counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Жовтня
3 Жовтня
Всі новини...

Нумерологія бажань: дати та числа, коли загадані бажання збуваються


Переглядів: 31


Нумерологія бажань: дати та числа, коли загадані бажання збуваються

Бажання можна загадувати щодня. Але якщо знати потрібний час і звертати увагу на певні цифри, то і набути бажаного дійсно реально.

Як правило, у нас дуже багато бажань. Деякі з них великі, інші трохи менше, але кожна мрія представляє для нас певну важливість. Всім відомо, що якщо чогось хочеться, то необхідно дочекатися новорічної ночі або свого дня народження, щоб зв'язок із Всесвітом був кращим.

Але під час першої хвилини наступного року не завжди встигаєш згадати всі цілі і тим більше проговорити їх, хоча б про себе. А чекати наступного свята надто довго. Насправді загадувати бажання можна кілька разів на день: для цього лише потрібно навчитися читати знаки і звертати увагу на цифри навколо, і закони нумерології зіграють вам на руку.

Які числа допомагають бажанням здійснитися

Подвійні та потрійні цифри. Якщо вам по дорозі зустрічаються однакові числа, саме час сформулювати для себе важливе бажання. Це може бути номер автобуса, реєстраційний знак на автомобілі або контактний телефон із рекламного буклету: 22; 55; 333; 999.

Дата вашого народження. Вашим щасливим знаком можуть стати всі числа, які є в даті: 10.08.1980. Таким чином, Вищі Сили кажуть, що ви знаходитесь на вірному шляху, тому якщо перед важливою зустріччю на очі потрапить така комбінація або її частина, знайте — на вас чекає успіх.

Щаслива кількість вашої дати народження. Воно розраховується шляхом складання всіх цифр у даті народження: 1+0+0+8+1+9+8+0=27=2+7=9. Знаючи його, ви можете написати бажання на папірці і нижче вписати чарівну цифру або запланувати долю подію саме на таку кількість місяця.

Сімка. Вона пов'язана з розвитком усіх талантів. Якщо ви хочете посилити будь-яку якість, просто подумайте про неї і зверніться за допомогою до цифрі сім. А саме така кількість повторень вашого бажання зробить процес ефективнішим.

Час: години та хвилини (21:21; 10:10; 15:15). Багато нумерологів стверджують, що в ці моменти відкривається прямий доступ до Вселенського Розуму, і загадані бажання нумерологія допоможе доставити відразу ж за призначенням, оминаючи всі енергетичні блоки.

Дата: день і місяць (07.07; 11.11; 12.12). На відміну від часу доби, збіг дат трапляється не так часто. Саме такі дні вважаються щасливими для укладання шлюбу. А якщо в такий період ще й певний час підгадати, це допоможе зарядити вашу мрію сильною енергетикою.

Як загадувати бажання

Існує безліч способів здійснити мрію. Найпростіше написати бажання на папірці, а потім спалити. Вчиняючи таким чином, ви не тільки подумки формуєте свій запит, але й використовуєте Індійські знання, які закріплюють вашу мету і починають втілювати її в реальність. Адже саме в процесі перенесення бажання на папір ми складаємо пальці в певну мудру, яка вкладає в неї наш намір. Спалюючи листок із мрією, ми залучаємо стихію Вогню, яка заряджає його своєю потужною енергією. А попіл можна розвіяти за вітром, що також підключить до втілення вашої мети стихію Повітря.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики
Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики
Всі ми різні У нас різний світогляд, особисті якості та спосіб життя
Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту
Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту
Енергетичні вампіри – це люди, які насильно викачують енергію та сили в іншої людини Вони серед нас і з часом ....
Як стати енергетичним вампіром
Як стати енергетичним вампіром
Є поширена думка про енергетичні вампіри, згідно з якими ці люди здатні лише поглинати енергію людей, виводячи....
Енергетика людини: шульги і правші
Енергетика людини: шульги і правші
Супереки про те, хто краще, шульга чи правша, точаться донині Ми настільки різні, що іноді не можемо зрозуміти....
Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження
Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження
Багато людей вірять у карму — якийсь еквівалент долі Це не просто так, адже вчення про карму виходить із східн....
більше матеріалів
/-0,31564712524414-/ /-pc-/
Top