counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Що заважає стати щасливішим: 13 думок, які відштовхують удачу


Переглядів: 10


Що заважає стати щасливішим: 13 думок, які відштовхують удачу

Люди часто намагаються стати щасливішими за рахунок інших. Вони витрачають масу сил на ритуали, набувають амулетів та інших магічних атрибутів. Однак екстрасенси радять розпочати з внутрішніх змін.

Є речі, які ми робимо щодня. Іноді ми навіть не помічаємо, що певні вчинки та навіть думки негативно впливають на наше життя, віддаляючи від нас добробут та гарний настрій. Думки та почуття без належного контролю здатні завдати величезних неприємностей. Використовуйте запропоновані рекомендації, щоб змінити себе та своє життя на краще.

13 думок і почуттів, що відштовхують успіх

1. Чи не доводьте свою правоту. Усвідомте, що ваш погляд — не єдина. Не варто псувати стосунки з дорогими серцю людьми тільки тому, що їхні погляди докорінно відрізняються від ваших. Якщо це не заважає спілкуванню, залиште марні суперечки. Адже ви не любите, коли вас змушують погоджуватися з тим, що вам чуже.

2. Не контролюйте кожну дрібницю у своєму житті. Події, які відбуваються з вами щодня, потребують контролю. Однак стримувати себе завжди зовсім не обов'язково. Таким чином ви отримуєте набагато менше приємних емоцій, сюрпризів, щастя. Дозволяйте собі розслабитися і плисти за течією хоча б іноді. Повірте, Фортуна любить підштовхувати нас до несподіванок. Не проґавте можливості порадіти щиро і без внутрішньої напруги.

3. Не звинувачуйте себе у всьому. Відповідальність за ваше життя лежить лише на вас. Не звинувачуйте себе та інших у невдачах та провалах. Навчіться долати перешкоди з високо піднятою головою. Такі уроки життя допоможуть вам стати щасливими швидше, ніж докори, самокопання та поганий настрій.

4. Не дозволяйте негативним думкам витіснити позитивні. Як часто ми повертаємося до неприємних розмов, прокручуємо в голові невдачі та промахи. Внутрішня розмова з собою перетворюється на тортури. Ми знову і знову переживаємо неприємні моменти, які починають керувати життям. Відпустіть ситуацію, вона вже пройшла. Поставте собі нову мету, зробіть щось приємне, підніміть собі настрій. Успіх любить вольових людей.

5. Не скаржтеся постійно. Люди, які звикли «плакатися в жилет» при будь-якій можливості найчастіше позбавляються навіть найближчих людей. Перестаньте переживати з найменшого приводу, накручувати себе та оточуючих вашими бідами. Частка байдужості ще нікому не зашкодила.

6. Не критикуйте все і вся. Повірте, ви не така вже ідеальна людина. Ніщо не дає вам права критикувати та засуджувати все, що ви бачите та чуєте. Уявіть: комусь те, що ви вважаєте несмачним, приносить масу насолоди. Навчіться поважати себе та оточуючих вас людей.

7. Не намагайтеся привернути до себе увагу. Унікальність, мобільність та пізнання в багатьох областях допоможуть вам реалізувати себе без хвастощів. Як говорили наші предки, «роби справи мовчки». До ваших перемог і здобутків будуть ставитись з повагою, а до порожніх слів — ні.

8. Не гальмуйте зміни. У житті постійно щось відбувається, і зміни — невід'ємна частина цього процесу. Вони допомагають ставати краще, впізнавати нове, покращувати свою роботу та будь-яку діяльність. Змінюватися — це нормально.

9. Не вішайте ярликів. Перш ніж говорити про людину та подію, дізнайтеся їх краще. Поверхневі судження часто є помилковими, а перша думка може докорінно змінитися, якщо глибше вникнути в процес, поспілкуватися. Відкривайтеся назустріч новому, пізнайте світ у всьому його достатку, і у вас відпаде бажання дивитися на нього крізь шори.

10. Не зациклюйтесь на минулому. Те, що сталося з вами колись — у минулому часі. Життя йде далі, тому, застрягши у спогадах, ви ризикуєте забути, що таке справжнє. Все, що у вас є — це тут і зараз.

11. Не дозволяйте страхам керувати вами. Почніть усвідомлювати, що більшість страхів — це ілюзія. Страх тим більше страшний, чим більше енергії ви віддаєте на його підживлення. Займіться самопізнанням, дістаньтеся до суті прояву страху за допомогою медитацій і з коренем вирвіть із душі цей негативний прояв.

12. Не виправдовуйтесь постійно. Розберіться, що вам заважає, і чесно зізнайтеся собі. Ніякі виправдання не знадобляться, якщо ви вчасно попереджатимете про можливі негаразди. Неможливість виконати обіцяне, наприклад, не позбавляє вас відповідальності. Тому, щоб не виправдовуватися і не червоніти, заздалегідь думайте про всі фактори ризику.

13. Не живіть за стереотипами та нав'язаними думками. Невдачі в житті часто трапляються з тими, хто намагається жити так, як їм сказали. Але якщо для Сашка гарні котлети, то для Олени кращий салат. Зрозумійте, що життя кожної людини є унікальним і йде за своїм планом, не повторюючись. Перестаньте думати чужою головою і приймати рішення, яких ви не в захваті. Можливо, у вас живе чудовий художник, але суспільство за вас вирішило, що токар — це найпопулярніша професія.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати сильне почуття романтики та пристрасті Використ....
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
більше матеріалів
/-0,37209105491638-/ /-pc-/
Top