counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Вплив планет на життя та долю людини


Переглядів: 4


Вплив планет на життя та долю людини

Космічні об'єкти впливають на наш успіх і життя в цілому. Кожна планета має власний характер та особливості, від яких і залежить її вплив.

Незважаючи на те, що планети часом дуже впливають на долю людей, змінити її під силу кожному з нас навіть у найпасивніший період часу. Не сприймайте астрологічні прогнози як абсолютно точні прогнози майбутнього. Використовуйте інформацію від астрологів мудро, адже необхідно розуміти, що практично у ста відсотках випадків планети просто ставлять нам перепони, а не керують життям, прописуючи вашу долю.

Меркурій

Перша, найменша і найшвидша планета. Через порівняльну близькість до Землі ця планета має досить сильну енергетику. У періоди, коли Меркурій має великий потенціал, представники таких Знаків, як Телець, Близнюки, Діва, Терези, Козеріг, Водолій відчувають особливу потребу у спілкуванні. Іншим знакам у періоди сильного Меркурія краще просто триматися ближче до інших людей. Люди стають більш балакучими, якщо Меркурій для них негативний. Для вищеназваних символів періоди активного Меркурія дозволяють знаходити нових людей, краще запам'ятовувати інформацію. Меркурій покращує пам'ять та підвищує бажання вчитися, тому цю планету називають покровителем учнів та людей, які займаються інтелектуальною працею. У період сили Меркурія події розвиваються дуже швидко. Багато хто стає дуже нав'язливим. Ще Меркурій — покровитель грошей, цифр. Планета допомагає правильно робити покупки, стежити за витратами. Настрій Меркурія змінюється дуже часто, тому його слід уважно стежити.

Венера

Венеру називають сестрою Землі, бо ця планета дуже схожа на нашу. Великий розмір та найменшу відстань роблять Венеру найважливішою планетою для стану фізичного та емоційного. Венера безпосередньо живить людей енергією фізичної, психологічної та сексуальної. Недаремно цю планету вважають покровителькою любовної сфери. Венера наділяє енергією представників Знаку Терезів, Раків, Близнюків, Тельця, Козерога, Водолія, Риб. Всі ці Знаки отримують особливий «запас міцності» під час сильної Венери. Інші ж у такі періоди його позбавляються. Ще Венера дуже повільно обертається проти нормального напрямку руху по осі. Це головна причина того, що вона розповідає красою, естетикою, бажанням людей насолоджуватися чимось прекрасним. Через це Венеру вважають також покровителькою художників, музикантів. Ця планета вчить нас йти на компроміси, виявляти взаємодопомогу та розуміти один одного. Ще вона в деяких випадках розповідає про фінансові справи, точніше, деякі їхні аспекти.

Марс

Червона войовнича планета, названа на честь бога війни. Марс також дуже близький до Землі, але майже повністю протилежний у всьому Венері. Ця планета дарує сили та бажання йти тільки вперед наступним знакам Зодіаку: Стрілець, Козеріг, Риби, Лев, Діва, Скорпіон, Овен. Коли червона планета сильна, це відчувається досить помітно, тому що відразу з'являється якась наполегливість і прагнення стати кращими, сильнішими. Марс провокує людей на рух, тобто на подорожі та поїздки. Він допомагає людям підвищувати свою енергетику, зокрема й сексуальну. Астрологи радять у періоди сильного Марсу більше займатися спортом. Не бійтеся працювати максимально старанно, коли Марс сильний. З іншого боку, ця планета робить людей суворішими і грубішими. У деяких випадках це перетікає на якусь жорстокість, причому необґрунтовану. Люди більше лаються, коли Марс в ударі, стають непохитними, егоїстичними і дуже дратівливими, нервозними. Недарма цю планету називають покровителем війни, адже більшість сварок та розлучень відбувається у періоди сильного Марса.

