counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

5 жіночих імен-талісманів, які приносять володаркам щастя


Переглядів: 12


5 жіночих імен-талісманів, які приносять володаркам щастя

Ім'я споконвіку вважалося головним талісманом. Для жінок це актуально подвійно, тому що прекрасна половина людства має гнучкішу енергетику.

Є жіночі імена, що оберігають від пристріту, є ті, які дарують неймовірну удачу, а є й ті, які допомагають знаходити правильних чоловіків для створення сім'ї та любовних зв'язків. Кожне ім'я має власний зміст і по-своєму допомагає жінці чи дівчині.

Зв'язок між щастям та ім'ям

У кожного імені є особлива енергетика. Як відомо, слова та думки відіграють визначальну роль у побудові удачі людини, у залученні щастя. Ім'я має правильно звучати і мати правильний зміст, щоб зробити свою володарку щасливою.

Ім'я може бути найпотужнішим талісманом щастя, удачі та успіху. У давнину люди надавали іменам більш важливого значення, ніж зараз, але це не означає, що з применшенням важливості імені воно втрачає свою силу. Іменологи виділяють 5 найпотужніших жіночих імен-талісманів.

Найщасливіші імена

Ганна. Анна — найпоширеніше ім'я у світі, тому йому часто приписують неймовірну силу. Фахівці з біоенергетики відзначають особливе значення масовості. Якщо ви хочете не помилитися з ім'ям для вашої дочки, слід вибирати з наймасовіших імен. Ганна має гарну стійкість до негативу, невдач. Анна дуже щаслива у коханні.

Маргарита. Якщо вас звуть Маргарита або ви хочете так назвати свою дочку, то для вас є хороші новини. По-перше, це ім'я має високий ступінь захисту від негативного впливу оточуючих. По-друге, Маргарита — це ім'я з надзвичайно потужною енергетикою. Аура цього імені сприятливо впливає не тільки на саму носійницю, а й на близьких людей, що її оточують.

Олександра. Жінки з таким ім'ям дуже сильні, цілеспрямовані та впевнені у собі. Причиною є те, що це ім'я є парним до одного з найпотужніших чоловічих імен. Також воно підвищує інтуїцію.

Віра. Віра має сильну енергію завдяки своєму змісту та звучанню. Вірити — означає залучати успіх у своє життя. Адже без віри у себе ми ніхто. Це ім'я допомагає своїм володаркам бути непохитними, сильними духом, щасливими. У всіх сферах життя це ім'я буде чудовим талісманом.

Вікторія. Це ім'я порівнюють із найдієвішим талісманом удачі. Вікторія — «перемога», до того ж, це парне ім'я чоловічому імені Віктор, що додає бонусів у його скарбничку. Це ім'я одночасно є сильним і небезпечним, тому що іноді воно змушує жінок вірити в себе трохи більше, ніж потрібно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
більше матеріалів
/-0,34684777259827-/ /-pc-/
Top