counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Переломні моменти життя: як їх вирахувати за допомогою нумерології


Переглядів: 74


Переломні моменти життя: як їх вирахувати за допомогою нумерології

Розрахувати важливі моменти життя, коли потрібно виявити особливу пильність, можна за допомогою нумерології. Знаючи дату народження, кожен зможе підготуватися до кризового періоду та з легкістю подолати труднощі.

Кожна людина у певні моменти стикається з періодом, коли буквально все йде навперейми. Експерти рекомендують заздалегідь підготуватися до такого часу, щоб налаштувати підсвідомість на успіх та подолати складнощі. Привабити щастя і не опинитися в пастці через страх і нерозуміння допоможе нумерологічний розрахунок.

Нумерологічний розрахунок кризових моментів

Фахівці зазначають, що загалом ми стикаємося з чотирма кризовими періодами. У такі моменти життя змінюється і кожен вирішує певні завдання. Саме вони допомагають долати проблеми і знаходити вірний шлях на щастя. Для того, щоб не зайти в глухий кут і прийняти вірні рішення, потрібно зробити нумерологічний розрахунок за допомогою дати народження.

1. Розрахунок життєвого шляху обчислюється методом складання всіх чисел дати народження та приведення його до простого числа. Наприклад: 02.10.1988 = 0+2+1+0+1+9+8+8 = 29. 2+9 = 11. 1+1 = 2. Число життєвого шляху в цьому розрахунку дорівнює Двом.

2. Розрахунок життєвих піків розраховується шляхом віднімання числа життєвого шляху (у прикладі це двійка) з постійного числа 36. 36-2 = 34. Тобто перший пік припадає на 34 роки. Наступний пік відбувається через рівний проміжок, що дорівнює 9 рокам: 34+9 = 43. Третій пік: 43+9 = 52. Четвертий пік: 52+9 = 61.

У періоди між піками кожна людина може вибрати вірний шлях до процвітання, якщо буде звертати увагу на знаки долі і не чинити опір долі, яка підказує шлях на щастя.

Значення піків

Одиниця. Цей пік має на увазі необхідність бути чесними, рішучими і позитивно налаштованими, а також вміння залишатися собою , переслідувати власні цілі та не йти шляхом більшості. Розвиток талантів допоможе відкрити нові можливості, розширити горизонти та здобути славу.

Двійка. Для щастя в житті важливо вчитися вибудовувати стосунки з оточуючими людьми, не обмежуючи при цьому власних інтересів. Настає час переглянути коло спілкування, прибрати з шляху маніпуляторів та заздрісників, обчислити ворогів і знайти вірних союзників, які не здатні на зраду.

Трійка. Цей пік закликає більше часу приділяти розвитку талантів. Творча робота допоможе залучити достаток та знайти себе у цьому житті. Позитивний настрій і вміння чути себе допоможуть відкрити нові можливості.

Четвірка. Четвертий пік означає необхідність планування та чіткого дотримання правил. На цьому етапі важливо вести щоденник із чітким розкладом та докладними рекомендаціями. Правильно розставлені пріоритети та список справ допоможуть не упустити нічого важливого та вчасно завершувати необхідну роботу.

П'ятірка. Цей пік вказує на необхідність бачити знаки долі та слухати свою інтуїцію. Нові можливості не забаряться, якщо бачити підказки Всесвіту і не відмовлятися від нового і незвіданого. Здобуття додаткових навичок також зіграють свою роль у досягненні благополуччя.

Шістка. Цей пік привертає увагу до сім'ї. Відносини важливо вибудовувати таким чином, щоб не жертвувати собою та своїми мріями. Доброзичливість та взаємоповага стануть гарною підмогою для активного та щасливого життя.

Сімка. Цей пік говорить про необхідність розвивати свої здібності, отримувати додаткову освіту та самовдосконалюватись. Вміння чути та розуміти свої потреби допоможе обрати правильний шлях до успіху.

Вісімка. На восьмому піку важливо виховувати силу волі та бути відповідальними за слова та вчинки. Вміння організувати себе та керувати своїм життям допоможе зайняти лідерські позиції та знайти хорошу керівну посаду.

Дев'ятка. Дев'ятий пік закликає залишати за спиною ті, що зжили себе і токсичні відносини, позбавлятися дії маніпуляторів і шукати корисні зв'язки. Успіх і фінансове благополуччя чекатимуть на тих, хто поставить крапку в справах, що затяглися, і завершить старі проекти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
/-0,3746018409729-/ /-pc-/
Top