counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Закони процвітання: як змінити своє життя за тиждень


Переглядів: 13


Закони процвітання: як змінити своє життя за тиждень

Кардинально змінити своє життя можна за сім днів. Озброївшись простими законами процвітання, ви підлаштуєте світ під ваші особисті бажання та вимоги.

Прості практики допоможуть вам отримувати від Всесвіту все, що захочете. Насамперед ви повинні вірити у позитивний результат. Позитивні думки здатні зганяти страх перед труднощами, який є важким якір на шляху до щасливого життя. Пам'ятайте, що ваша доля перебуває у ваших руках, і змінити її можете лише ви самі.

Понеділок — день змін

Все наше життя будується на механізмах, що змінюють один одного. Спочатку було слово (у нашому випадку — думка), потім — бажання та мрії, які і є поштовхом до дії. Щоб змінити своє життя, спочатку необхідно змінити свої думки.

У перший день тижня вам слід практикувати заміщення негативних уявлень про свою долю на позитивні. Перестаньте судити себе, будьте лояльні до своїх поразок. Подякуйте нагоді за досвід, який відкриває перед вами двері в нове та найкраще життя. Ставтеся до всього з позитивом. Кожна ситуація — це дві сторони однієї медалі. Виділяйте собі лише найкраще, опускаючи негатив.

Вилучіть фразу, яка знищує ваш ентузіазм і внутрішню впевненість. Вживайте стійкі вирази з позитивним зарядом — афірмації та позитивні установки. Згодом ви помітите, що ця звичка успішної людини стала чудовим доповненням для вас.

Вівторок — день подяки

Навчіться цінувати те, що у вас є. Подякуйте Найвищим силам за все, що ви маєте на даному етапі життя. Ви навіть не уявляєте, скільки людей навколо, які всім серцем бажають для себе того, що вже доступне вам.

Вівторок слід закінчити словами подяки і взяти собі за правило так завершувати кожен прожитий день. Скористайтеся молитвами на майбутній сон або медитаціями, обов'язковим складником яких будуть слова вдячності. Подякуйте Всесвіту за надані можливості, за право вибору, за людей, яких зустріли, і, звичайно, за труднощі. Будь-яка поразка — це лише урок, який наближає вас до свого призначення.

Середовище — день визначеності

Якщо ви серйозно налаштовані змінити свою долю, необхідно негайно визначитися з тим, чого ви, власне, хочете від неї. У вашому житті є місце усьому, тільки позначте те, що вам дійсно потрібне для щастя. Напишіть усі свої мрії на папері. Випишіть супутні бажання — можливі та неможливі, на довгу перспективу і на сьогоднішній день. Не замислюйтесь і не контролюйте себе: нехай мрії приходять спонтанно. Головне — записуйте всі думки в міру їхнього надходження. Ця практика — вірний шлях до здійснення ваших прагнень та покращення життя в цілому.

Четвер — найкращий день

Один із законів процвітання говорить: ніколи не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні. У четвер на вас чекає практика відмови від будь-яких переносів. Прокинувшись вранці та зарядившись позитивом, дайте собі установку, що все заплановане на цей день неодмінно здійсниться. Кожної нової доби — час для великих звершень та успіху. Життя посміхнеться вам та допоможе реалізувати все заплановане. А ввечері закріпіть раніше вивчені практики: подякуйте Творцю та Всесвіту за надану допомогу та життєві уроки.

П'ятниця — день визволення

Люди здатні занапастити власні життя нав'язаною думкою, сумнівами та страхами. Можливості кожної людини безмежні, а значить, якщо зміг один — зможуть та інші. Просто деякі швидше знаходять свої приховані таланти та розвивають їх, тоді як інші закопують свої можливості під чужою думкою та внутрішніми комплексами.

Не бійтеся нового, відкривайте для себе свіжі ідеї щодня. На випадок, якщо ви все ще сумніваєтеся, є відмінна цитата: Якщо ви судите рибу за її здатністю лазити по деревах, то вона все своє життя буде думати, що дурна. Вірте у себе, адже в кожній людині прихований геній. Спробуйте нове і не турбуйтеся про те, що про вас можуть подумати люди.

Субота — день пошуку призначення

До шостого дня тижня у вас вже має накопичитися список ваших бажань і прагнень, в якому можуть бути навіть найнереальніші та нездійсненні на перший погляд мрії. Уважно подивіться на все, що записали, і постарайтеся вибрати ту мрію, яка більшою мірою відображає вашу сутність. Полегшити ваш вибір допоможуть питання, які ви повинні поставити собі:

  • Що мені подобається робити?
  • Які в мене таланти, що виходить найкраще?
  • Як я можу заробляти гроші?
  • Якби у моєму розпорядженні було величезне багатство, що я б зробив/зробила в першу чергу?
  • Якби світовою валютою було щастя, чим би я заробляла/заробляла на життя?

Ці питання допоможуть вам знайти справжню мету та власне покликання, якщо ви будете чесні самі з собою. Найголовніше у житті — займатися тим, чого лежить душа. А якщо ваша діяльність приносить щастя вам і людям навколо, то радість і фінансова стабільність не забаряться.

Неділя — день підсумків

Ви майже змінили власне життя, справа залишилася за малим. Останнє, що потрібно усвідомити — позитивні зміни не вриваються відразу. Вони плавно підходять до вас, часом настільки неспішно, що ви можете спочатку цього не помітити. Залишайтеся терплячими та спокійними. Адже якщо дивитися щохвилини на квітку в горщику, навряд чи вона виросте від вашого тяжкого погляду. Навчіться чекати і вірити у краще. Не забувайте застосовувати викладені практики щодня, щоб вдалі можливості не змусили вас чекати.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,26472520828247-/ /-pc-/
Top