counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Чищення інформаційного поля: чому важливо видаляти старі номери, погані фото та спам


Переглядів: 15


Чищення інформаційного поля: чому важливо видаляти старі номери, погані фото та спам

Багато хто з нас зберігає старі речі. Часто вони є непотрібними та перекривають енергетичні потоки. У таких випадках їх потрібно позбуватися. Експерти радять також час від часу очищати інформаційне поле — телефони та комп'ютери, — адже воно теж повне сміття.

З фізичним сміттям все простіше — він захаращує будинок, змушує позитивні енергетичні потоки ставати менш сильними. Вирішити це можна прибиранням за правилами фен-шуй, викидом сміття. Не забувайте робити ревізію хоча б раз на три місяці — цього буде досить. У телефоні та комп'ютері чистити сміття варто частіше — наприклад, раз на тиждень. То чому ж так важливо очищати інформаційне поле та видаляти всю непотрібну інформацію?

Застаріла інформація пов'язує нас з минулим

Минуле має залишатися позаду. Таке правило Всесвіту. Важливо відзначити наявність у соціальних мережах та у телефоні старих контактів. Наприклад, якщо ви не спілкуєтеся з якоюсь людиною, з якою стосунки розладналися, краще її видалити з друзів або зі списку контактів.

Це сприятливо позначиться на настрої та енергетиці, тому що коли ми прокручуємо список контактів у пошуках потрібного, мимоволі натикаємося на цю людину. Ми відразу згадуємо неприємні події та заряджаємось негативом. Це і є головна причина, через яку потрібно робити подібну чистку. Якщо не хочеться з кимось спілкуватися, але номер може знадобитися в майбутньому, можна завести файл у комп'ютері і скидати туди непотрібні номери.

Нагадувати про колишні проблеми та невдачі можуть також не видалені історії листування. Вже їх точно не захочеться прочитати. Якщо це були діалоги з незнайомими людьми, їх абсолютно точно варто видалити. Якщо це був діалог із колишнім чи колишнім, його можна залишити, але експерти сайту dailyhoro.ru радять цього не робити.

Ми втрачаємо свій успіх

Обов'язково чистіть спам. Це дуже важливо, тому що спам у пошті, соціальних мережах та в СМС-повідомленнях на телефоні — це справжня проблема для нашого інформаційного біополя.

Якщо не видаляти все це, успіх може відвернутися на дуже довгий термін. Підтримувати її на високому рівні допоможуть спеціальні талісмани, а також вміння позбавлятися вчасно сміття. Це сміття не таке небезпечне, як наші рвані черевики або розбитий посуд, але воно непомітне і тому може накопичитися у величезних кількостях. Багато хто не звертає увагу на спам, хоча варто було б.

Ми шкодимо своїй самооцінці

Йдеться про погані фотографії. Потрібно видаляти змащені фото, а також ті, на яких ми собі не подобаємося. Якщо цього не робити, то галерея в телефоні стане схожою на збірку невдач.

Сюди ж належать невдалі чи неприємні фотографії у соціальних мережах. Краще викладати ті фотографії, на яких вам все подобається. Інакше енергетика зменшуватиметься, а інформаційне поле засмічуватиметься. Фотографії з колишніми ставляться сюди також. Якщо шкода видаляти їх назавжди, можна створити папку і скидати їх туди про всяк випадок, щоб не натикатися випадково в телефоні або на комп'ютері.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
більше матеріалів
/-0,36875104904175-/ /-pc-/
Top