counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Сатурн у Знаку Риб з березня 2023 року: прогноз на найближчі кілька років для Знаків Зодіаку


Переглядів: 28


Сатурн у Знаку Риб з березня 2023 року: прогноз на найближчі кілька років для Знаків Зодіаку

На початку березня 2023 року (7 березня) Сатурн перейшов у Знак Риб. Перехід цієї планети на інший знак відбувається раз на кілька років. Саме тому рекомендації, що описані в цій статті, будуть актуальними аж до 2025 року.

Це неймовірно важлива подія у світі астрології, про який ми розповідали раніше. Настав час дізнатися, як саме потрібно поводитися Знакам Зодіаку в найближчі 2 роки — до кінця травня 2025 року. Рекомендації експертів допоможуть вам спланувати своє життя так, щоб оминути неприємності і стати успішнішими. Якщо описати стан Сатурна в Рибах однією пропозицією, то можна з упевненістю сказати, що він буде сприятливим.

Овен

У Овнів у найближчі два роки може серйозно змінитись система цінностей. Цим людям не варто боятися подібних метаморфоз. Навпаки, астрологи рекомендують почати дивитися на світ під іншим кутом. Це благотворно позначиться на заробітках, на коханні та допоможе залучити найчистіше та справжнє щастя. Овни можуть досягти свого, якщо прислухаються до здорового глузду і намагатимуться знайти істину, яка вічно від них кудись вислизає.

Телець

Тільці до кінця травня 2023 року зможуть сформувати свою думку щодо цього світу, щодо свого життя. У цьому напрямі їм знадобиться частка самостійності, без якої досягти хороших результатів буде катастрофічно складно. Слухати чужі поради можна, але тільки якщо вони стосуватимуться якихось простих життєвих питань, а не екзистенційних проблем чи вибору шляху життя і довгострокового планування.

Близнюки

Близнюкам Сатурн у Рибах допоможе зміцнити свої позиції у коханні, у справах та бізнесі. Якщо ці люди знайшли другу половинку, то у наступні два роки велика ймовірність суттєво зміцнити такі стосунки. Хтось одружується або вийде заміж, а комусь вдасться досягти успіху на фінансовому фронті. Так чи інакше, але наступні 26-27 місяців Близнюкам везтиме більше, ніж звичайно. Це час досягнень і підкорення нових висот у різних сферах.

Рак

Ракам епоха сильного Сатурна допоможе подолати слабкості та запобігти саморуйнуванню. Це буде найкращий час протягом найближчих двадцяти років для того, щоб позбутися шкідливих звичок. Більшість непередбачених проблем Раки зможуть обходити стороною, якщо прислухатимуться до внутрішнього голосу, але при цьому не втратить уважності і не перестануть слідувати логіці.

Лев

Леви можуть відчути у наступні два роки сильний приріст сил, творчої енергії. Будь-який дефіцит мотивації може набагато швидше сходити нанівець, оскільки Сатурн любить допомагати Левам у досягненні поставлених завдань. Якщо в останні та роки Левам постійно не вистачало сил на втілення в реальність тієї чи іншої мрії, то з 2023 по 2025 рік ситуація кардинально зміниться на краще. Бажання частіше підкріплюватимуться діями.

Діва

Дівам властиві раптові спалахи невпевненості в собі, які складно передбачити та відстежити. До травня 2025 року Сатурн допомагатиме їм боротися з такими спалахами. Більше того, він їх попереджатиме і допоможе зробити так, щоб їх не було надалі. У Дів має бути набагато менше життєвих катастроф і набагато більше приємних моментів у житті. Потрібно встигнути насолодитися цим чудовим періодом життя.

Терези

Сатурн у Рибах відповідає за боротьбу з негативними емоціями. Терезам вдасться в ці два роки подолати страхи, сумніви, а також впоратися з неприємними спогадами з минулого. Всі погані думки про те, що було раніше, піде геть, але не відразу. Доведеться озброїтися терпінням. Планета очистить свідомість цих людей від усього зайвого. Важливо лише не чинити опір цьому.

Скорпіон

Сатурн допоможе Скорпіонам у ці 27 місяців знайти неймовірний оптимізм, який стане головною зброєю проти невдач. Також Сатурн допоможе виграти будь-яку війну, боротьбу з ворогами. Головне, щоб у цьому протистоянні самі Скорпіони мали рацію. Будь-який негатив з їхнього боку призводитиме до фіаско. Будь-які добрі наміри стануть для них відправною точкою на щастя.

Стрілець

Стрільцям теж буде значно легше вести боротьбу з негативними емоціями, причому не лише для самих себе, а й для їхнього оточення в цілому. Стрільці стануть магнітом для приємних та добрих людей, але й самі зможуть випромінювати впевненість, кохання. Ці два роки пройдуть їм під знаком впевненості, харизматичності. Знайти другу половинку та роботу мрії стане у рази простіше. Головне - не упускати можливостей.

Козеріг

Будь-які зачатки меланхолійного настрою під впливом сильного Сатурна швидко підуть. Вже навесні 2023 року Козероги відчують, що стали набагато рідше звертати увагу на неприємні дрібниці життя. Їм вдасться прийти до спільного знаменника із самими собою та з оточуючими. Це будуть два дуже важливі роки в їхньому житті, які їх багато чого навчать. Астрологи радять прагнути до отримання нових знань та саморозвитку.

Водолій

Бойовий дух Водоліїв при Сатурні в Рибах дуже зміцниться. Цих людей до травня 2025 ніщо не зможе зламати. Їхнє нерозумне прагнення до цілей надихатиме їх самих, а також усіх навколо. Це допоможе завести нових друзів та стати лідерами на роботі. Ще Сатурн допоможе Водоліям як слід засвоїти уроки минулого. Усі негаразди минулих років люди цього Знаку трансформують у досвід, ставши на порядок мудрішими.

Риби

Судячи з положення Сатурна, наступні два роки пройдуть для Риб під егідою оптимізму. На жаль або на щастя, але бездіяльність з 2023 по 2025 рік дорівнює програшу. Рибам потрібно залишатися активними та не сподіватися на удачу. Потрібно взяти себе в руки та спробувати самостійно вирішити усі життєві проблеми. Які накопичилися в період перебування Сатурна у Водолії.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
більше матеріалів
/-0,31059694290161-/ /-pc-/
Top