counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Нумерологічний гороскоп на тиждень з 27 березня по 2 квітня 2023 року


Переглядів: 73


Нумерологічний гороскоп на тиждень з 27 березня по 2 квітня 2023 року

Нумерологічний прогноз на цей тиждень допоможе вам зрозуміти, як варто і не варто чинити стосовно інших людей і загалом які варто приймати рішення. Дотримуйтесь простих порад експертів, щоб не потрапити в погане становище.

Сказати, що цей тиждень неспокійний, значить не сказати нічого. Швидше за все, нічні світила занурять нас з вами в безодню проблем, з якими доведеться справлятися швидко і рішуче. Настав час дізнатися, скільки буде на нашому боці і як воно намагатиметься допомогти нам подолати труднощі. Уникайте небезпечних бажань, сумнівів та страхів — це універсальна рекомендація на цей період.

Нумерологічний розрахунок цього тижня

Щоб дізнатися, що нам уготовано цього тижня і як нам варто чинити в тій чи іншій ситуації, потрібно спочатку розрахувати число-покровитель, яке керуватиме енергетичними потоками. Для цього складемо всі дати і додамо наприкінці 3 та 4 — порядкові номери березня та квітня:

(27+28+29+30+31+1+2)+3+4=155. 1+5+5=11. 1+1=2.

Цього тижня біля керма знову буде число 2. Це означає, що пріоритетною сферою знову стане робота. Важливо проявляти активність у бізнесі, у справах. З огляду на поточну обстановку. Найкраще робити це максимально обережно.

Двійка має потужну енергетику, що пробуджує в людині рішучість і хоробрість, але зараз не можна виключати ймовірність появи проблем через необачність. Багато хто, ймовірно, намагатиметься об'єднуватися в команди для досягнення спільних цілей, але Двійка це не вітає. Будь-які колективні заняття будуть несприятливими, особливо якщо через них ви почнете забувати про свої особисті цілі.

Поради астрологів на тиждень з 27 березня по 2 квітня 2023 року

У цей період необхідно відкинути всі сумніви та зберігати чистоту помислів. Не можна виявляти егоїстичність, дріб'язковість. Важливо знаходити баланс між егоїзмом та самопожертвою.

Намагайтеся активувати фізичний план. Відвідуйте басейн, тренажерний зал, робіть вправи вдома, гуляйте, катайтеся велосипедом. Будьте готові до подвигів заради себе та своєї сім'ї.

Залишайтеся на стороні справедливості. Не треба оминати сторонні чужі випади, але й мститися кривдникам теж не варто. Вчиняйте так, як каже вам чинити совість. Почуття емоції та інтуїція — не найкращі друзі на стику квітня та березня.

Відстоюйте свою думку. Не брехайте самі і не дозволяйте іншим водити вас за ніс. Якщо у вас прокинеться бажання порядку та стабільності, то Двійка вирішила протягнути руку допомоги.

Сміливо займайтеся вирішенням проблем, що накопичилися. Будьте наполегливими у досягненні своєї мети. Не повертайте з наміченого шляху. Якщо вам здається, що ви не в змозі вирішити якусь проблему, тому що у вас немає сил на це або не вистачає кмітливості, то потрібно взяти невеликий перепочинок, після якого варто повернутися до пошуку рішення.

Пошуки зниклих речей увінчаються успіхом. Для злодіїв та шахраїв тиждень вкрай несприятливий. Їхні злочини швидко розкриються, і відплата не забариться. Справедливість переможе досить швидко. Всі наші погані вчинки, за які ми не покарали раніше, повернуться нам сторицею. На початку тижня ще не пізно попросити у когось вибачення.

Намагайтеся заряджати себе та оточуючих людей веселощами та оптимізмом. Ваша доброта і позитив благотворно позначаться на кармі, тому можливі кармічні негаразди або зовсім зійдуть нанівець, або згладяться.

Можна їсти різну їжу, але необхідно знати міру. Вживайте продукти, що допомагають відновити кров, а також повні вітаміни та мінерали. Пийте трав'яні відвари замість шкідливих напоїв на кшталт кави або енергетиків.

Талісмани удачі на тиждень з 27 березня по 2 квітня 2023 року

Хотей. Цей східний талісман дарує успіх у спілкуванні, фінансовій сфері та справах. Це символ безтурботності та стабільності, а в такий час як наступний тиждень, безтурботність і легкість стануть дуже корисними.

Руна Еваз. Використовуйте талісмани із зображенням цієї руни або намалюйте її на своєму тілі, поставте на робочий стіл комп'ютера. Дивіться її частіше, оскільки вона уособлює собою позитивні зміни у житті. Ось як вона виглядає:

Нумерологічний гороскоп на тиждень з 27 березня по 2 квітня 2023 року


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
більше матеріалів
/-0,34396910667419-/ /-pc-/
Top