counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Смарагд: властивості каменю та кому він підходить за Знаком Зодіаку


Переглядів: 26


Смарагд: властивості каменю та кому він підходить за Знаком Зодіаку

Смарагд — один із найдавніших мінералів, відомий людству не один десяток століть. Їх почали видобувати щонайменше чотири тисячі років тому. Вже тоді люди стали помічати не лише красу смарагдів, а й їхні магічні властивості.

Цей зелений чи бірюзовий мінерал цінується на ринку прикрас дуже високо. Звичайно, він не такий дорогий, як алмаз, але назвати його дешевим не вдасться. Проте навіть маленький смарагд здатний змінити ваше життя. Наприклад, якщо ви вчитеся медитувати , смарагд допоможе вам прискорити процес набуття потрібних навичок.

Енергетика смарагду та його властивості

Цей камінь допомагає своєму господареві боротися з головним болем, апатією та нездужанням. Він забезпечує людину силами і вірою в себе, будучи при цьому не особливо чутливим до зміни господаря. Це означає, що ним може скористатися кожен член сім'ї по черзі.

Вважається, що якщо пити чисту природну воду в момент, коли на вас одягнений смарагд, то ця вода матиме ще більшу цілющу силу. Те саме станеться, якщо тримати мінерал у руці. Це камінь стихії Води та Повітря, який бере тільки найкраще від цих двох стихій.

Тримаючи смарагд у руках або носячи його на тілі, можна медитувати. Як було зазначено вище, він допомагає вчитися медитаціям. Також цей мінерал допомагає тим, хто вже встиг навчитися цій духовній практиці. Найдорожчими смарагдами вважаються чисті, але в плані енергетики немає різниці, якої якості чи кольору камінь — яскраво-зеленого чи бірюзового.

Також смарагд допомагає здійснювати вихід душі з тіла під час усвідомлених сновидінь. Цей камінь дуже корисний для тих, хто бажає змінити своє життя, взявши його під свій контроль, — побороти лінощі, погані звички. Смарагд дуже корисний як у рідних стінах, так і поза домом. Це камінь мандрівників, який допомагає швидше відновлювати сили.

Яким Знакам Зодіаку підійде смарагд

Це камінь, який підвищує творчі здібності людей та інтуїцію, тому він ідеально підійде Рибам, Водоліям та Терезам. З цим мінералом представники цих знаків зможуть стати продуктивнішими. Більш того, Риби часто мають погані звички, з якими смарагд допомагає їм боротися. У цьому плані камінь буде корисним Близнюкам, яким також часто доводиться боротися з вадами.

Це ідеальний камінь-талісман для любителів духовного зростання: Дів, Скорпіонів. Зі смарагдом Діви та Скорпіони швидше досягають духовного балансу. Також камінь допомагає їм підтримувати віру у себе.

На деяких людей смарагд діє як потужне заспокійливе. Йдеться про представників стихії Вогню: Стрільців, Овнів та Левів. Представники цих трьох Знаків менше нервують і рідше виходять із себе, якщо на них надіта прикраса із смарагдом.

Ракам, Козерогам і Тельцям смарагд допомагає більш точно прогнозувати майбутнє. Ці люди дуже розумні і мають неординарний погляд на життя. Смарагд допомагає їм точніше визначати, хто з оточуючих людей потенційний ворог, а хто може стати добрим другом та соратником.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів
/-0,34339189529419-/ /-pc-/
Top