріальні, зате матеріальні ваші думки. Глибоко вдихніть, а потім повільно видихніть. Повторіть цю дію від п'яти до десяти разів, щоб відновити пульс і добре розслабитися.

Чорне полотно ваших повік починає повільно перетворюватися на незнайоме, тихе та приємне місце. Це вершина гори, оточена темним прохолодним лісом. Ви стоїте поряд із величезним важким каменем, який уособлює усі ваші страхи, негатив, тривогу. У цьому камені зосереджено все, що вас дратує, виводить із себе, змушує переживати.

Цей камінь не зрушити з місця, але ви можете піти від нього. Шукати напрямок не потрібно, тому що від каменя витікає гірський струмок, який ледве чутно вашому вуху. Уявіть собі, як ви берете крижану прозору воду і вмиваєте своє обличчя. Вона настільки чиста, наскільки це можливо. Тепер ви починаєте також свій шлях очищення. Струмок стікає вниз, і ви йдете поруч з ним. Ви все сильніше віддаляєтеся від того каменю порожніх страхів і переживань. Там залишаються усі ваші негативні думки.

Тим часом струмок стає більшим і сильнішим. Ви чуєте звук води, що біжить. Незабаром ви знаходите човен, який несе вас вниз по гірській річці. Страхи далеко позаду, і тепер ви можете сфокусуватись тільки на тому, що попереду. Це ваші цілі, завдання та обов'язки. Незабаром ви знаєте, що річка принесла вас у відкрите море. Легкий прохолодний вітер обдуває ваше обличчя, знімаючи втому. Ви дивитесь в далечінь і бачите лише безкраї простори водної гладі. Ви можете поїхати туди, куди захочете. Для цього необхідне лише бажання. Сюди ваші страхи та тривоги не дістануться, бо вони залишилися високо на вершині гори.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
більше матеріалів
/-0,34228205680847-/ /-pc-/
Top