Юпітер

Це найбільша і найважча планета Сонячної системи. Через високу масу і повільність Юпітер вважається планетою, яка впливає на підсвідомість і на психіку, на настрій, але тільки в довгостроковій перспективі. Справа в тому, що вона може бути ретроградною, як будь-яка інша планета, але робить це рідко. З одного Знака до іншого вона переходить теж приблизно раз на півроку. Це головний покровитель , інтелектуальної діяльності. Юпітер може робити людей більш жадібними, нахабними та брехливими. Він змінює не одну людину, а ціле суспільство загалом, а також його ідеологію. Юпітер може робити людей більш потайливими. Він може як надихати, і робити нас пасивними. Саме Юпітер робить ті чи інші тривалі періоди позитивними чи негативними. Саме через цей космічний гігант ми можемо ставати оптимістами або песимістами на довгий термін. Через це здається, що настає біла чи чорна смуга. Юпітер діє дуже повільно, даючи людям шанс звикнути до нового періоду в їхньому житті.

Сатурн

Ще один досить великий представник планет Сонячної системи. Сатурн діє глобально. Повільне збільшення сили впливу властиво йому завжди, але він змінює сам спосіб мислення людей. По-перше, зміною напряму чи переходом на інший Знак Зодіаку він змінює всю систему цінностей суспільства. Так-так, саме суспільства в цілому, а не окремо взятих людей, хоч і з окремими особистостями він може бути дуже категоричним. З першого дня зміни настрою цієї планети люди починають відчувати якісь глибинні дивні почуття, змінюють світогляд. Хтось сприймає це як дорослішання, хтось — як старіння, а хтось — як щось протилежне, негативне. По-друге, Сатурн затуманює очі або, навпаки, відкриває їх, дозволяючи побачити світ таким, яким він є. Сильний Сатурн може робити людей більш самостійними. Четвертий напрямок — формування стійких думок, стереотипів. Сатурн грає з самою свідомістю, але робить це досить м'яко.

Уран

Ця планета велика, але не настільки, наскільки великий Сатурн чи Юпітер. Уран має багато особливостей. Наприклад, він буквально лежить на боці, обертаючись як м'ячик, який котиться по землі. Це унікальна планета, яка відрізняється від решти. Вона отримує від Сонця більше тепла, ніж віддає, бо в ній холодне ядро. Через те, що Уран лежить на боці, він перевертає наше життя також. Ця планета — символ бунтарства, революції, швидкоплинні зміни. Через те, що він незалежний і самодостатній, він також впливає на людей. Коли ця планета сильна, люди стають нестандартними, мислять творчо. Багато хто стає хитрішим, а разом з тим і нервовим. Уран підвищує емпатію, позбавляє чи наділяє людей незалежністю. Він потребує інтелектуального розвитку, а не дарує його. Багато людей схильні до хвилювань та переживань у періоди сильного Урану. Ця планета — джерело хаосу, випадковостей, раптових переворотів.

Нептун

Нептун дуже схожий на Уран за фізичними властивостями, але він рухається так само, як і інші планети. Ця планета керує прагненням людей до насолоди. Якщо вам добре, то Нептун намагатиметься зробити так, щоб вам було ще краще, але, на жаль, він дуже негативно через це впливає на працездатність. Нептун провокує людей на куріння та зловживання алкоголем, на ненажерливість та на лінощі. Усі негативні сторони людей стають відкритими та зрозумілими. З іншого боку, Нептун допомагає вирішувати справи за допомогою співчуття та підвищеної емпатії, як і Уран. Він змінює життя людей, роблячи його барвистішим, але ціна, яку доводиться платити за позитив, часом дуже висока. Подолання проблем у період сильного Нептуна має відбуватися через прийняття зважених рішень.

Плутон

Остання планета Сонячної системи, яка не лише найдальша, а й найменша. Не має значення, чи вважають астрономи Плутон планетою. Для нас усіх він завжди нею залишиться. Він, як і Меркурій, керує зв'язками для людей. Найчастіше Плутон перебуває у Знаку Козерога, у спокійному стані, тому рідко бувають якісь погані періоди. Він може бути ретроградним. І тут Землі відбуваються зміни у суспільстві. Починаються конфлікти, а люди думають лише про себе. Ця планета керує колективним розумом людей. Іноді, коли Плутон рухається назад, він привносить у суспільство дисонанс. Люди поділяються на два табори — одні піддаються гіпнотичному впливу Плутона, а інші немає. Звідси і з'являється хибна впевненість, скандали, інтриги.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
більше матеріалів
/-0,35877513885498-/ /-pc-/
Top