counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Заряджаємося енергією: як відкрити чакри


Переглядів: 24


Заряджаємося енергією: як відкрити чакри

У тілі кожної людини розташовуються чакри. Це енергетичні центри, від яких залежить фізичне здоров'я та емоційний стан організму. Чи знаєте ви, де знаходяться чакри та як їх відкрити? Перш ніж відповісти на це питання, слід трохи розібратися у призначенні та властивостях чакр.

Чакри людини – це сім енергетичних центрів, які відповідають за різні аспекти у його житті. Якщо одна з чакр закрита, то її властивості пропадають. Наприклад, якщо у вас заблокована чакра, яка відповідає за здоров'я та життєві сили, то цілком імовірно, через це вас і долають хвороби.

Важливо зрозуміти, чим загрожують блоковані чакри. Можуть виникнути серйозні проблеми, пов'язані зі здоров'ям, взаємовідносинами з людьми, з фінансовий стан та інші проблеми. Що необхідно зробити, щоб чакри постійно були відкритими, які властивості активізувалися? Давайте розберемося.

Перша чакра знаходиться в копчику. Вона відповідає за енергію, здоров'я та активність людини. Також ця чакра забезпечує продовження роду та статеву активність. Енергія чакри може бути заблокована у разі відчуття людиною страху. Щоб відкрити її, необхідно завжди дивитися своєму страху в обличчя. Це не означає, що відчувати страх неправильно і неприродно. Просто потрібно вирішити всі проблеми, які викликають у вас страх.

Друга чакра – це область паху. Вона відповідає за впевненість, життєрадісність, сексуальність та самореалізацію. Ця чакра може бути закрита через почуття провини, яка вас долає. Якщо ви постійно вините себе за щось, то вам ніколи не вдасться досягти своєї мети в житті. Розблокувати другу чакру можна лише одним шляхом: позбутися почуття провини, знайти причину, через яку ви почуваєтеся винним і нейтралізувати її.

Третя чакра знаходиться на рівні пупка. Вона відповідає за комунікативні навички, взаємини з оточуючими людьми, цілеспрямованість та фінанси. Якщо ви відчуваєте труднощі у спілкуванні, вам важко чогось досягати і ви відчуваєте труднощі в грошовому питанні, то цілком можливо, що ваша третя чакра заблокована. Причиною цього може бути почуття незадоволеності своїм життям та високі вимоги до себе. Так само це відбувається через почуття сорому та розчарування. Щоб відкрити чакру, потрібно просто зменшити оберти свого ритму життя, приділити увагу близьким людям і припинити пред'являти до себе занадто високі вимоги. Необхідно позбутися відчуття сорому та розчарування, пробачити своїх кривдників і не намагатися багато чого вимагати від оточуючих.

Четверта чакра розташована на рівні серця. Вона відповідає за здатність любити та відчувати. Серцева чакра може бути закрита через скорботу. Це почуття може повністю зруйнувати чакру, у цьому випадку вам може загрожувати затяжна депресія, апатія та втрата інтересу до життя. Щоб це запобігти, необхідно позбутися смутку, не давати неспокійним думкам опановувати розум. Якщо ви тужите, то вам варто позбутися цього почуття, інакше воно повністю вас поглине. Для цього необхідно проаналізувати причину скорботи та поглянути на ситуацію з різних сторін.

П'ята чакра знаходиться в області горла і відповідає за комунікативні навички та обмін речовин. Ця чакра закривається через постійну брехню. Відкрити горлову чакру можна лише тоді, коли ви навчитеся говорити правду, і в першу чергу, коли будете чесні перед самим собою. Також на п'яту чакру можуть негативно впливати люди. Якщо вам доводиться часто стикатися з брехнею ваших близьких, то чакра може заблокуватися. Тут допоможе лише чесність та порядність.

Шоста чакра – лоб. Цей енергетичний центр забезпечує контакт з внутрішнім «Я», з підсвідомістю та відповідає за інтуїцію. Блокування цієї чакри відбувається через ілюзії та відсутність відчуття реальності. Ви повинні більше жити реаліями та конкретними мріями, а не ілюзорною дійсністю. Щоб забезпечити постійну активну роботу шостої чакри, вам необхідно прийняти своє життя таким, як воно є, з усіма його недоліками. Тільки після цього до вас прийде усвідомлення того, що саме вам не вистачає для порожнього щастя і якої мети потрібно прагнути.

Сьома чакра знаходиться над головою. Це зв'язок із Космосом. Сьома чакра може бути блокована вашою прихильністю до матеріального світу та почуттям власництва. Ви не повинні бути повністю залежними від тих речей, які вас оточують. Вмійте відпускати і прагнути духовних цінностей.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів
/-0,30701899528503-/ /-pc-/
Top