counter
Стрічка новин
Вибрати все
8 Травня
7 Травня
Всі новини...

Астрологи про Плутона: енергетика найменшої планети


Переглядів: 11


Астрологи про Плутона: енергетика найменшої планети

Кожна планета має певну сферу впливу. Плутон дуже малий і далекий, але це означає, що його варто недооцінювати. Ця планета є дуже важливою для енергетики людини в цілому.

Вплив планет на долю людей здійснюється по-різному. Плутон у цьому плані є унікальним. Він діє непомітно, тому усвідомлення його впливу приходить тільки в останній момент, коли вже все сталося.

Цікаві факти про Плутона

Знайомство з цією планетою краще починати з назви. Це з варіацій імені бога Землі в міфології. За той час, поки людство знає про його існування, він не зміг зробити жодного обороту навколо Сонця. Причина проста — він знаходиться далі за інші класичні астрологічно актуальні планети — на відстані близько 6 мільярдів кілометрів від нас.

Багато хто з вас міг чути про те, що астрономи порівняно недавно позбавили Плутона статусу планети. Ця планета входить до списку про карликових планет. Розмір Плутона дуже малий. Він у п'ять разів легший за Місяць і втричі менший за його обсягом. Плутон має приблизно однакову площу із Росією. Все це не заважає йому відігравати важливу роль в історії людства.

Енергетичні особливості та астрологічні завдання Плутона

В астрології цю маленьку планету називають планетою долі. У моменти максимальної активності в аспектах з іншими планетами він позитивно впливає на Скорпіонів, Львів та Овнів. Негативно впливає він на Тельців, Терезів та Водоліїв, пробуджуючи в них появу нових пороків і слабкостей.

Щодо його загального впливу, то воно неймовірно потужне і практично необоротне. Якщо астрономи позбавили його статусу планети, то астрологи у його непохитному статусі не сумніваються. Плутон пов'язані з підсвідомістю людей, причому як кожної людини окремо, а й людства загалом. Астрологи вважають, що всі загальносвітові події багато в чому залежать від Плутона. Він як чорнильна крапелька, що яскраво контрастує на білому полотні історії. Саме він зароджує в цілих пластах суспільства якісь ідеї, а потім їх видаляє зі свідомості людей, якщо це необхідно.

Дія Плутона двояка. Коли у нього "добрий настрій", він може дарувати людям волю до перемоги, впевненість. Відбувається це здебільшого повільно, у вигляді якихось важливих життєвих уроків. Він діє гіпнотично, перетворюючи наш внутрішній світ непомітно. Плутон відповідає за комунікативні навички людей, створення нових зв'язків, пошук другої половинки. Ще він спрямовує в потрібний бік колективну енергію цілих груп, чи то сім'я, чи ціла нація. Плутон об'єднує людей за інтелектуальними особливостями, за світоглядом.

Негативно він діє на людство в періоди своєї ретроградності. У такі дні відбувається найбільше воєн, конфліктів. Через Плутон у стадії ретроградного руху відбувається і безліч стихійних лих. Люди можуть позбавлятися самодостатності мислення, можуть зазнавати впливу більшості, впливу стереотипів. Плутон може робити людей закритими, розлюченими та мстивими.

Усі проблеми, які трапляються з вини Плутона, передбачувані, відтак їх можна уникнути. Через гіпнотичний вплив планети ви можете пропустити той момент, коли ви перестаєте вірити в одне і починаєте вірити у щось інше. Зміни у поглядах при ретроградному Плутоні відбуваються в більшості випадків повільно, так що прислухайтеся до порад розуму та здорового глузду, не йдіть на поводу у громадської думки.

Плутон, як правило, ретроградний приблизно півроку або трохи довше. В астрології початок зворотного руху цієї планети — важлива подія. Як тільки це відбувається, вам відразу необхідно перебудовувати своє мислення і спосіб життя. Слідувати за сильними та самодостатніми — це найстрашніша помилка. Коли Плутон є ретроградним, потрібно думати тільки своєю головою і бути прикладом для інших людей.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра для залучення грошового достатку
Мантра для залучення грошового достатку
Дивно, але використовуючи лише одну мантру, можна досягти успіху у фінансових питаннях і залучити гроші у своє....
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Існує величезна кількість ритуалів та змов на виконання бажання Але всі вони не дадуть жодного результату, якщ....
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
Рівень енергетики людини визначає його успіх у всіх сферах життя Той, хто вміє усвідомлено керувати своєю енер....
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
Біополь людини не є ізольованою частиною світу Всі ми пов'язані з світобудовою та Всесвітом, з її енергетичним....
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Сила нашого тіла та сила духу дуже тісно пов'язані Щоб залишатися продуктивними та активними, експерти радять ....
більше матеріалів
/-0,37934494018555-/ /-pc-/
Top