counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Жовтня
3 Жовтня
Всі новини...

Мудри для залучення грошей та удачі


Переглядів: 170


Мудри для залучення грошей та удачі

Мудри — це певні жести, що прийшли до нас із буддизму. З їхньою допомогою покращували самопочуття, а також залучали в життя гроші. Складаючи з них прості комбінації, можна позбутися від грошових блоків і заручитися підтримкою Вищих Сил.

Складаючи пальці рук певним чином і концентруючись на своїй меті, ми стимулюємо необхідні точки, здатні запускати енергетичні процеси. Практикуючи мудрі щодня, ми розкручуємо свою енергетику, яка допомагає нам отримувати бажане в найкоротший термін.

Багато хто стверджує, що простого застосування мудри недостатньо, оскільки вони працюють тільки у поєднанні з йогою. Але в наш час вже доведено ефективність цієї техніки як окремої, самостійної практики. Звичайно, використання йоги, дихальних вправ або медитацій може багаторазово збільшити ефект, але і при окремому застосуванні ця методика чудово допомагає зробити життя кращим, а гаманець — важче.

Мудрі для залучення достатку та багатства

Перша мудра призначена для зняття блоків та заборон на енергетичному рівні. Якщо ви працюєте в поті чола, але грошей все одно немає, або ж вони йдуть на непередбачені витрати, то варто серйозно замислитися: цілком можливо, ваші канали заблоковані, і навіть якщо ви займатиметеся різними практиками і застосовуватиме ритуали для фінансового достатку, гроші продовжать обходити вас стороною. Для того, щоб налаштувати себе на хвилю багатства, потрібно очиститися від негативу та непотрібних установок. Ця техніка допоможе вам прибрати все перешкоди на грошовому шляху.

Складіть руки, як при молитві, і уявіть, що всередині долонь знаходиться кулька, яка не дозволяє їм повністю стикатися. Тепер розімкніть вказівні та безіменні пальці. Вони повинні дивитися строго вгору, але не торкатися один одного. Трохи зігніть і округліть середні пальці, щоб вони упиралися лише подушечками. Великі пальці, мізинці, фаланги та основи долонь щільно з'єднані між собою.

Склавши руки таким чином, заплющите очі і уявіть, як усе погане йде, і грошовий потік вільно надходить до вас. Мудру потрібно виконувати протягом одного тижня, щоранку, протягом п'яти хвилин.

Наступна комбінація допоможе залучити удачу на ваш бік і подарує стабільність у отриманні доходів. Ця мудра універсальна, оскільки вона допомагає отримати високий заробіток на вже існуючому місці роботи. А якщо ви вирішили відкрити свій бізнес і вам потрібна допомога, або ви вже давно займаєтеся власною справою і хочете примножити свої доходи, то така техніка також допоможе вам досягти мети.

З'єднайте вертикально долоні, ніби хочете набрати води та тримайте їх на рівні грудей. Далі торкніться подушечками пальців, великого, вказівного та середнього, ніби ви тримаєте щіпку спецій у кожній руці.

Заплющте очі та уявіть золотистий промінь енергії, який проходить крізь усі шари атмосфери і з'єднує вас із грошовим джерелом достатку так, що ваш зв'язок міцнішає з кожною хвилиною. Зверніться до нього з проханням допомагати вам у всіх справах та подякуйте за допомогу.

Цю мудру необхідно складати двічі на день, вранці та перед сном по дві-три хвилини. Також важливо дотримуватися черговості: спочатку її треба робити щодня протягом одного тижня, потім витримати тижневу перерву та почати все заново.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики
Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики
Всі ми різні У нас різний світогляд, особисті якості та спосіб життя
Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту
Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту
Енергетичні вампіри – це люди, які насильно викачують енергію та сили в іншої людини Вони серед нас і з часом ....
Як стати енергетичним вампіром
Як стати енергетичним вампіром
Є поширена думка про енергетичні вампіри, згідно з якими ці люди здатні лише поглинати енергію людей, виводячи....
Енергетика людини: шульги і правші
Енергетика людини: шульги і правші
Супереки про те, хто краще, шульга чи правша, точаться донині Ми настільки різні, що іноді не можемо зрозуміти....
Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження
Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження
Багато людей вірять у карму — якийсь еквівалент долі Це не просто так, адже вчення про карму виходить із східн....
більше матеріалів
/-0,39905309677124-/ /-pc-/
Top