counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Денежная чакра Манипура


Переглядів: 128


Денежная чакра Манипура

Маніпура — це третя за рахунком із семи чакр, яка відповідає за самореалізацію та фінансове благополуччя. Кожна людина від народження наділена чакрами, але в когось це чакри працюють на повну міць, а хтось так і не зміг активувати їх, і вони ніби самі по собі. Щоб правильно розкрити маніпуру та залучити в життя багатство, потрібно дізнатися про неї якнайбільше.

Трохи історії

Ось уже протягом кількох століть вчення про чакри практикується у багатьох країнах. Але найбільше застосування це вчення знайшло у йогів. Кожна чакра керує певними сферами людського життя, під їх керуванням знаходяться розум та інтуїція, творчість та любов, гроші та здоров'я. Відповідно, кожній чакрі присвоєно і свій колір. Взаємодіють чакри з певними планетами і Знаками Зодіаку.

Багато хто думає, що розібратися у всіх цих зв'язках дуже складно. Насправді це просте, дуже захоплююче і корисне заняття, здатне наблизити вас до гармонії з собою та навколишнім світом.

Як визначити, наскільки активна чакра

На практиці доведено, що у людини не можуть бути закриті всі чакри, але й абсолютно відкритими ці енергетичні центри бувають тільки у просвітлених людей. Щоб визначити, чи активна ваша чакра, проаналізуйте нинішній стан та життєвий шлях.

Чакри впливають на наш характер і на успіх у тій чи іншій сфері. Як правило, кілька чакр, близьких по духу, пов'язані між собою, і якщо ви почнете працювати над одним із проблемних енергетичних центрів, то позитивний ефект буде помітний не тільки у цієї чакри, а й у родинних. Наприклад, нижня чакра, яка відповідає за залучення другої половинки, тісно взаємодіє з серцевою чакрою, що відповідає за любов. І якщо в якійсь із них існують обмеження, то це відбивається на особистому житті. Або ви мрієте вийти заміж за забезпеченого чоловіка, а на вашому життєвому шляху зустрічаються не найперспективніші претенденти. Тоді варто звернути увагу на серцеву та грошову чакри. Можливо, ви зациклені тільки на грошах і зовсім не думаєте про почуття чоловіка, і через це обидва енергетичні центри перекриваються.

Щоб зрозуміти, чи потрібно працювати з вашою третьою чакрою, визначте, чи є за вами щось подібне:

  • у вас виникає потреба самоствердитись (особливо в дрібницях),
  • ви часто відчуваєте почуття провини та гніву по відношенню до будь-кого,
  • постійно скаржитесь на життя та відчуваєте себе жертвою обставин,
  • відчуваєте присутність безпорадності у вашому житті,
  • помічаєте за собою жадібне ставлення до грошей,
  • стаєте занадто ревнивими,
  • вас перестає мучити совість,
  • ви знаходитесь в постійному страху, причому в більшості випадків страх безпричинний,
  • ви перестаєте довіряти людям і часто кажете неправду,
  • стаєте жорстокими у висловлюваннях та діях стосовно інших.

Все це — ознаки того, що вам потрібно розвивати свою грошову чакру, адже не нормалізована її робота впливає і на впевненість у своїх силах, і на життєві сили вашого тіла.

Способи розвитку маніпури

Існує безліч способів розкрити маніпуру, але ми зупинимося лише на найпростіших і найдієвіших.

Багато хто впевнений, що за допомогою певних медитацій можна досягти повного розкриття чакр. Але вже доведено, що без постійної практики у духовному розвитку самими медитаціями собі не допоможеш. Тому хорошим рішенням стане спільна робота з медитацією та вправами на фізичному рівні.

Найпростіша вправа — це стрибки. Так, звичайні стрибки можуть принести величезну користь, оскільки вони буквально розбивають усі м'язові блоки та затискачі, і енергія Землі починає безперешкодно надходити у ваше тіло. А без зовнішнього енергетичного підживлення впоратися з розкриттям чакр досить складно. Ну а після того, як ви настрибаєтеся в своє задоволення, можна приступити до медитації.

Медитація для залучення грошей

Прийміть зручне положення. Не обов'язково сідати в позу лотоса — Багатьом спочатку буває у ній не зручно чи навіть комфортно. Досить просто сісти у звичне становище чи лягти на ліжко. Головне, щоб вас ніхто не відволікав від процесу.

Коли ви приготувалися, зробіть пару глибоких вдихів та видихів. Намагайтеся дихати животом, адже саме там є грошова чакра. Повірте, після виконання фізичного навантаження (такого як стрибки) вам стане набагато легше дихати саме таким способом.

Щойно ви відчуєте, що максимально розслабилися, уявіть у районі сонячного сплетення джерело позитивної енергії. Підійде навіть проста лампочка жовтого кольору. Багато майстрів представляють лотос, що розкривається, але це не обов'язкова умова. Не у кожного з нас із першої спроби вдасться розкрити квітку лотоса у всіх подробицях. Якщо ж важко уявити навіть лампочку, сфокусуйтеся подумки на жовтій кулі, що світиться. Це — ваша грошова чакра.

Після вам необхідно відчути, як все ваше тіло заповнюється світлом, а лампочка чи куля розгорається все яскравіше та яскравіше. Коли жовте світло заповнить ваше тіло, треба відстежити свої відчуття. Чи комфортно вам, чи щось заважає? Які емоції у вас викликає це світло? Якщо ви знаходитесь в стані комфорту, радості та щастя, значить, ви все зробили правильно. Тепер саме це світло і буде притягувати до вас удачу та гроші, а ви можете розплющити очі та займатися своїми повсякденними справами.

Особливості медитації

Таку медитацію краще проводити на початку дня, одразу після того, як ви прокинулися, щоб активувати грошову енергію та залучати успіх з самого ранку.

Як правило, одного разу не достатньо, щоб на вас одразу посипалися мільйони. Розкриття чакр — досить тривалий процес. Згадайте, скільки років ви жили зі своїми почуттями та страхами — за один раз з таким часом не розправитись, але значно полегшити собі життя можна однаково. Не зупиняйтеся на досягнутому та повторюйте цю нескладну медитацію, оскільки енергетичні центри мають властивість забруднюватись.

Ще одним дієвим способом розвитку грошової чакри є танці живота. Цей спосіб більше підходить жінкам, але для чоловіків він також буде ефективний. Вся справа в танцювальних рухах, які активують і запускають не тільки третю чакру, а й перші дві, що відповідають за залучення удачі до любовної сфери. Після відвідування танців живота у ваше життя плавно і рівномірно увіллється грошовий потік, який також поступово збільшуватиметься.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,3857479095459-/ /-pc-/
Top