counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Жовтня
3 Жовтня
Всі новини...

Талісмани на 2023 рік за Знаком Зодіаку


Переглядів: 7


Талісмани на 2023 рік за Знаком Зодіаку

2023 рік, згідно з прогнозами астрологів, може видатися далеко не найвдалішим. У зв'язку з цим важливо ознайомитися з найкращими талісманами для вашого Знаку Зодіаку, щоб залучати більше успіхів у своє життя.

Ми вже давали астрологічний прогноз на 2023 рік. 2023 може виявитися досить нервовим і не менш негативним, ніж 2022, але це не привід переживати, адже все в наших руках. Нам потрібно лише трохи більше підтримки від друзів та близьких, а також сильний талісман.

Овен

Овнам цього року, найімовірніше, буде не до відпочинку. Встигнути все і не прогаяти нових можливостей допоможуть фігурки швидких тварин: коні, гепарда, антилопи. Також відмінним талісманом будуть речі з принтами таких тварин або з малюнком стріли, що летить. Енергетика сердоліку допоможе швидко заповнювати запаси енергії.

Телець

Тельцям не потрапляти у владу сумнівів та руйнівних емоцій допоможуть прикраси із платини та цирконію. Людям цього Знака у 2023 році належить вирішувати багато справ. Для того, щоб вони обернулися успіхом, важливо зберігати оптимізм і бути уважнішими до дрібниць. У цьому Тельцям допоможуть фігурки мудрих тварин: змії, дракона. Найкращі мінерали — каміння стихії Землі: про і не схибити — мінерали онікс та геліотроп.

Близнюки

Близнюка у 2023 році очікує ціла маса нових перспектив та можливостей, але розглянути їх буде часом дуже непросто. Впоратися з цим завданням представникам даного Повітряного Знаку допоможуть прикраси з платини, а також Повітряні відтінки в одязі, що дозволяють мислити раціонально: білий, блакитний, чорний. Як талісман можна використовувати прикраси з алмазами.

Рак

Ракам як талісман варто розглянути в першу чергу малахіт — мінерал істини та чотирьох стихій. Також корисними стануть срібні вироби, що допомагають відсіювати токсичних людей. 2023 року непросто зберігатиме позитивний настрій, але виправити це допоможе фігурка слона, яка також зміцнюватиме фізичне здоров'я Раків.

Лев

Левам не можна пасувати перед труднощами та дозволяти командувати собою іншим людям. Енергетика кучерявих рослин і рослин з колючками в робочому кабінеті та будинку допоможе підлаштовуватися під обставини і відбивати атаки ворогів. Золоті вироби пробудять у Львам рідну їм стихію Вогню. Від недуг та пристріту їх захистить котяче око — мінерал стихії Води.

Діва

Дівам посміхнеться успіх, але він може то приходити, то йти. Зберегти стабільність у цьому напрямку їм допоможе використання зеленої та коричневої гами в одязі. Енергетика цих відтінків допомагатиме у досягненні цілей, відновленні сил та веденні переговорів. Як талісман можна сміливо використовувати кунцит — камінь, що поєднує у собі силу стихії Землі та Вогню. Він загострить інтуїцію та допоможе у прийнятті рішень.

Терези

Енергічні Терези будуть дуже успішними, але це говорить про те, що знадобиться захист від недоброзичливців. Талісманами 2023 для цих людей стануть поверхні, що відображають, здатні перенаправити негативну енергію. Мова може йти про кишенькове дзеркало, вироби зі срібла. Як камінь-талісман стане в нагоді енергетика циркону. Мінерал допоможе зміцнити інтуїцію.

Скорпіон

2023 рік обіцяє бути вкрай насиченим на події рішучості, але й уміння протистояти сумнівам і страхам. За допомогою одягу водних відтінків (блакитного, снігу та бірюзового) вдасться зберегти внутрішню гармонію, а впоратися зі справами та втілити у життя будь-які плани у сфері кохання та бізнесу допоможе енергетика яшми та авантюрину.

Стрілець

Стрільцям у 2023 році як талісмани краще використовувати фігурки та малюнки хижих тварин: лева, тигра. З мінералів варто вибрати обсидіан, який допоможе обійти проблеми у подорожах, а також авантюрин, який підкаже найвигіднішу стратегію у складних справах любовного характеру.

Козеріг

Козерогам буде простіше впоратися з проблемами та набути щастя в особистому житті, використовуючи білі та зелені відтінки. Це може бути одяг, аксесуари. Для того щоб залучити удачу в 2023 році, людям даного Знаку варто також носити з собою агат, а також поставити на робочий стіл зображення руни Халагаз, що приваблює Всесвіт. Ось її зображення:

Водолій

В якості мінералу-талісмана Водоліям варто вибрати гірський кришталь або родоніт. Перший допоможе залишатися спокійними у будь-якій ситуації, а другий вкаже вірний шлях у любовних справах. Убезпечитися від токсичного впливу недоброзичливців Водоліям допоможуть прикраси зі срібла. Зміцнити здоров'я допоможуть вироби із титану.

Риби

Рибам 2023 рік часто підноситиме сюрпризи та подарунки, і до них потрібно бути готовими. Важливо приймати вірні та виважені рішення. У цьому їм допоможе використання чорного кольору в одязі. Встановити захист від негативного впливу оточуючих Рибам допоможе оберігаюча дія такого каменю, як флюорит. Зображення руни Вуньо допоможе залучити силу Всесвіту. Ось як виглядає ця руна:


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики
Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики
Всі ми різні У нас різний світогляд, особисті якості та спосіб життя
Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту
Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту
Енергетичні вампіри – це люди, які насильно викачують енергію та сили в іншої людини Вони серед нас і з часом ....
Як стати енергетичним вампіром
Як стати енергетичним вампіром
Є поширена думка про енергетичні вампіри, згідно з якими ці люди здатні лише поглинати енергію людей, виводячи....
Енергетика людини: шульги і правші
Енергетика людини: шульги і правші
Супереки про те, хто краще, шульга чи правша, точаться донині Ми настільки різні, що іноді не можемо зрозуміти....
Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження
Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження
Багато людей вірять у карму — якийсь еквівалент долі Це не просто так, адже вчення про карму виходить із східн....
більше матеріалів
/-0,52782011032104-/ /-pc-/
Top